Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Tipy k nákupuAkční nabídky a výprodeje 10. 11. 2021

Nový týden je tady a s ním pravidelná dávka akčního zboží, speciálních akcí a slev. Nabídky obchodů jsme prošmejdili za vás a nyní vám slavnostně představujeme nejlepší z nejlepších neboli TOP 5 obchodů, kde v týdnu 6.3. - 12.3.2017 ušetříte peníze. Šetřete na svých nákupech - nakupujte chytře!

Sleva sem, sleva tam, sleva všude kam se podívám. Akce a "slevy" obchodů na nás útočí každý den a zpoza každého rohu. My jsme ale ve střehu a nenecháme se oklamat líbivou nálepkou slevy. Každý týden pro vás vybíráme ty nejzajímavější akce a slevy, na kterých (skutečně) ušetříte. A které to pro tento týden jsou? Chápeme, že jste nedočkaví. Tak bez zbytečných průtahů - jdeme na to!

Baťa | Sleva na kabelky

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Baťa nenabízí jen boty na každou příležitost. Každá dáma potřebuje ke svým botkám stylovou kabelku. Vaše stará kabelka vás už nudí? A nebo potřebujete sladit váš outfit s červenými lodičkami? Tak pozorně poslouchejte (tedy čtěte). Baťa si pro tento týden přichystal akci na všechny kabelky. Vyberte si tu svou a ušetřete 20 %!

Vybrat kabelku u Bati

Eyrim | Chraňte své oči s Eyerim

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Do kvalitních brýlí se vyplatí investovat!. Chraňte vaše oči před agresivním slunečním zářením. Dobře víte, že brýle koupené na tržišti plní pouze estetickou funkci. Znáte internetový obchod Eyerim? Tento týden máte jedinečnou příležitost seznámit se s ním a navíc ušetřit peníze. Po zadání slevového kódu GIRLS nakoupíte modely ze speciální dámské kolekce se slevou 10 %.

Vybrat brýle na Eyerim

Sizeer | Dámská móda a botky

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Znáte to, do skříně se vám nevejde ani špendlík, ale vy stále nemáte co na sebe! Jak je to možné? Upřímně. Také by nás to zajímalo, ale nebojte, nejste v tom sami! Poohlédněte se po novém kousku (však on se tam nějak vejde :-)). Co říkáte na značky jako Timberland, New Balance, Lacoste, Converse, Jordan či Vans? V Sizeer tento týden navíc získáte slevu 10 % na dámské oblečení a obuv. Jestli jste členkou klubu, sleva se násobí na 20 %. A to už za nějaký ten nový kousek stojí, co myslíte?

Poohlédnout se na Sizeer

Notino | Pleťová kosmetika L'oréal Paris

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Na naši pleť útočí celá řada negativních faktorů každý den - make up, stres, málo spánku, chlad nebo naopak ostré slunce. Myslete na svoji pleť! Notino tento týden nabízí oblíbenou kosmetiku L'oréal Paris se slevou 25 %. Stačí použít slevový kód lop25sk.

Vybrat péči na Notino

Big Brands | Šperky Tamaris ke každému outfitu

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Šperky a ženy k sobě patří jako slunce k létu. Správně zvolený šperk podtrhne ženskou krásu, zvýrazní osobnost a dodá vašemu outfitu šmrnc. Ale co vám budeme povídat, víte to lépe než my :-). Obchod Big Brands zase ví, jak ženy k jejich svátku potěšit - vyberte si šperky značky Tamaris se slevou 55 %.

Vybrat šperk na Big Brands

Související obchody

Baťa, big brands, Sizeer, Eyerim, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se