Pro sestru i kolegyni – vybíráme vhodné dárky pro ženy

Tipy k nákupu 3. 5. 2022

Narozeniny, svátky, povýšení, promoce, Vánoce, Den matek – neustále vybíráte nějaké dárky pro ženy a už vám dochází nápady? Nevíte, jak se trefit do situace i do vkusu daného člověka? Nelamte si s tím hlavu, poradíme vám!

Obecně se dá říct, že kytka to jistí. Když necháte své sestře, přítelkyni nebo kolegyni svázat pár krásných růží, určitě jí to nenechá chladnou. Hezká kytice je zkrátka věčná. Ale není to už ohrané?

5 tipů na dárky pro ženy

Pokud se vám květiny už omrzely, bude to chtít trochu zapojit fantazii a zároveň popřemýšlet o vhodnosti každého dárku. Každým dárkem totiž definujete, jaký vztah k danému člověku máte. Čím tedy potěšíte přítelkyni můžete přivést kolegyni do rozpaků. Například šperk je vhodný spíše pro partnerku, kolegyni můžete překvapit něčím dobrým k pití. 

TIP: S dárkem pro ženy si hlavu nelámete, ale trápí vás, co vybrat pánovi? Poradíme vám ideální dárky pro muže.

Dárek pro kamarádku

Skutečné kamarádství snese kde co. Pokud tedy sháníte dárek pro kamarádku, máte v podstatě dvě možnosti – buďto jí koupit něco z oblasti jejího zájmu (knihu pro čtenářku, poukaz do restaurace pro gurmánku,...) nebo si z ní trochu udělat legraci a vybrat něco vtipného. Dárky přeci nemusí být jen užitečné. Vybavte si nějakou společnou trapnou příhodu a vyberte dárek spojený s tím (například mapu města, kde jste se ztratili na poslední společné dovolené). Obchody ale nabízejí spoustu zboží, které udělá práci za vás - třeba tohle tričko s Grumpy Cat jí určitě pobaví. Seženete ho na eshopu EMP. Berte ale v potaz kamarádčinu povahu - a buďte si jistí, že vtip snese. A v případě výběru dárku pro sestru platí prakticky totéž.

dárek pro kamarádku

dárek pro kolegyni

Dárek pro kolegyni

Odchází vaše kolegyně do důchodu, nebo má narozeniny? Při výběru dárku pro kolegyni se pouštíte do vybírání dárku lehce formálnějšího rázu – vtipné varianty tedy volte pouze v případě, kdy kolegyni za dobrou kamarádku považujete. Pokud jí také budete dáreček předávat v práci, musíte vzít v úvahu i ostatní kolegy – ona by třeba takový dárek ráda dostala, nechcete jí ale dostat do rozpaků kvůli jejím spolupracovníkům. Pokud tedy vtipné dárky, tak vkusně – lépe ale uděláte, když se budete držet trochu při zemi. Nic nezkazíte poukazem na příjemnou večeři v hezké restauraci. Spoustu poukazů na degustační a jiná menu najdete na Allegria – Firma na zážitky.

Dárky pro babičku

Tady si dejte pozor na to, aby obdarovaná na svůj dárek „stačila“. Dárek pro babičku by měl nejen hezký a od srdce, ale také uzpůsobený jejím zdravotním možnostem – pro babičku, která ráda chodí na houby, tedy budete vybírat něco jiného než babičce, která musí chodit o holi. Tento a další dárky vhodné pro babičky najdete v obchodě Babičkářství. Pohodlně tu nakoupíte dárek ke každé příležitosti, a to ať je vaše babička spíš na společenské hry, chování psů, četbu nebo procházky po lese. Dokonce zde můžete objednat i kalendář s vlastními fotografiemi. Čím osobnější dárek vyberete, tím lepší.

dárek pro babičku

dárek pro přítelkyni

Dárek pro přítelkyni

A nebo i manželku. Své drahé polovičky jistě potěšíte celou řadou věcí. Dárek pro přítelkyni můžete vybírat podle jejích zájmů, nebo vsadit na jistotu (třeba v případě, kdy si nejste jistí, že se své milované trefíte do vkusu). Hezkým šperkem, který jí vás bude neustále připomínat se jistě trefíte do černého! Třeba tento najdete na Šperky.cz. Dejte si ale záležet s výběrem – před koupí hezkého řetízku nebo náramku se zamyslete, zda vaše milá nosí raději stříbro, nebo zlato – aby jí nový kousek ladil s těmi ostatními. V případě, kdy nejste svoji, také nedoporučujeme dávat jako dárek prstýnek – abyste se nenavezli do nějakého nedorozumění. A víme i, kde levně koupit šperky Pandora - pokud je totiž vaše drahá sbírá, máte s výběrem napůl vybráno.

Dárek pro maminku

Až budete vybírat dárek pro maminku, dejte si opravdu záležet. Pokud jí například dáte nějaký poukaz pro dva, počítejte také s tím, že s sebou nejspíš vezme tatínka – tak aby si to společně užili oba. Určitě ale nešlápnete vedle ani s dárkem, který si užije sama - ať už se rozhodnete pro nějakou kosmetiku, populární knihu nebo módní doplněk. Třeba tento parfém najdete na Notino spolu s dalšími dárkovými kazetami, tělovými mléky a nespočtem věcí, které potěší každou ženu. Pokud potřebujete trochu více inspirace, podívejte se i na naše tipy, jaké dárky vybrat, až bude Den matek.

dárek pro maminku

Už jste vybrali to pravé? Hlavně žádné strachy - každý dárek potěší, když je od srdce. Ale čím lépe se trefíte do vkusu dámy a příležitosti, tím lépe.

Nakupujte dárky pro ženy se slevou!

Vybrali jste to pravé? Nebo byste se raději poohlédli po jiných obchodech? Nezapomeňte se v každém případě podívat, jaké slevy obchody právě nabízí - ušetříte tak celé jmění.

Omrknout slevy

Související obchody

Allegria - Firma na zážitky, Šperky.cz, Notino, Babičkářství, EMP shop

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se