Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Tipy k nákupuAkční nabídky a výprodeje 10. 11. 2021

Máme pro vás překvapení - v této rubrice vám každý týden představíme TOP 5 obchodů, kde ušetříte peníze. Nakupujte chytře s Tipli. Kde nejvíc ušetřit v týdnu 16.1. - 22.1.2017?

Rubriku začínáme skutečně velkolepě - do TOP výběru se totiž probojovali největší giganti české nákupní scény!

  1. První místo obsazuje známá česká značka tescoma s akcí -20 % na vše.
  2. Na druhém místě se umístil módní e-shop ZOOT se slevou až -70 % na vybrané značky.
  3. Bronzovou medaily dostává elektro OKAY s výprodejem, který slibuje až 73% slevy.
  4. Poslední místa obsazuje oblíbený internetový e-shop Mall a jeho novoroční výprodej s -80% slevami na vybrané zboží.
  5. A jako poslední se umisťuje sympaťák Smarty - opravdový specialista na mobilní telefony, který se slev rozhodně nebojí. Novoroční výprodej slibuje až -90% slevy

Zajímají vás detaily? Pojďme se o vítězích tohoto týdne dozvědět více!

Tescoma | Týden s tescomou

tescoma

Oblíbená akce týden s tescomou je opět tady. Tato akce nabízí -20% slevu na veškeré zboží. Výhodný nákup můžete provést až do neděle 22.1.2017. Vyberte si ze stovky originálních produktů známé české značky a zkraťte si čas strávený v kuchyni. Milovníci vaření si ho nákupem moderních "vymožeností" mohou naopak prodloužit. :-)

Akční nabídka tescoma

ZOOT | Sleva na značky až -70 %

ZOOT_clanek

Módní e-shop ZOOT, který svou popularitu získal především díky svému přátelskému vystupování a pravidlům jako "objednej si, vyzkoušej a zaplať pouze to, co ti padne" odstartoval (těsně po vánocích) výprodej, který slibuje až -70% slevy. Kousky na ZOOTu se zpravidla rychle točí, ale znáte to, kdo hledá, najde. Omrkněte jejich výprodejovou kolekci a třeba budete mít štěstí!

Ulovit radost na ZOOT

Elektro Okay | Výprodej elektra se slevou až -73 %

Elektro_OKAY_clanek

Nenašli jste pod stromečkem vysněný telefon, notebook nebo ze všeho nejvíc toužíte po nové pračce? Obdarujte se sami! Poslední šance ke koupi elektroniky, bílého zboží či autopříslušenství s hvězdnou slevou až -73 %. Akce platí pouze do 17.1.2017.

Prohlédnout výprodej OKAY

MALL | Novoroční výprodej se slevami až -80 %

mall-clanek

V oblíbeném internetovém obchodu Mall pořídíte vše, na co si jen vzpomenete. Dosloužila vám pračka, potřebujete nový mobil nebo televizor pro celou rodinu? Využijte novoročního výprodeje a pořiďtě produkty s až - 80% slevami.

Vybrat zboží na Mall

Smarty | Lednový výprodej se slevami až -90 %

Smarty_clanek

Smarty je ryze česká společnost, která se zaměřuje na mobilní telefony, tablety a příslušenství od roku 1999. Pokud si potrpíte na kvalitu a zrovna sháníte nový iPhone nebo třeba Apple Watch - Smarty je jasná volba. Nejširší nabídka produktů, oficiální česká distribuce, výdejní místa po celé ČR a 3 roky záruka. Nevíte si rady s výběrem zboží? Využijte online chat na stránkách obchodu Smarty.

Novoroční výprodej na Smarty

Související obchody

Tescoma, Smarty CZ, Okay.cz, ZOOT, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se