Tipy na vánoční dárky pro přítelkyni

Tipy k nákupuVánoce 10. 11. 2021

Nevíte si rady s vánočním dárkem pro ní? To nevadí. My víme, co by si vaše přítelkyně přála. Podívejte se na naše tipy na vánoční dárky pro přítelkyni.

Přítelkyně hrají v životech miliony mužů velké role. Ostatně jsou to právě ony, které si od vás mužů zaslouží ten nejbáječnější dárek k Vánocům pod sluncem. Který to ale je?

Shánění vánočních dárků je někdy pěkná dřina. Nápady, co darovat s postupem let ubývají, ale vy nemusíte zoufat. V našem vánočním speciálu přímo chrlíme nápady na vánoční dárky.

Stresujícím hledáním vhodného dárku v přeplněném nákupáku už odzvonilo. Nakupujte chytře. Všechny dárky si objednejte online a získejte ještě část peněz zpět na účet. Jak je to možné? Koukněte kolik peněz můžete ušetřit na vánočních dárcích.

Věnujte ji čas

Módní doplňky ženy milují. Darujte jí krásné hodinky, aby už nikdy nepřišla na rande pozdě. Připište k tomu, že čas rychle letí, když jste s ní a uvidíte, že tohle budou její nejkrásnější Vánoce.

Tipy na vánoční dárky pro přítelkyni

Kde koupit kvalitní hodinky?

  • Hodinky.cz - výběr hodinek je tu nekonečný. Stylové, klasické, či luxusní, máte z čeho vybírat
  • Big brands - naleznete tu nejen hodinky, ale i oblečení, kosmetiku a věci do domácnosti
  • Vivantis - hodinky jsou skvělý doplněk k outfitu. V tomto e-shopu si můžete koupit hodinky různých značek

Dyzajnový batoh jí udělá radost

Pro slečnu cestovatelku, sportovkyni i parádnici. Batůžky jsou v módě a nejsou jen pro kluky. Jsou hezké, pro zdraví zad jednoznačně lepší, než kabelka a vejde se do nich hodně věcí. A to jistě každá dívka ocení. Až ho rozbalí pod stromečkem, vezměte ji společně s novým baťůžkem na výlet. Bude nadšená.

Tipy na vánoční dárky pro přítelkyni

Kde pořídit nový batoh?

  • - e-shop plný originálních batohů všeho druhu
  • Fotoškoda - pro přítelkyni fotografku kupte jeden z batohů, které jsou přesně vyvinuté pro pohodlnější focení a nošení fotoaparátu
  • Forqueen - na tomto webu se dá vybrat z batohů s vtipnými nápisy. Kromě toho obchod prodává i plátěné tašky, penály, ložní prádlo, nebo oblečení

Knihy jsou skvělý tip na vánoční dárky

Tipy na vánoční dárky pro přítelkyni

Před Vánoci buďte všímaví a zkuste zjistit její oblíbené spisovatele/ky. Pak už je to jednoduché. Vyberte si na e-shopu nějakého knihkupectví. Jestli už všechny knihy od daného autora přečetla, zkuste najít někoho, kdo píše podobně. Nebo ji věnujte básně o lásce a podtrhejte ji tam některé vaše oblíbené pasáže. To zabere!

Nakupte knihy online

  • Knihy Dobrovský - kupovat u Dobrovskýho je návyková záležitost. Bestsellery, učebnice, knihy všech možných kategorií na jednom místě
  • Bux.cz - z více než 55 000 tisíc knižních titulů můžete vybírat i na Bux.cz
  • Levné učebnice- nejen učebnice, ale i spousty knih za levnější ceny

Vsaďte na klasický šperk

Šperky jsou vždycky dobrá volba. Každá přítelkyně bude šťastná, když jí věnujete líbivý náhrdelník, prsten, či náramek. Navíc si kus vás, bude nosit hrdě vždy s sebou.

Tipy na vánoční dárky pro přítelkyni

Kde pořídit šperky?

  • Šperky.cz - široký výběr šperků na kterékoliv si jen vzpomenete
  • MiniInTheBox.com - má v nabídce více, než jen šperky. Nejnovější elektronické vychytávky, oblečení, věci na sport i pro péči o domácí zvířátka
  • Vivantis - vybrat si můžete z více než 37 000 produktů různých druhů a značek se zaměřením na parfémy, šperky a módní doplňky

Darujte zájezd

Tipy na vánoční dárky pro přítelkyně

Procházka zimní Budapeští. Polibek u Eifellovy věže, nebo lyžování v českých horách. Dejte ji pod stromeček víkendový pobyt v Evropě a vyražte se svou přítelkyní za dobrodružstvím. Užijete si společné chvíle jen spolu.

Kde sehnat víkendový pobyt?

  • Invia - největší nabídka zájezdů, nejen po Evropě
  • Slevoking - na shopu tohoto webu si vyberete z početné nabídky zlevněných zájezdů
  • Hyperslevy - slevový portál, kde najdete výhodné zájezdy po celé Evropě

Související obchody

Vivantis, Freshlabels, HODINKY.cz, Šperky.cz, ZOOT, Mall.cz, Knihy Dobrovský, Notino, Klemantis, Klido.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se