5 způsobů, jak získat extra slevy kasa.cz

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada 10. 11. 2021

Každý známe nakupování přes internet, občas to může být vysilující. Ale s Kasa.cz rozhodně ne! Přes Kasa.cz e-shop nakoupíte všechno, co potřebujete, na jednom místě. Chcete se dozvědět o akčních cenách, slevových kupónech, cashbacku pro Kasa.cz a dalších tricích na levnější nákup? Tak čtěte dál!

Kasa.cz je online obchod, který na našem území funguje již od roku 1999. Momentálně patří mezi největší internetové obchody na českém trhu s pobočkami i na Slovensku a v Polsku. Na kasa.cz můžete pohodlně nakupovat široký sortiment zboží -> od elektroniky a spotřebičů, po nábytek, hračky, kosmetiku a výbavu domů i na zahradu.

5 tipů, jak ušetřit na kasa.cz

V tomto článku se dozvíte, jak na Kasa.cz ušetřit. Zjistíte, kde získat rychle a snadno slevové kupóny a slevy, jak funguje cashback nebo kdy jsou Dny Marianne, díky kterým jsou nákupy na Kasa.cz ještě výhodnější!

1. Kasa.cz slevové kupóny

Každý den pro vás aktivně hledáme ty nejnovější slevy, proto můžete všechny slevy pohodlně sledovat u nás, na Tipli.

Zajímají vás aktuální slevy a slevové kupony Kasa.cz? Sledujte náš přehled slevových nabídek, který najdete v profilu Kasa.cz na Tipli

2. Kasa.cz slevy a výprodeje

Kasa.cz velmi často pořádá různé výprodeje či akce na jednotlivé druhy zboží. Všechny slevy pro vás bedlivě sledujeme a přidáváme je k nám na Tipli.

Už jste slyšeli o Black Friday na Kasa.cz? Kombinujte Tipli slevy s tímto jedinečným obdobím v roce a ušetřete až tisíce korun!

3. Zkombinujte slevové kupony Kasa.cz a cashback

Chcete ušetřit ještě víc? Využijte cashback od Tipli. Za každý potvrzený nákup na Kasa.cz vám vrátíme až 4 %. Na Tipli vás totiž odměňujeme za každý internetový nákup.

Příklad výpočtu, jak nakupovat výhodněji na Kasa.cz - pokud si na Kasa.cz koupíte pračku za 8 000 Kč, získáte od Tipli až 4 % na účet zpět, což je krásných 320 korun! V kombinaci se slevovými kupóny Kasa.cz získáte ty nejlepší ceny.



Že jste o cashbacku ještě neslyšeli?!?! Přečtěte si, jak funguje cashback a jak se zapojit k tisícům uživatelů. Na Tipli najdete přes 450 obchodů z různých kategorií. Nevěříte? Prohlédněte si obchody.

Prohlédnout si obchody



4. Sledujte stránky obchodu Kasa.cz

Kasa.cz má velmi často výprodeje, kdy své zboží nabídne zákazníkům za velmi nízké ceny. Všechny jejich akce můžete sledovat na stránkách Kasa.cz

TIP: Pokud se přihlásíte k odběru newsletteru, už nikdy vám žádná akce neuteče a budete o ní vědět jako první. 

5. Dny Marianne na Kasa.cz

Dny Marianne se samozřejmě týkají i Kasa.cz. A co to vlastně je? Dny Marriane jsou každoročně oblíbenou akcí. Jedná se o tři dny nakupování se slevovými kupóny. Kupóny získáte tak, že si zakoupíte časopis Marianne či si zaplatíte stažení kupónů v mobilní aplikaci. Takhle jednoduché to je. Pak už vás čekají nákupy až v 600 obchodech s obrovskými slevami až 40 %.

O Dnech Marianne 2018 vás budeme průběžně informovat na Tipli, jakmile získáme více informací. V článku najdete aktuálním seznam zapojených obchodů.

Související obchody

Okay.cz, Kasa.cz, Conrad, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se