Tipy z Číny #5

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Zbožňujete levné nákupy, bezbřehý výběr a dopravu zdarma na většinu zboží? Pak není proč otálet! Objevte kouzlo nákupů z Číny. Sháníte mobil, svatební šaty, hodinky nebo parní čistič? Žádný problém! V čínských obchodech seženete prakticky cokoliv za nejnižší ceny.

Nebaví vás prodírat se nekonečnou nabídkou na čínských e-shopech? Jakoby nestačilo, že jen na AliExpress najdete přes 60 miliónů produktů. Ono těch čínských ochodů je navíc hned několik. Tak to teda ne! Přeci nebudete každý den trávit hodiny vyhledáváním čínského zboží.

Raději sledujte náš magazín. Každý týden vám přinášíme zbrusu nové Tipy z Číny. Pohodlně se usaďte a vychutnejte si porci čínské inspirace pro tento týden.

Retro sluneční brýle

Tipy z Číny #3

Také se nemůžete dočkat slunečních dnů? Nezapomínejme ale na naše oči. Chraňte si svůj zrak a zaroveň buďte cool jako John Lennon. Pořiďte si jedny lennonky a připomeňte sobě i ostatním éru Beatles. Nemůžete se svých nových lennonek dočkat? Víme, jak funguje sledování zásilky AliExpress.Hodnocení prodejce: 98,3 %.

Koupit na AliExpress za 178 Kč

Přijímač hudby do auta

Tipy z Číny #3

Znáte to. Cestujete autem na druhý konec republiky. V radiu nehrají jedinou slušnou písničku dobrou půl hodinu. Hlas Leoše Mareše vám už leze krkem. Kolik ještě? 78 km!? Nenechte si zkazit náladu. Rozjeďte v autě vlastní diskotéku pomocí bluetooth prijímače do auta. Tento pomocník přehraje hudbu z mobilu bez zbytečných kabelů. Výdrž baterie je až 8 hodin. Příjem telefonů možný. Co dodat? Snad jen odkaz pro jeho objednání. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5 .

Koupit na GearBest za 97 Kč

Stylová pánská taška

Tipy z Číny #3

Tuto tašku musí mít každý chlap. Proč? Protože chlapi mají rádi jednoduchá řešení a co může být jednoduššího než taška, která se hodí jak k pánskému obleku, tak na denní nošení? Do tašky pohodlně naskládáte vše potřebné - klíče, peněženku a dokonce i tablet. Vybírejte z černého nebo hnědého provedení. Hodnocení prodejce: 98,7 % .

Koupit na AliExpress za 356 Kč

Robotický vysávač

Tipy z Číny #3

Ti, kteří bydlí u svých domácích mazlíčků to dobře znají. Chlupy! Chlupy na ponožkách, chlupy na polštáři, chlupy v celé domácnosti. S černým oblečením jste to už dávno vzdali? Nemusíte! Gearbest přichází s řešením - robotický vysavač. Díky inteligentnímu senzoru nepoškozuje váš nábytek nárazy. A to vůbec nejlepší? Šetří vaši energii a čas! Hodnocení prodejce: 4,8 z 5 .

Koupit na Gearbest za 3 110 Kč

Wifi kamera

Tipy z Číny #3

Tato malá wifi kamera toho dokáže opravdu mnoho! Vezměte ji s sebou na bungee jumping, tandemový seskok nebo na letní dovolenou. Pomocí wifi kamerku připojíte ke svému telefonu nebo tabletu. Díky velikosti a odolnosti ji můžete nosit u sebe každý den. Zachyťte každou úžasnou minutu vašeho života. Víte, co jsou AliExpress bleskové slevy? Časově omezené nabídky, díky kterým nakoupíte na AliExpress nejvýhodněji. A třeba bude právě ve slevě i wifi kamera. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na Gearbest za 1 760 Kč

Nakupujete v Číně často? Jaký je váš oblíbenec? AliExpress nebo Gearbest? My v Tipli hlasujeme pro AliExpress!

Související obchody

AliExpress, GearBest

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se