TOP 5 produktů z AliExpress #1

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Shaníte novou super rychlou (a super levnou) nabíječku na telefon? Oblečení pro děti, pomocníky do domácnosti (jen ty elektrické) nebo snad hračku pro vašeho zvířecího chlupáče? A víte, že na AliExpress najdete vše pod jendou střechou? Představujeme vám největšího čínského giganta - AliExpress.com.

Každý týden pro vás vybíráme ty největší čínské pecky, které jsme pro vás vyšťourali na čínském tržišti AliExpress. Tento týden byl obzvláště úspěšný. Dovolte nám představit týdenní výběr TOP 5 produktů z AliExpress.

Stylová dámská košile

TOP 5 produktov z AliExpress

Že musí být košile pouze černá nebo bílá? Omyl! Vyjděte z davu a dodejte outfitu šmrnc. S touto originální košilí to bude hračka! Hodnocení prodejce: 99 %.

Koupit na Aliexpress za 185 Kč

Super rychlá nabíječka na telefon

TOP 5 produktov z AliExpress

Vydrží váš telefon ztěží cestu z domova do práce? A když si 5 minut před odchodem uvědomíte, že váš miláček nemá "šťávu" na nabíjení je už pozdě? Objevte kouzlo super rychlých nabíječek na telefon! A z dosahu už nikdy nevypadnete! (pokud si to nebudete přát :-)). Hodnocení prodejce: 98,2 %.

Koupit na Aliexpress za 296 Kč

Chlapecká mikina

TOP 5 produktov z AliExpress

Kluci auta zkrátka milují. Ulehčete si ranní boj s oblékáním a udělejte svému miláčkovi radost touto mikinou s autíčkem .Hodnocení prodejce: 98,8 %.

Koupit na Aliexpress za 197 Kč

Dřevěné pánské hodinky

TOP 5 produktov z AliExpress

Ať už jste hipster nebo ne, tyhle dřevěné hodinky prostě musíte mít! Jsou vyrobeny z bambusového dřeva. Kvalitou se nijak neodlišují od běžných hodinek. Pozor si musíte dávat akorát na vodu. Hodnocení prodejce: 99 %.

Koupit na Aliexpress za 651 Kč

Elektrická aromatická lampa

TOP 5 produktov z AliExpress

Domov je místo, kde trávíte většinu svého času (pokud nejste workoholik). Postarejte se o co nejpříjemnější a nejzdravější prostředí. Tato elektronická aromatická lampa provoní váš byt a navíc sníží vlhkost a redukuje bakterie v domácnosti. Hodnocení prodejce: 97,3 %.

Koupit na Aliexpress za 591 Kč

Související obchody

AliExpress

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se