Tipy z Číny #8

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Opět tu máme úterý a s ním pravidelnou dávku Tipů z Číny. Žádný výjimečný produkt nám neunikne! Nebojte se, nenecháme si to pro sebe - o všem zajímavém vám hned povíme. Šetřete na nákupech a nakupujte levně v čínských e-shopech s námi!

Neztrácejte čas procházením nekonečné nabídky čínských internetových obchodů. Všechno, co musíte udělat, je sledovat naše články a žádné čínské vymoženosti vám už neuniknou. :-)

Tipnete si, co nás dostalo tento týden?

1. Ochranné sklo na iPhone

Tipy z Číny #6

Jak by řekla Julia Roberts: "mrchy klouzavý"! Netrapte se, když vám mobil upadne na zem - občas se to přihodí každému z nás. Na druhou stranu, neriskujte rozbité obrazovky. Toto tvrzené sklo na iPhone ochrání telefon před rozbitím i škrábanci. Je odolné proti nehezkým otiskům prstů a věčně "upatlaným" obrazovkám. A nebojte - funkčnosti obrazovky nebrání. Hodnocení prodejce: 98,1 %.

Koupit na AliExpress za 24 Kč

2. Barevná jarní dásmká bunda

Tipy z Číny #6

Barvy k jaru neodmyslitelně patří. Buďte trendy a rozzařte den sobě i kolemjdoucím (přiznejme si, že v dnešním sychravém počasí by rozzáření dne přišlo vhod). Tato stylová bundička padne každé ženě. Hodí se na běh i do města ke sportovnímu outfitu. Třešnička na dortu? Nikdo vás v ní nepřehlédne! Vyberte si tu svou a vyražte okouzlovat okolí. Chybí vám jarní inspirace? Přečtěte si náš módní Jarní speciál. Hodnocení prodejce: 94,2 %-

Koupit na AliExpress za 344 Kč

3. Dětské Disney oblečení

Tipy z Číny #6

Na AliExpress najdete (mimo jiné) obrovské množství dětského oblečení, ze kterého vybíráme tyto roztomilé sety s Minnie. Vybírat můžete hned z několika střihů a barevných kombinací. Vsaďte na Disney postavičky a děti vás budou milovat. Bojíte se výběru velikosti na AliExpress? Naštěstí máte Tipli, které vám se vším pomůže. Hodnocení prodejce: 97,9 %.

Koupit na AliExpress za 254 Kč

4. Pánská stylová košile

Tipy z Číny #6

Dámskou část Tipli zaujala tato jednoduchá kostkovaná košile, kterou koupíte na Gearbest. Chlapům padne jak ulítá, je pohodlná a jako stvořená na běžné nošení. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na Gearbest za 296 Kč

5. Studený ručník pro horké letní dny

Tipy z Číny #6

Ano, my víme. Hned jak jsme přivítali jaro, už myslíme na léto. Máte pravdu! Ale tento ručník s chladivým efektem se nám prostě líbil. Jen si to představte - horký letní den, sluníčko pálí tak, že pobyt na něm je nesnesitelný. A co vytáhnete z tašky přes rameno? Magický ručník, který vás příjemně ochladí. Navíc skvěle absorbuje tekutiny a je dokonale produšný. Pořiďte si jeden a buďte v létě za frajera. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na Gearbest za 45 Kč

Jste nákupy z Číny nepolíbení? Rádi byste kouzlo levných produktů z Číny také vyzkoušeli, ale nevíte jak na to? Začněte s Aliexpress! Svěřte se do rukou odborníků na čínské nákupy a přečtěte si naše návody na AliExpress.

Související obchody

AliExpress, GearBest

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se