Pryč s klasikou! 6 tipů, kde koupit dámskou peněženku levněji

Tipy k nákupuMóda 26. 4. 2022

Peněženku držíme v ruce snad každý den. Máme v ní ty nejcennější věci - doklady, peníze, všemožné kartičky se všemožnými výhodami, možná i dvě záchranné růžové tabletky a pírka do vlasů? Po čase nám může naše peněženka připadat ošuntělá, otrhaná nebo dokonce i poškrábaná. Je potřeba jí vyměnit. Tak je do toho!

Ale jakou vybrat? Je důležité vybírat peněženku podle toho, jak vám přijde praktická. Jak vám bude sedět v ruce a budete s ní schopni zacházet. Abyste u pokladny s peněženkou nešermovali a pracně nevytahovali kartičky ze skrytých přihrádek, nezasekl se zip nebo jste platili úplně zmuchlanou bankovkou.

Peněženky vybírejte samozřejmě i podle vzhledu a materiálu. Nechcete přece, aby se vám po čase dámská peněženka rozpadla a drobné se rozkutálely všude kolem. Musí k vám sednout stylem i praktičností.

Podle čeho vybrat dámské peněženky?

  1. Velikost - dobře zvažte kam peněženku budete nosit a kolik toho v ní budete mít
  2. Barva -peněženka není jen úschovna peněz, ale je to módní a vkusný doplněk
  3. Tvar - existují dva typické druhy - podlouhlý obdélníkový nebo menší čtvercový
  4. Materiál a zpracování - nejvyhledávanější jsou krásné kožené peněženky, které déle vydrží
  5. Zavírání a přihrádky - zavírání by mělo být snadné pro rychlou manipulaci

Tip: Kde pořídit dámské peněženky levněji?

Stará peněženka se vám pomalu rozpadá v rukou. Je čas pořídit si novou! Chcete při nákupu ušetřit?

Nakupujte s Tipli! S cashbackem od Tipli získáte část peněz z nákupu zpět. Využijte také slevové kupóny na módní doplňky a ušetřete na svém nákupním košíku!

Slevy na módní doplňky

6 tipů, kde koupit dámské peněženky

Hledáte stylovou peněženku, která chytře doplní váš každodenní outfit? Už vás nudí nevýrazná peněženka, kterou pořád jen hledáte na dně kabelky? Nebo se vám do ní nevejde vše, co potřebujete? Změňte to a podívejte se na obchody z naší nabídky. Vyberte si dámskou peněženku, která k vám bude pasovat!

AliExpress

Ušetřete 10 % z ceny nákupu zboží na AliExpress! Výrobky z celého světa jedním kliknutím jako na dlani a za skvělé ceny, to najdete jedině na AliExpressu.

Dámská peněženka Nico Louise v elegantním jednoduchém provedení. Na výběr v krásných odstínech růžové, modré nebo klasické hnědé. Má vnitřní kapsu na drobné peníze se zipem a přihrádky na karty.

 peněženka dámská aliexpress

peněženka dámská Zoot

Zoot

V létě frčí námořnické motivy – tmavě modrá barva s bílou. Tato peněženka okatě oživí váš look. Zajímavé řešení bílého provázku místo zapínání je netradiční doplněk. Tento kousek vás určitě bude bavit každou letní sezónu. Materiál je jemný a nemačkavý, ale pevný. Vydrží i hrubší zacházení. Obsahuje až čtrnáct přihrádek na karty, dvě na velké bankovky a jednu kapsu se zipem na drobné mince.

Hledáte velký e-shop s výběrem originálních módních značek? Podívejte se na Zoot a pořiďte si stylové kousky do šatníku. Nakupujte s Tipli a získejte procenta z nákupu zpět do vaší peněženky. Ušetřete s Tipli!

eObuv

Obchod eObuv nabízí řadu značkových a kvalitních výrobků. Vyberete si zde od elegantních bot a kabelek po sportovní tenisky.

Luxusní dámská kožená peněženka Furla z nové kolekce Babylon. Pokud máte rádi potisky a extravagantní kousky, tak neváhejte a pořiďte si jí do své kabelky. Netradiční provedení rozveselí váš den! Elegantní a krásná peněženka.

kožená peněženka Furla

peněženka dámská

Baťa

U Baťi máte výběr z kožených bot a kabelek, ale i dalších doplňků jako jsou peněženky a opasky.

Rozměrově menší peněženka v růžové nebo tmavé barvě, kterou hned najdete ve své kabelce. Povrch je z příjemného materiálu imitující kůži. Uvnitř najdete přehledné členění na přihrádky a na zadní straně druhou kapsu na drobnosti. Zaručeně se stane vaším parťákem na nákupy.

Urbanstore

Nakupte s Tipli vám vrátí se vám zpět peníze z ceny nákupu na UrbanStore. Podívejte se na nejlepší módní značky na jednom místě!

Potřebujete stylovou a funkční peněženku, která se hodí k vašemu sportovnímu stylu? Peněženka dámská Vans vám přesně tento styl může poskytnout. Celorozepínací černá peněženka s příjemným tropickým potiskem, který je i uvnitř. Bude ve vás evokovat léto, výlet na pláž a surfování.

peněženka dámská Vans

kožená peněženka Wojas

Wojas

Firma Wojas nabízí kvalitní kožené značkové zboží.

Luxusní dámská kožená peněženka Wojas ve stříbrném provedení obsahuje odepínatelnou vnitřní kapsičku. Můžete jí využít jen jako přihrádky na karty nebo ji použít jen na drobné. Snadno jí najdete v kabelce díky stříbrnému metalovému potisku.

A kde nakupovat pánské peněženky?

Hledáte dárek k narozeninám pro přítele nebo si váš manžel ztěžuje, že už se mu trhá jeho stará peněženka? Každého muže potěší krásná kožená peněženka. Je to elegantní doplněk, který něco vypovídá o svém majiteli. Jak tedy vybrat tu správnou? Podívejte se na náš článek, kde nakupovat pánské peněženky.

Ušetřete s Tipli každou korunu

Nakupujte s Tipli a ušetřené peníze vložte do nové peněženky. Víte, jak funguje Tipli cashback? Zaregistrujte se zdarma s ušetřete jedním kliknutí. Nakupujte s námi a část peněz se vám vrátí zpět!

Zjistit více o cashbacku

Související obchody

AliExpress, Baťa, UrbanStore.cz, Eobuv.cz, Wojas

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se