ahaxaxaxax

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

U nás zatím jen zřídka slavený svátek Den otců 2018 pomalu klepe na dveře – letos připadá oslava našich tatínků na 17. červen. Čím udělat svému tátovi radost?

První Den otců oslavila roku 1910 americká rodina Sonory Smart Dodd, která chtěla nějak ocenit svého oavdovělého tatínka. Z rodinného kruhu se však oslava otcovství brzy rozšířila i do dalekého okolí, až ji roku 1966 prezident Lyndon Johnson prohlásil za oficiální svátek.

Kdy je Den otců 2018?

Maminky si svůj svátek, Den Matek, letos už užily – teď přišla řada na tatínky. Mezinárodní den otců ve většině Evropy každoročně připadá na třetí červnovou neděli a vedle mnohem staršího Dne matek není tak známý.

Svého tátu nejlépe znáte vy – čím mu uděláte největší radost? Něčím vtipným, vychytávkou do garáže nebo jen sladkostmi a vínem? Pokud ještě nevíte, přinášíme vám tipy na dárky ke dni otců!

1. Darujte mu něco na čtení

Jestli si váš táta rád najde čas na čtení, pak je kniha vždy ta správná volba! Prošmejděte jeho knihovničku a zjistěte, jaké novinky už má a jaký žánr je jeho oblíbený. Tu správnou knihu potom vyberete raz dva.

knihy

Zleva: Tajný deník Hendrika Groena (279 Kč, Albatrosmedia), TO (491 Kč, Knihy Dobrovský), Kosmonaut z Čech (239 Kč, Bux.cz), Večerní škola (312 Kč, Knihy Dobrovský)

2. Luxusní kolínská pro tatínky, které si potrpí na vůni

Dává si váš tatínek na sobě záležet? Pak ho jistě potěšíte luxusní kolínskou nebo vodou po holení. Hodit se mu určitě bude i strojek na holení nebo nové žiletky.

parfémy

Zleva: Davidoff toaletní voda pro muže (od 428 Kč, Notino), Toaletní voda pro muže (798 Kč, El nino), Azzaro Pour Homme (698 Kč, Douglas)

3. Dárek pro tatínka - darujte mu zážitek na celý život

Žijeme jen jednou – nejlepší čas zažít něco nového je proto právě teď! Dárek pro muže v podobě adrenalinového zážitku je opravdovou peckou. Víte, co by si váš táta nejraději vyzkoušel? Jízdu ve sportovním bouráku nebo jen luxusní večeři o šesti chodech? Vyberte mu zážitek!

Allegria zážitek

Zleva: Jízda ve Ferrari 458 Italia (od 1 499 Kč, Allegria – firma na zážitky), Jetpack – létání nad vodní hladinou(1 999 Kč, Allegria – firma na zážitky)

4. Vychytávky jsou skvělým dárkem ke dni otců

Potrpí si váš tatínek na všechno technické a nové? Pak mu udělejte radost příslušenstvím k počítači nebo telefonu nebo nějakou zajímavou vymožeností. Usnadníte mu práci a zabavíte ho.

technologické vychytávky

Držák na tablet (499 Kč, ZOOT), 3D tiskové pero (1 490 Kč, Mall.cz), Powerbanka (449 Kč, Smarty)

5. Módní doplněk na každý den

Je to klišé, ale ponožek a kravat není nikdy dost. I na poli pánských módních doplňků najdete spoustu rafinovaných kousků, které každý chlap ocení!

módní doplňky

Funkční běžecké ponožky (199 Kč, Tchibo), Kravata s kapesníčkem (299 Kč, BonPrix), Kožený pásek (899 Kč, ZOOT)

6. Je váš tatínek kutil? Pak mu pořiďte něco z jeho světa

Pořád něco opravuje, staví, zkoumá, řeže a kope? Dárek pro tátu bude v tomto případě jednoduché vybrat. Pořiďte mu něco ze světa kutilů! Ať už to bude nářadí, sekačka, nebo gril, jistě ho tento typ dárku potěší!

den otců
den otců
den otců

Ceny zleva: vrtačka: 2 790 Kč, Hornbach, elektrická sekačka BOSCH 2 990 Kč, Hornbach, sada nářadí Fieldmann (1 499 Kč, Mall.cz)

Související obchody

Allegria - Firma na zážitky, ZOOT, Bonprix, Mall.cz, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se