TOP 5 produktů z AliExpress #20

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Proč utrácet v tuzemských obchodech půl výplaty, když můžete výhodně nakupovat na AliExpress? Vybírejte z nekonečné nabídky produktů, ke kterým se v Česku jen tak nedostanete. Doprava je ve většině případů zdarma. Mrkněte, co jsme pro vás v čínských regálech objevili tento týden.

V dnešním výběru TOP produktů z Číny jsme si vzali na mušku praktické vychytávky, které ocení každá chytrá domácnost, a nezapomněli jsme ani na velké a malé princezny. Užijte si vánoční nákupy z pohodlí vašeho obýváku.

Multikráječ do kuchyně

TOP 5 produktov z AliExpress #23

Dodejte šmrnc vašim salátům, nejenom štědrovečernímu bramborovému. Se šikovným multikráječem vás bude bavit příprava i konzumace. Zeleninu, ovoce i sýry v nových tvarech si zamilují i vaše ratolesti, jakkoli dosud vše zdravé zásadně odmítali. Hodnocení produktu: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 279 Kč

Bandáž na koleno

TOP 5 produktov z AliExpress #23

Vzdáváte se svých oblíbených aktivit kvůli bolesti kolena? S bandáží na koleno už si je odříkat nemusíte. Kolenné bandáže umožňují přirozený pohyb, stabilizují kloub a omezují bolest. Hodnocení produktu: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 172 Kč

Alkohol tester

TOP 5 produktov z AliExpress #23

Lehce jste večer oslavovali a ráno si nejste jistí, jestli se můžete posadit za volant? Neriskujte zbytečně, v ceně je víc než ztráta bodů nebo řidičáku. Alkohol tester je vychytávka k nezaplacení, která se hodí do každé zodpovědné domácnosti. Hodnocení produktu: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 364 Kč

Dámské zimní boty

TOP 5 produktov z AliExpress #23

S teplou a kvalitní obuví je nejstudenější část roku hned o něco snesitelnější. Kromě toho, že budete mít nohy jako v bavlnce, mají tyto boty protiskluzovou podrážku a skvěle vypadají. Dámské must-have do chladného počasí. Hodnocení produktu: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 1068 Kč

Dívčí zámek na hraní

TOP 5 produktov z AliExpress #23

Dopřejte své malé princezně místo jen pro ni! V malém přenosném zámku může vymýšlet nejrůznější hry, lenošit, ukrýt si tajné poklady anebo řádit s kamarádkami. Stylová růžová skrýš s krásnými záclonkami je nutnou ozdobou každého dívčího pokojíčku. Hodnocení produktu: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 761 Kč

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se