TOP 5 produktů z AliExpress #21

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Zpříjemněte si dlouhé podzimní večery nakupovaním z pohodlí vašeho obýváku! S otvíráním balíčků nemusíte čekat na Vánoce. Udělejte si radost už teď a ulovte si něco pro sebe na AliExpress.

Brouzdání čínskými regály zabere hodiny a hodiny. Víme o tom své! Šetřete čas a nechte to na nás. Dnes jsme mysleli především na stylový outfit pro pány a malé i velké dámy, super vychytanou čepici s překvapením a v neposlední řadě taky na zábavu pro zvířecí miláčky.

Pánská zimní bunda

TOP produkty z AliExpress #21

Ať bude venku zima jakkoli vlezlá, pod tenhle fešácký svršek se jen tak nedostane. Za kvalitní pánskou bundu, která hřeje i sluší, nemusíte utratit tisíce. Zachumlejte se a vychutnávejte zasněžené procházky se svařákem v ruce. Hodnocení produktu: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 574 Kč

Sluchátka v čepici

TOP 5 produktov z AliExpress #24

Čepice snů pro všechny milovníky hudby. S dilematy "sluchátka versus pokrývka hlavy" se můžete jednou provždy rozloučit. Propojte čepici pomocí bluetooth s mobilem a užívejte si muziku i hlavu v teple. Hodnocení produktu: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 177 Kč

Dámské lodičky

TOP 5 produktov z AliExpress #24

Lakované lodičky jsou nesmrtelné a neměly by chybět v šatníku žádné dámy. Zazáříte na plese, obchodní schůzce i na vánočním večírku. Při náročnějších nočních návratech domů pak oceníte nízký podpatek. Hodnocení produktu: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 361 Kč

Dívčí šatičky

TOP 5 produktov z AliExpress #24

Ať už vaši malou parádnici čeká besídka nebo běžný školkový den, v těchto krásných šatičkách s dlouhým rukávem bude za hvězdu. Dokonale sladěný set se skládá ze šatů a malé kabelky. Vybírat můžete z 15 různých modelů nejen s květinovým potiskem. Hodnocení produktu: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 274 Kč

Hračka pro domácího miláčka

TOP 5 produktov z AliExpress #24

S dárečky nezapomeňte na toho člena domácnosti, který vás při příchodu domů vítá jako první a nezištně se tulí, ať máte sebemizernější náladu. S touhle roztomilou pískací hračkou mu čekání na vás uteče rychleji a taky společně si s ní užijete kopec zábavy. Hodnocení produktu: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 64 Kč

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se