3 nápady, jak si zařídit ideální ložnici se SCONTO

Tipy k nákupuNábytek a doplňky 10. 11. 2021

Chystáte se zařídit novou ložnici? Nebo ta současná potřebuje trochu oživení? Tak jste tady správně. Na následujících řádcích poradíme, jak vybrat vhodný nábytek do ložnice a přitom nepřijít na mizinu. Vydáme se pro něj do prodejen Sconto, které nabízejí nejen prvotřídní produkty, ale i ceny

Zařizování ložnice někdy věnujeme méně péče, než by bylo potřeba. Řídit se ale pravidlem „Vždyť v ní jen spíme“ je velmi zrádné. Spánek je pro nás neskutečně důležitý, proto bychom interiéru a vybavení ložnice měli věnovat naopak zvýšenou pozornost.

Sconto – nábytek nejen do ložnice.

Kvalitní, moderní a dostupný nábytek, navíc v obrovské škále stylů a provedení. Přeně to je Sconto nábytek. Vybavíte zde celý dům od sklepa až po půdu. Nakupovat můžete na internetu i přímo v prodejně. Nejlepší je si kousky vyzkoušet v obchodě, ale nakoupit doma po internetu. Můžete tak totiž uplatit cashback od Tipli a parádně ušetřit!

Základem je kvalitní postel

A Sconto postele opravdu umí! Vybírejte pečlivě. Pokud si nejste jistí, dejte si třeba pár dní na rozmyšlenou a potom se k nákupu vraťte. Zaměřte se na kvalitu, postel je na celý život.

Jednoduché dřevěné konstrukce mohou po nějaké době začít vrzat (víme, o čem mluvíme), vsaďte proto na masivnější provedení. Do malého bytu se hodí postel s úložným prostorem, který jinak může chybět. Zvažte také materiál – kov je sice krásný, ale může studit. Čalounění je hebké, ale pro někoho může být problém údržba. Zlatou střední cestou je masivní dřevo.

Nám se nejvíce líbí postel MONACO

Cena
Cena s cashbackem
Cena8 439 Kč
Cena s cashbackem8 090 Kč
Kupte ve Sconto nábytek postel z masivu

Získejte cashback až 5 %!

Chcete ušetřit až tisíce korun z nákupu? Využijte cashback. Zaregistrujte se zcela zdarma na Tipli, proklikněte se do obchodu Sconto a získejte za objednání peníze zpět!

Nakoupit s cashbackem »

Do postele budete potřebovat také matraci. Ta je úplně nejdůležitější. Nevhodná matrace může vést k závažným zdravotním problémům. Máte-li na nábytek omezený rozpočet, zkuste ušetřit jinde, vaše záda vám poděkují. Pokud jde ale o každou korunu, nabízí Sconto matrace už od 1 000 Kč.

Zvláštní pozornost věnujte výběru v případě, kdy pořídíte tzv. boxspring postel, která už má zabudovaný pružinový systém a někdy ani klasickou matraci nepotřebuje. V posledních letech jsou postele v provedení boxspring velkým hitem, jejich nevýhodou je ale vysoká cena. Vyplatí se proto sledovat akce ve Sconto letáku a vyhmátnout moment, kdy bude postel ve slevě!

TIP: Víte, že existují i další způsoby, jak ušetřit ve SCONTO Nábytek? Objevte s námi finty, za které vám peněženka poděkuje.

Objevte ve Scontu skříně snů

Kdo má doma samostatnou šatnu, nemusí skříně na oblečení řešit. Jelikož ale většina z nás takové štěstí nemá, jsou úložné prostory na oblečení důležité. Nejvíce toho „nacpete“ do velké šatní skříně.

Kupte ve Sconto nábytek skříň do ložnice

Myslete na to, kam skříň umístíte. Podle toho také vybírejte typ dveří: Křídlové (otočené) potřebují určitý manipulační prostor. Když vaše ložnice místem zrovna neoplývá, poohlédněte se po skříni s posuvnými dveřmi. Opticky pak místnost rozšíříte velkým zrcadlem.

My kupujeme ve Scontu skříň LAUMA. Minimalistický design, spousta místa a obrovské zrcadlo jsou jasná volba.

Cena
Cena s cashbackem
Cena7 999 Kč
Cena s cashbackem7 668 Kč
Koupit šatní skříň »

Komoda = místo navíc!

Komody jsou skvělé na zabydlení místnosti. Je to relativně levný kousek nábytku, který doplní každou místnost. Ačkoliv nenabízejí tolik prostoru uvnitř, jejich nespornou výhodou je horní plocha, která vytvoří v prostoru další výškové "patro". Když komodu umístíte naproti posteli, dá se na ni skvěle postavit třeba televize. Jindy zase poslouží jako improvizovaný toaletní stolek.

Stylem nás zaujala ve Scontu komoda LUCY. Sice se jmenuje „botníková“, ale my do poliček dáme dekorace, kterými si ložnici zútulníme. Díky cashbacku nám na ně určitě peníze zbydou.

Cena
Cena s cashbackem
Cena3 999 Kč
Cena s cashbackem3 834 Kč
Kupte ve Sconto nábytek komodu na peřiny i doplňky

V prodejnách nebo na eshopu Sconto najdete tolik nábytku, až budou oči přecházet. Sedněte k počítači a nechte se inspirovat. Možná se dokonce odhodláte i k experimentům ;-) V každém případě ale nezapomeňte navštívit Tipli.cz a při nákupu uplatnit cashback. Funguje to dokonce i na zboží, které je už v akci!

Ložnice za snové ceny

Využijte na nákup nábytku cashback a dosáhněte tak cen, o kterých se vám ani nesnilo! Přes Tipli ušetříte ve Scontu až 5 % za celý nákup. Zaregistrujte se zdarma na Tipli a užívejte si cen, které vás nebudou strašit ve snech.

Už nechci o levném nábytku jen snít »

Související obchody

Nábytek FORLIVING, 4Home, SCONTO Nábytek, IDEA Nábytek, ASKO NÁBYTEK

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se