Jmenovky na vánoční dárky ke stažení

Tipy k nákupuVánoce 10. 11. 2021

I s tím nejobyčejnějším dárkem můžete udělat pod vánočním stromečkem spoustu parády. Stačí ho jen vhodně zabalit a přidat stylovou jmenovku. Kde takové jmenovky seženete?

Každý dárek umístěný pod vánoční stromeček by měl dostat odpovídající sváteční kabátek. Balení do papíru, to už je pro nás naprostou samozřejmostí. Balící papíry seženete snad úplně všude. Když už dárek krásně zabalíte, byla by škoda napsat na něj jméno obdarovaného obyčejnou fixou. Mnohem lepší bude designová jmenovka. Na ni můžete psát nejen jména, ale i vánoční přání nebo nejrůznější citáty.

Objednejte si jmenovky na vánoční dárky online

Nejjednodušším způsobem, jak získat krásné jmenovky na vánoční dárky, jsou jejich online nákupy. V internetových obchodech naleznete množství produktů, vybrané zboží vám bude navíc dovezeno až domů.

Určitě nezapomeňte nakupovat výhodněji prostřednictvím Tipli. I při nákupu jmenovek od nás získáte cashback v určitých obchodech! Zaregistrujte se a získávejte peníze z nákupů zpět.

jmenovky na dárky

Tisíce nejrůznějších jmenovek naleznete třeba na oblíbeném čínském tržišti AliExpress. Stačí do vyhledávače zadat "christmas gift tags" a můžete začít vybírat. K dispozici jsou papírové i jiné visačky všech tvarů a barev. To vše navíc za velmi příznivé ceny. S nákupem určitě neotálejte. Dodání z AliExpress nějakou chvíli trvá, tak ať to do Vánoc stihnete.

Nakoupit na AliExpress »

Pokud se chystáte obdarovat cestovatele, můžete na jeho dárek umístit visačku určenou na zavazadla. Budete mít krásně označený dárek a bude moci visačku využít i do budoucna.

DIY jmenovky na vánoční dárky

Jestli už objednávku jmenovek na dárky nestíháte, je načase vpustit do hry vlastní kreativitu a vytvořit jmenovky na vánoční dárky vlastnoručně. Nic těžkého na tom není. Na ty základní vám bude stačit tvrdší papír, nůžky, fix, a případně nějaké ozdoby v podobě třpytek, látkových mašliček nebo jiných dekorací.

Inspiraci můžete najít třeba na YouTube, kde se to videi s podobnou tématikou jen hemží. Velmi pěkné tipy přináší třeba laTerezAtelier.

Chybí vám inspirace? Máme pro vás nápady na originální jmenovky!Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

AliExpress, Kasa.cz, ZOOT, Tchibo, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se