Tipy z Číny #12

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Velikonoční svátky utekly jako voda a už jsme opět zpět v naší každodenní pracovní rutině. Zpříjemněte si všední dny nákupy v Číně. Přinášíme vám přehled nejlepších vychytávek, které jsme v čínských obchodech našli!

Chcete se Tipy z Číny inspirovat pravidelně? Sledujte naši pravidelnou rubriku Tipy z Číny a žádný užitečný produkt vám už neunikne! Jste zvědaví, co nás dostalo tento týden?

Originální dámské šaty

Tipy z Číny #10

Zazářete v létě v těchto jarních šatech. Máte po krk jednotvárného a nevýrazného oblečení? Ideální! Přesně tenhle kousek postrádáte. Jedinečný střih, nápaditý vzor - buďte nepřehlédnutelná! AliExpress šaty vám pomohou k dokonalosti. Hodnocení prodejce: 97,9 %.

Koupit na Aliexpress za 457 Kč

Lahev na vodu

Tipy z Číny #10

Nezatěžujme přírodu každý den novou plastovou lahví. Pořiďte si jednu univerzální. Tato skleněná lahev na vodu neškodí životnímu prostředí. Díky speciálnímu tvaru do ni můžete vložit ovoce a nebo třeba směs na limonádu. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na Miniinthebox za 254 Kč

Dámská sportovní souprava do fitka i na doma

Tipy z Číny #10

Při cvičení i lenošení je důležité, cítit se dobře! V této značkové soupravě se budete cítit dobře a navíc skvěle vypadat! Pořiďte si jednu na AliExpress a šup do fitka (nebo na gauč :-)). Hodnocení prodejce: 92,6 %.

Koupit na Aliexpress za 278 Kč

Dětský teploměr

Tipy z Číny #10

Tento dětský teploměr stačí přiložit na čelo dítěte a do pár sekund se teplota ukáže na displaye. Pokud je teplota v pořádku - teploměr svítí zeleně. Oranžová barva upozorňuje na mírně zvýšenou teplotu a červená upozorňuje na teplotu vysokou. Přečtěte si vše o teploměru v češtině! Nastavit AliExpress česky není žádný problém. Hodnocení prodejce: 92,6 %.

Koupit na Gearbest za 276 Kč

Obal na iPhone

Tipy z Číny #10

Koupili jste si drahý mobil a teď se bojíte škrábanců? Pořiďte si kryt na mobil a vyzrajte na případné nehody. Například tento kožený obal mobil ochrání a navíc dobře vypadá! Hodncoení prodejce: 92,6 %.

Koupit na Aliexpress za 78 Kč

Související obchody

AliExpress, GearBest, MiniInTheBox.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se