Sezóna začíná, vybavte své děti na letní tábor!

Tipy k nákupuDovolená a cestování  |  Děti  |  Rodiče a děti 10. 11. 2021

Už se vaše děti těší na letní tábor? Ujistěte se, že si ho užijí na maximum. Nezapomeňte je pořádně připravit a sbalit jim s sebou několik nezbytných věcí! Poradíme vám několik rad a tipů, kam vyrazit na letní dětský tábor a také, kde pořídit potřebné věci. Každé dítě si z tábora odnese nezapomenutelné zážitky a zažije spoustu dobrodružství.

Chcete vzít děti na dovolenou, ale už si nemůžete vzít v práci volno? Nebo chcete, aby se vaše ratolest osamostatnila, poznala spoustu nových kamarádů a odvezla si báječné vzpomínky? Pak je skvělým řešením dětský tábor! Letní tábory jsou pro děti prvními chvílemi, kdy mohou být samostatné a zároveň prožít skvělé momenty s kamarády. Tábory děti sblíží s přírodou a naučí je spoustu nových věcí.

Jak vybrat správný tábor?

Typů táborů existuje v dnešní době už několik, a vy tak pro své dítě můžete vybrat ten nejpřínosnější.

  • Příměstský tábor - Tento typ táborů je ideální pro děti, které nejsou zvyklé být dlouhodobě bez rodičů. Také jsou vhodným řešením, když chcete poslat dítě pryč pouze na pár dní. Příměstské tábory fungují hlavně kolem Prahy a dalších velkých měst. Jsou dostupné na den i více, o víkendu i přes týden.
  • Letní tábor s tématikou - Nejčastější typ táborů, které většinou trvají týden až dva a po celou dobu mají dané téma, ve kterém se tábor odehrává. Pokud vaše děti milují indiány nebo námořníky, tohle je pravá volba. Navíc se tyto tábory konají mimo města v přírodě, kde se děti dostatečně vyřádí.
  • Vzdělávací tábor - Pokud chcete, aby vaše dítě na táboře získalo nějaké vědomosti navíc, pak je tu tento typ táborů. Děti nejen, že si vyhrají v přírodě, ale program je proložený různými lekcemi a vzdělávacími hry. Tábor může být zaměřený třeba na angličtinu.

Co sbalit dětem na tábor?

Další důležitou částí je balení na letní tábor. Poté, co si vyberete daný typ tábora, většinou od pořadatelů obdržíte seznam věcí, které s sebou přibalit. Dobře připravené děti nic nezaskočí a vy je můžete bezstarostně nechat bez dozoru a užít si volno.

Opalovací krém

Děti mají velmi citlivou pokožku a je tedy potřeba myslet na to, aby se nespálily. Sbalte jim na letní tábor opalovací krém. Naučte své děti krém nanášet a pořiďte jim ten nejvhodnější, ochráníte je tak před přímými slunečními paprsky.

Notino

Nivea Sun Kids 50+ 200ml

  • Cena: 285 Kč
  • Koupíte na Notino
Pilulka.cz

Bioderma Photoderm Kid 50+ 200ml

Dr. Max

Daylong Kids 50+ 150ml

  • Cena: 539 Kč
  • Koupíte na Dr. Max

Dětský krém na i po opalování koupíte ve všech lékárnách. S Tipli navíc nakoupíte výhodně se slevou a ušetříte díky cashbacku.

Dětský batoh

Batoh je základ. Jelikož si děti budou brát batoh na všechny výlety, je tedy potřeba zvolit ten správný. Vyberte batoh, který bude dobře sedět a vejde se do něj všechno potřebné. Dětský batoh by měl být také dostatečně velký, aby se do něj vešla svačina, pití a nějaké oblečení.

Sportisimo

Crossroad DIGI 6

Mall.cz

Deuter Waldfuchs

  • Cena: 829 Kč
  • Koupíte na Mall.cz
UrbanStore.cz

Puma Minions

Batohy nakoupíte v obchodech se sportovními potřebami, s ležérní módou nebo speciálními obchody pro kempování.

Co dalšího nezapomenout?

Dále je potřeba myslet na pár věcí, které vašemu dítěti pomohou při pobytu v přírodě. Repelent proti hmyzu je jednou z nich. Zejména přes léto, kdy je vlhko a děti pobývají u vody, je všude plno komárů. Další věc je pláštěnka. Letní bouřky přichází většinou nečekaně, a když jsou zrovna děti na výletě, je lepší, aby u sebe nosily malou skladnou pláštěnku. V neposlední řadě se bude dětem na táboře hodit dobrá baterka, vlhčené ubrousky, sportovní plavky a nějaká karetní nebo desková hra.

Nakupte výbavu na letní tábor ještě levněji

Na dětský tábor pořídíte dětem oblečení a pomůcky nejlépe v obchodech se sportovním zaměřením. Vyberte si sportovní obchod přímo na Tipli, získejte slevy a využijte cashback!

Související obchody

Mraky hraček, Crocs, SportsDirect.com, Bambule, Brumla

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se