Získejte Hru o trůny levně na AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Seriál, který se nedá předvídat, kde oblíbená postava umře a než se stihnete vzpamatovat sled událostí vás znovu dostane. Hra o trůny získala obrovské množství fanoušků. Je to i váš šálek kávy? Připravili jsme 5 tipů na vychytávky s motivy daného seriálu z AliExpress.

Uchvátil vás legendární seriál Hry o trůny? Nás samozřejmě taky, ale na finále si ještě všichni musíme počkat. Aby nám to čekání utíkalo rychleji, našli jsme 5 věcí s tématikou hry o trůny levně na AliExpress. Navíc s dopravou zdarma po celé České republice!

Pokud si nejste jistí online nákupem, pomůžeme vám. S přehledným návodem zjistíte, jak nakupovat na AliExpress jednoduše a rychle.

Hra o trůny

  • Cena: 11.52 ‒ 13.44 $ / 256 ‒ 299
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Jste věrným fanouškem seriálu Hra o trůny? V tom případě vám do skříně nesmí chybět stylové tričko, které budete rádi nosit. Pánské triko je vyrobeno z příjemného materiálu (100% bavlna). Na triku jsou slavná loga oblíbených rodů. Obchodník trička vyrábí od velikostí S až po 5XL. K dispozici je v šesti barevných kombinací - černé, bílé, světle a tmavě šedé, zelené a army zelené.

tričko

Hra o trůny tričko z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Pánské tričko s motivem Game of thrones prozatím ohodnotilo 212 nakupujících, z nichž 15 připojilo i reálné fotografie produktu. Zákazníci si pochvalují kvalitní provedení a materiál. Obchodníka s ročním působením na AliExpress a s více než 97% pozitivním feedbackem můžeme jedině doporučit.

»Zobrazit na AliExpress«

Hra o trůny postavy

šaty

Postavy Game of thrones z AliExpress.com.

  • Cena: 9.96 – 29.88 $ / 222 – 664 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Nejenom na maškarní, Halloween nebo výjimečné příležitosti se vám šaty postavy Daenerys Targaryen budou jistě zamlouvat. Na výběr jsou dvoje šaty - první modro-zlaté a druhé tmavě modré (odlišné i střihem). Prodejce nabízí i paruku ve stylu světle zvlněných vlasů dané postavy. Produkty se vyrábí pouze v univerzální velikosti.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Šaty postavy Daenerys Targaryen byly zatím ohodnoceny 39 zákazníky, z nichž celkem 5 nahrálo i reálné fotografie produktu. Nakupující si chvalí hlavně kvalitu provedení produktů i použitých materiálů. Obchodníka s třemiletými zkušenostmi na AliExpress, 97 % pozitivní zpětnou vazbou a s více než 150 sledujícími fanoušky doporučujeme.

»Zobrazit na AliExpress«

TIP: Máte rádi přehled o tom, kde se zrovna nachází váš nákup z AliExpress? Využíjte návod na sledování zásilek.

Hra o trůny kniha

  • Cena: 11.88 – 12.24 $ / 264 – 272 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Sešitem s motivy seriálu Hra o trůny můžete potěšit sebe nebo blízké. Zápisník má pevnou vazbu a uvnitř naleznete barevné malby či fotografie s danými postavami. Sešit můžete využívat k dekoraci nebo k zapisování čehokoliv (velikost listu A5). Obchodník udává rozměry prázdné knihy 12,8 x 18,6 cm (256 stran). K dispozici je v devíti barevných kombinací.

kniha

Sešit Hra o trůny z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Knihu v designu Game of thrones zatím ohodnotilo 18 nakupujících, z nichž 4 připojili i reálné fotografie produktu. Zákazníci si pochvalují kvalitní materiál, rychlé dodání i zajímavé provedení. Obchodníka se pětiletými zkušenostmi na AliExpress a s více jak 2850 sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

»Zobrazit na AliExpress«

TIP: Pokud shnáníte originální nebo původní výtisky vašich oblíbených knihy, poradíme, jak je sehnat levně. Na Aukro najdete nové či použité aukro knihy za nízké ceny, nebo je můžete vyhrát v aukci.

Hra o trůny mapa

mapa

Mapa Game of thrones z AliExpress.

  • Cena: 1.39 ‒ 2.99 $ / 31 ‒ 67 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 22 ‒ 41 dní

Mapy na téma seriálu Hra o trůny jsou tou nejlepší dekorací například nad sedačku ve vašem obývacím pokoji. Mapy jsou dle výrobce prvotně určeny na zeď jako retro obraz (jsou z papíru, je třeba je zarámovat). Výrobce udává velikosti 71 x 51 cm (pouze mapa) a 42 x 30 cm. K dispozici jsou různé mapy i rodokmeny (celkem až devět map k výběru).

Hodnocení produktu: 4,6 z 5. Mapy v designu Hry o trůny prozatím ohodnotilo celkem 58 zákazníků, z nichž již pouze jeden připojil i reálné fotografie produktu. Nakupující si pochvalují kvalitu materiálu, tisku a rychlé dodání. Obchodníka s dvouletými zkušenostmi na AliExpress, více jak 96% pozitivní zpětnou vazbou a s téměř 2000 sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

»Zobrazit na AliExpress«

Hra o trůny kryt na mobil

kryt

Mobilní kryt Hra o trůny z AliExpress.

  • Cena: 1.39 $ / 31 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Chcete mít i vy úžasný a stylový kryt na mobil? Potom sahejte po motivech seriálu Hry o trůny! Výrobce udává celkovou velikost krytu 16 x 12 x 1 cm. Obal je ze silikonového materiálu. Určeno pro mobilní telefony značky Apple a Samsung (iPhone 7, 7plus, 6, 6S, 6 Plus, 5, 5S, 5C Samsung). K dispozici je na výběr z dvanácti různých designů.

Hodnocení produktu: 4,6 z 5. Kryty na mobil s motivy seriálu byly prozatím ohodnoceny 209 zákazníky, z nichž 28 připojilo i reálné fotografie produktu. Nakupující si pochvalují kvalitní provedení i elastický materiál. Obchodníka s dvoletými zkušenostmi na AliExpress, 98 % pozitivními zpětnými vazbami a s více jak 6500 sledujícími fanoušky můžeme doporučit.

»Zobrazit na AliExpress«

TIP: Chcete si věci s motivy Hry o trůny pořídit levněji? Neváhejte a využijte speciální nabídky AliExpress Day na slevy z AliExpress.

Cashback na AliExpress!

Na internetové stránce AliExpress.com můžete získat takřka cokoliv, a přitom nakupujete přímo od výrobce. Internetový obchod AliExpress zajišťuje nízké ceny a často i dopravu zdarma. S pomocí Tipli.cz ale ušetříte ještě více!

Díky cashbacku od Tipli dostanete až 10 % z původní ceny nazpět! Využijte příležitosti a nakupujte na AliExpress nejlevněji.

»Nakoupit nejlevněji na AliExpress«

TIP: Internetový obchod AliExpress.com si pro své zákazníky připravil pořádné slevy v jednom jediném dni! Tento AliExpress day letos připadá na termín 11. listopadu. Zapište si ho do diáře a nezapomeňte využít slev!

Související obchody

AliExpress, Audioteka.cz, Knihy Dobrovský, Digital24.cz, eBay.com, Bezvatriko.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se