Tipy z Číny #14

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Kdy jindy potěšit drahou polovičku než v měsíci lásky? A že žádnou nemáte? Udělejte radost sami sobě! Stejně víte nejlépe, po čem vaše srdce touží. :-) V čínských internetových obchodech najdete vše, co potřebujete.

Každý týden pro vás vybíráme ty největší pecky ze známých čínských obchodů. Sledujte naši pravidelnou rubriku a mějte vždy přehled o těch nejlepších vychytávkách.

Dámský kožený batoh

Tipy z Číny #12

Tašky, kabelky, baťůžky - nikdy jich není dost! Na letní dobrudružství je tento kožený baťůžek ideální - vejde se do něj vše potřebné, hodí se k šortkám i k sukni. Navíc máte volné ruce a nepřetěžujete jednu stranu těžkou kabelkou, no zkrátka - vy ho ještě neobjednáváte? Hodnocení prodejce: 99,1 %.

Koupit na Aliexpress za 1 223 Kč

Dámská sukně se zvýšeným pasem

Tipy z Číny #12

Největší výhoda kousků se zvýšeným pasem? Opticky prodlouží nohy a hlavně zúží pas. Každá dívka bude v této sukni vypadat půvabně. Na výběr máte ze 7 barevných variant. Tak která poputuje k vám domů? Hodnocení prodejce: 97,8 %.

Koupit na Aliexpress za 242 Kč

Ortopedický polštář

Tipy z Číny #12

Kvalitní spánek je základem úspěšného dne! Koupě ortopedického polštáře je vždy správná volba! S tím správným polštářem odezní bolesti krční páteře a spánek dostane zcela jiný rozměr. Objednejte si kvalitní spánek! Hodnocení prodejce: 98,3 %.

Koupit na Aliexpress za 1 058 Kč

Dámské sportovní botasky

Tipy z Číny #12

Podpatky k ženě zkrátka patří, ale kdo by je nosil každý den, že? Vsaďte projednou na pohodlí a na tyto bílé botasky! Unosíte je k sukni i k džínům. Hodí se na rande i na nákupy. Zkrátka povinná výbava každého šatníku. Hodnocení prodejce: 97,6 %.

Koupit na Aliexpress za 416 Kč

Multifunkční kuchyňské struhadlo

Tipy z Číny #12

Dobrých kuchyňských pomocníků není nikdy dost. Toto multifunkční kuchyňské struhadlo vám uleví od zdlouhavého strouhání zeleniny. Travte čas v kuchyni efektivně! :-) Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na Miniinthebox za 146 Kč

Související obchody

AliExpress, MiniInTheBox.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se