About You: Značkové oblečení s cashbackem až 7,5 %

Tipy k nákupuMóda 20. 8. 2021

Rádi se oblékáte stylově a zároveň za nízké ceny? Původem německý obchod About You nabízí módní kousky více než 500 prémiových značek. Díky Tipli cashbacku si oblečení světových velikánů můžete dovolit i vy! Přinášíme nákupní inspiraci, se kterou ušetříte.

Jen za loňský rok dosáhl obchod obratu 461 milionů eur (zhruba 12,3 miliardy Kč). Na český trh About You shop vstoupil oficiálně 10. října 2018. Od tohoto dne můžete vybírat oblečení z více než 70 000 položek. Tipli poradí, které kousky patří k nejoblíbenějším a jak na jejich nákupu co nejvíce ušetřit!

Komplikovaný start About You v ČR

Eshop About You se v Česku ze začátku potýkal s jistými problémy, a to kvůli vysokému počtu objednávek, který předčil veškerá očekávání. Stížnosti se týkaly především pozdního dodání zásilky, některým zákazníkům zboží nedorazilo vůbec, nebo bylo poškozené.

Obrovská vlna zájmu firmu zaskočila. About You naprosto nezvládlo komunikaci na sociálních sítích, kdy zákaznická podpora nebyla schopna odpovídat na hromadící se příspěvky nespokojených zákazníků, kteří čekali na své zboží. Firma se za vzniklé potíže již omluvila a slíbila nápravu všech problémů. Dále připustila, že nezvládla nápor objednávek, kterých bylo téměř o 100 % více, než se předpokládalo. Nyní již eshop funguje stabilně a bez problémů.

About You se snaží napravit reputaci, a proto zákazníky láká na výhodné nabídky. Jednou z nich je i cashback ve výši 7,5 %, který je na módní eshop nezvykle vysoký. Pokud si chcete About You obchod ozkoušet, ale máte strach, že zboží nedojde v pořádku, zvolte dopravu na dobírku. Část útraty ve formě cashbacku totiž dostanete zpět i v případě, kdy zboží zaplatíte až při převzetí. Vrátit ho navíc můžete až do 100 dnů bez udání důvodu.

Získejte při nákupu na About You až 7,5 % útraty zpět!

Nakupujte oblečení přes cashback portál Tipli.cz. Stačí se zdarma zaregistrovat, z každé provedené transakce přitom získáte až 7,5 % zpět. To se při nákupu značkového oblečení vyplatí, ušetříte tím až stovky korun!

Nakoupit s cashbackem »

TIP: Pokud chcete na nákupu oblečení skutečně ušetřit, nezapomeňte projít všechny letáky s oblečením. Pohlídejte si akční nabídky a vybírejte zboží za nejnižší ceny.

About You shop: Značkové oblečení za sníženou cenu

Každá značka něco stojí. Proto pro vás má Tipli slevu až 7,5 % z každého nákupu. Omrkněte nabídku produktů a zjistěte, kolik ušetříte. Přinášíme top 5 nejvyhledávanějších módních kousků, kterými zaujmete, a ještě se v nich budete cítit skvěle.

Tričko Levis

Pořiďte si značkové tričko se slevou. Buďte in s moderním kouskem, který koupíte v dámské i pánské verzi v černé nebo bílé barvě. Tričko je vyrobeno ze 100% bavlny a hodí se téměř na jakoukoli příležitost.

Běžná cena
Peníze zpět s Tipli
Běžná cena579 Kč
Peníze zpět s Tipliaž 43,4 Kč
Tričko Levis



Ragwear parka

Parka Ragwear

Stylová tmavě modrá bunda je lehká a přesto zahřeje. Hodí se do podzimního i zimního počasí a snadno pod ní můžete nosit i mikinu. Bunda má moderní kapuci a prostorné kapsy, díky kterým se nemusíte tahat s těžkými kabelkami či batohy.

Běžná cena
Peníze zpět s Tipli
Běžná cena1 679 Kč
Peníze zpět s Tipliaž 125,9 Kč

Adidas Originals mikina

Světově proslulá značka Adidas vyrábí oblečení všeho druhu. Dámská mikina lososové barvy sluší i zahřeje. Nápisy jsou letos v kurzu, odlište se tedy značkovým kouskem. Mikina se hodí jak na chladné letní podvečery, tak do zimních dní. Je lehká a snadno se vejde pod jakoukoli bundu.

Běžná cena
Peníze zpět s Tipli
Běžná cena1 429 Kč
Peníze zpět s Tipliaž 107,2 Kč
Adidas originals mikina

TIP: Na eshopu About You seženete také oblečení pro děti. Potěšte i ty nejmenší moderním kouskem za skvělou cenu.

Nike legíny

Adidas legíny

Legíny jsou v dnešní době téměř nepostradatelnou součástí šatníku každé ženy. Díky tomu, že se jedná o sportovní typ oblečení, se v nich cítíte pohodlně a zároveň jsou moderní pro každodenní nošení. Kupte je na eshopu AboutYou.cz a s Tipli získejte slevu.

Běžná cena
Peníze zpět s Tipli
Běžná cena579 Kč
Peníze zpět s Tipliaž 35,9 Kč

Koktejlové šaty Esprit

Černé koktejlové šaty pořídíte s Tipli levněji. Oblékněte si je na večírek, do společnosti nebo jen tak překvapte partnera svou krásou, která v nich rozhodně vynikne. Malé černé totiž sluší všem. Moderní vzor pak outfitu dodá potřebný šmrnc.

Běžná cena
Peníze zpět s Tipli
Běžná cena1 849 Kč
Peníze zpět s Tipliaž 138,7 Kč
Koktejlové šaty

TIP: Kromě oblečení koupíte na About You i moderní obuv. Ať už sháníte boty na ples, do města nebo na sport, v novém eshopu si vyberete.

Smršť slev na veškeré oblečení! Nakupujte s TipliPro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook


Související obchody

Astratex.cz, ASOS, Bonprix, UrbanStore.cz, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se