★ ROZBALENO: Ušetřete díky zboží, které je bez obalu ★

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Jak koupit kvalitní zboží za nejnižší cenu? Zkuste e-shopy, které nabízejí výrobky bez obalu! Nákup vysněného zboží bude pro vaši peněženku hračka. Jak přesně fungují obchody, kde pořídíte rozbalené zboží nejvýhodnější cenou na trhu?

Určitě s námi budete souhlasit, že je naprostá bomba nakupovat vysněné zboží, které je zlevněno až o více než 50 %. A že nemá obal? To přece nehraje žádnou roli. Hlavní je, že je kvalitní, neponičené a vztahují se na něj podmínky, jako kdybyste si zboží pořídili nové, v běžném obchodě.

Co je Rozbaleno.cz?

Rozbaleno.cz je internetový obchod, který prodává zboží rozbalené, z výstav, servisované či vrácené zákazníky do 14 dnů bez udání důvodu.

Na Rozbaleno e-shopu seženete zboží za nejvýhodnější cenu na českém internetu. Nemusíte se bát, že na Rozbaleno.cz koupíte poničené zboží, vše podléhá maximální kontrole - v prodeji je pouze zboží, které je nezávadné!

Rozbalené zboží za akční ceny z Rozbaleno.cz

Kupovat rozbalené nebo vrácené zboží se vyplatí! Nemusíte se bát, že koupíte poničené zboží. Nízkou cenu způsobuje fakt, že je zboží bez obalu.

Na webu koupíte z rozbaleného zboží se slevou například bílé zboží,elektroniku, mobilní telefony, oblečení a módní doplňky, drogerii, příslušenství do auta, a nebo věci na zahradu, do domu a bytu.

5 důvodů, proč kupovat rozbalené nebo vrácené zboží

  1. Zboží můžete vrátit do 14 dnů bez udání důvodu, jak je tomu stejně v běžných e - shopech.
  2. Na každé rozbalené zboží se slevou máte 2letou záruku.
  3. Přes Tipli.cz můžete získat slevové kódy pro Rozbaleno.cz
  4. Pokud vám zboží nebude vyhovovat, pošlete ho zpět a Rozbaleno.cz vám obratem vrátí peníze.
  5. Máte garanci nejvýhodnější ceny na internetu v ČR - Pokud někde jinde najdete stejné zboží levněji, dají vám slevu ve výši 110 % z rozdílu jejich a konkurenční prodejní ceny.

Rozbaleno.cz - recenze

Cítíte se stále nejistí s nákupem na Rozbaleno.cz? Omrkněte na internetu recenze na Rozbaleno.cz, kde se dozvíte recenze od skutečných zákazníků. Největší mínusem je, že produkt v některých případech dojde nefunkční. Na druhou stranu si zákazníci pochvalují rychlé jednání a vrácení peněz zpět na účet.

Další obchody, kde koupit rozbalené zboží se slevou

Nechcete utrácet moc peněz, ale potřebujete například novou pračku? Koupí rozbaleného, nebo vráceného zboží ušetříte až několik tisíc. Žádný podvod v tom hledat nemusíte, protože prodej sortimentu II. jakosti zavedli i známé značky.

Rozbaleno Alza.cz

Rádi nakupujete v Alze? I tam koupíte rozbalené zboží, nebo vrácené zboží, které jiný zákazník vrátil do 14 dnů nepoškozené a úplné se slevou. Produkty rozdělují na 3 kategorie: rozbalené, zánovní a použité. Slevy na produkty bez obalu dosahují až 50 %.

Rozbaleno Mall.cz

Velký internetový obchod Mall.cz poskytuje zlevněné zboží II. jakosti, kam mimo jiné patří i zboží které je rozbaleno. Zakoupené zboží jde vrátit bez udání důvodu do 14 kalendářních dnů, jako je tomu v běžných obchodech. Nakoupíte-li na Mall.cz zboží nad 1 000 Kč máte dopravu zdarma.

5 typů produktů II.jakosti na Mall.cz:

  • Rozbalené zboží – produkty vrácené v zákonné 14denní lhůtě
  • Poškozený obal – produkty s poškozeným nebo neoriginálním obalem
  • Používané zboží – produkty vrácené v zákonné 14denní lhůtě, již byly používány
  • Servisované zboží – produkty vrácené v zákonné 14denní lhůtě a opravené autorizovaným servisem
  • Poškozené zboží – produkty s lehkým povrchovým poškozením

Bazar Kasa.cz

V nabídce e-shopu Kasa.cz naleznete zboží všech kategorií – od velkých a malých spotřebičů do domácnosti, přes TV či notebooky a telefony až po sportovní, outdoorové zboží a dětské zboží. Produkty jsou rozbalené, nebo vrácené.

Na veškeré bazarové zboží na Kasa.cz se vztahuje standartní dvouletá záruka.

Bazar Kasa.cz

Víte, že...

Odstoupení od kupní smlouvy do 14 dnů - při nákupu zboží, včetně na Rozbaleno.cz, má právo každý odstoupit do 14 dnů bez udání důvodu. Čtrnáctidenní lhůta se začíná načítat okamžikem převzetí zboží.

☛ Chcete nakupovat s ještě větší slevou?

Začněte nakupovat s naším cashbackovým portálem Tipli.cz a získejte odměnu z kažého nákupu na internetu.

Začít nakupovat výhodně

Související obchody

Rozbaleno.cz, Kasa.cz, Tchibo, Mall.cz, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se