Ušetřete peníze při nákupu na Halloween

Tipy k nákupu 27. 10. 2023

Blíží se nejděsivější noc roku, Halloween, který se koná 31.10. 2023. Halloween je ideální příležitostí k tomu, abyste se kreativně vyřádili s dekoracemi, ať už jste dospělí nebo máte děti. Většinu dekorací si můžete doma vyrobit sami a ušetřit peníze. Stačí si k tomu nakoupit doplňky a poté už se můžete pustit do práce. V tomto článku se dozvíte o několika skvělých a levných nápadech na Halloween dekorace, které přinesou tuto tajemnou atmosféru a zábavu přímo k vám domů.

Halloween dýně: Vytvoř si unikátní Halloweenskou dekoraci sami doma

Vyřezávané dýně jsou klasickým symbolem Halloweenu. Vyřezejte děsivé tváře na dýně a vložte do nich svíčky, aby se staly temnými a tajemnými dekoracemi. Pro nápadné efekty můžete použít různé velikosti a tvary dýní a experimentovat s různými vzory. Dýně za skvělou cenu naleznete například v obchodě Tesco.

Pokud si nakoupíte přes Tesco online nákupy, dovezou vám nákup až domů a při objednávání můžete uplatnit Tesco slevový kód, se kterým bude vaše objednávka ještě levnější. V případě, že si v tomto obchodě vytvoříte objednávku přes Tipli, získáte z vašeho nákupu část peněz zpět.

Obrázek

Děsivé pavučiny a pavouky lze vyrobit levně

Pro výrobu pavouků a pavučin použijte silné niti nebo speciální dekorační pavučiny a umístěte je kolem dveří, oken a nábytku. Přidejte další malé pavouky, které se zdají, že se plazí po pavučinách, pro ještě větší efekt. Velký výběr umělých pavouků mají na e-shopu Alza, kde lze pořídit s Alza slevovým kódem malé pavoučky, velké sklípkany nebo pavouky na ovládání, které svítí ve tmě.

Tip: Jestliže byste si pavučinu raději vyrobili sami doma, postupujte podle tohoto návodu. Vezměte si špejle a zbytky vlny. Špejle přeložte přes sebe a uprostřed je svažte vlnou nebo šicí nití. Poté proplétejte vlnu vždy dolů, nahoru a opět znovu stejný postup. Čas od času vlnu utáhněte a poté máte hotovo. V případě, že byste chtěli větší pavučiny, použijte dřevo či jiné delší tyčky.

Halloweenské svíčky

Pro Halloween můžete vybrat svíčky v temných barvách, jako je černá, tmavě fialová nebo temně červená. Díky svíčkám se vám podaří vytvořit tajemnou a dechberoucí atmosféru. Můžete je také umístit do svícnů ve tvaru lebek. Čajové svíčky na baterii seženete například na e-shopu Moje Party.

Strašidelné kostýmy: Proměňte svůj dům ve strašidelné místo

Nezapomeňte na to, že i kostýmy mohou být skvělou Halloweenskou dekorací. Můžete si vybrat strašidelný kostým a postavit ho na nějakém strategickém místě ve vašem domě. V případě, že byste si rádi vzali nějaký kostým na sebe a proměnili se na jeden večer ve strašidlo, podívejte se na bohatou nabídku kostýmů na e-shopu PartyKostym.

Vybírat můžete kostýmy pro celou rodinu a také můžete použít PartyKostym slevový kód, se kterým ušetříte peníze. Ke kostýmu se hodí také Halloween make-up, který vytvoříte jednoduše s líčidly. Jeden takový make-up tutorial na Halloween naleznete i na e-shopu Notino.

Tajemství v každodenních věcech: Jak přidat nádech mysteria do vašeho domova

Mnohokrát můžete využít běžné věci v domácnosti a přidat jim tajemný nádech. Například staré láhve s různě zbarvenými kapalinami mohou působit jako elixíry nebo lektvary. Staré knihy a svitky papíru s napsanými čarodějnickými zaklínadly budou působit tajemně. Kreativita nezná meze!

Strašidelné zvuky vyděsí děti i dospělé

Nakonec nezapomeňte na zvuky, které přivodí děsivou atmosféru. Připravte si seznam se strašidelnou hudbou a zvuky, které budou hrát v pozadí vašich oslav. Zvuky vrány, vytí vlků a cvrlikání netopýrů budou strašit dospělé i děti.

Pohřebiště Halloweenu: Jak vytvořit strašidelný zážitek

Pokud máte k dispozici zahradu, využijte ji jako další místo pro dekorace. Umístěte kostlivce, kteří vypadají, že se vynořují ze země, nebo vyrobte falešné náhrobky s dřevěnými kříži a temným mulčem.

Obrázek

Krvavé stopy

Vytvořte krvavé stopy na chodnících nebo v domě pomocí červené barvy a šablon stopy bot. Tento strašidelný efekt může přinést pocity, že se ve vašem domě něco děje. Taková dekorace vás vyjde levně, a přitom dokáže postrašit spoustu lidí.

Podsvícené věci

Použijte světelné řetězy ve tvaru dýní, svíčky, nebo LED světla v temných barvách, abyste vytvořili tajemnou atmosféru ve vašem domě. Pokud neseženete například LED svíčky v barvách, které byste si přáli, jednoduše přemalujte svítící část lihovým fixem v barvě, kterou chcete. Nebudete tak muset kupovat speciální světýlka a ušetříte peníze.

Halloween je skvělý čas pro kreativitu a zábavu. S těmito nápady na levné dekorace můžete přinést tuto tajemnou atmosféru přímo do vašeho domova a udělat tuto noc nezapomenutelnou pro všechny. Připravte se na to, že budete hostit nejstrašidelnější večírek v okolí!





Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se