Tipy z Číny #9

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Nákupy z Číny nás prostě baví. Kromě množství produktů tam najdete skutečně praktické výrobky pro každý den. No jo, ale vyhledávejte si čínské vymoženosti ve všech těch obchodech. Vyhledáváním vám zabere hromadu času a nakonec jste tak unavení, že si stejně nic neobjednáte. Tak víte co? Sledujte naši pravidlenou rubriku a žádná vychytávka vám už neunikne!

Jste zvědaví, co na vás čeká tento týden? V našich článcích si přijde na své každý! Šetřete na nákupech a nakupujte chytře a s úsměvem. :-)

Praktická dámská kabelka

Tipy z Číny #7

Cross body kabelka je nejenom stylová, ale i praktická. Nechá vám volné ruce, takže můžete při chůzi v klidu telefonovat a nebo se věnovat jiné činnosti. Naskládáte do ní všechno, co potřebujete pro běžný den. Vybrat si můžete ze 4 barevných kombinací. Hodnocení prodejce: 98,8 %.

Koupit na Aliexpress za 307 Kč

Kožená pánská peněženka

Tipy z Číny #7

Každý správný chlap musí mít pořádnou peněženku. Z množství čínských peněženek vybíráme tuhle koženou z Aliexpress. Poskytuje dostatek místa pro vaše doklady a peníze. Vybírat můžete ze 2 barevných provedení. Hodnocení prodejce: 98,5 %.

Koupit na Aliexpress za 137 Kč

Multifunkční deka pro miminka

Tipy z Číny #7

Každá maminka chce pro své miminko jen to nejlepší. Co koupit pro miminko? Kromě toho, že je tato multifunkční deka pro miminko pohodlná a na delší čas ho zabaví, pomáhá rozvíjet pohyby krku a horní časti těla. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Kouit na Gearbest za 422 Kč

Bluetooth sluchátka

Tipy z Číny #7

Znáte to, chcete si zpříjemnit chvíli na cestě do práce, ale místo poslechu oblíbené písničky rozmotáváte sluchátka. Neuvěřitelné, jak se mohou vždy takhle zamotat? S těmito bluetooth sluchátky už takovou otázku řešit nemusíte. Nemají žádné dlouhé kabely a jsou jako stvořené pro sport nebo běžné nošení. Nás v Tipli okouzlily na olik, že už k nám pár kousků putuje. :-) Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na Gearbest za 422 Kč

Jarní dámské šaty

Tipy z Číny #7

Také se nemůžete dočkat až si po zimě obléknete krásné jarní šaty? A vybrali jste už nějaké? Nás na Gearbest zaujaly tyto originální šaty s motýlím potiskem. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Nepodceňte výběr šatů a inspirujte se naším Jarním speciálem.

Koupit na Gearbest za 344 Kč

Chtěli byste nákupy z Číny vyzkoušet, ale nevíte jak na to? Víte, jak funguje clo a DPH na AliExpress nebo vás odrazuje angličtina a chtěli byste si nastavit AliExpress v češtině? Nechejte si poradit a přečtěte si naše Návody na AliExpress.

Související obchody

AliExpress, GearBest

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se