Jak zabavit malé neposedy? Vsaďte na odrážedla!

Tipy k nákupuRodiče a děti 10. 11. 2021

Máte doma malého neposedu, který nevydrží chvíli v klidu? Pořiďte mu odrážedlo nebo hopsadlo a dopřejte si chvíli klidu pro změnu vy. Sledujte náš Speciál pro maminky a dozvíte se, jaké "dopravní prostředky pro děti" letos frčí!

Kdo si hraje, nezlobí! Zní to jako klišé, ale hraní je pro děti vážná věc! Hra rozvíjí jejich mozek, ruce, nervovou soustavu, ale také podporuje jejich kreativitu a učí je, jak trávit volný čas.

Pojďme se společně podívat na odrážedla, hopsadla, dětská kola, koloběžky, čtyřkolky, motorky a další dětské dopravní prostředky, kterými své miláčky zabavíte a podpoříte jejich rozvoj. Pro první díl Seriálu pro maminky vybíráme odrážedla a hopsadla, tak hop na ně!

Odrážedla a chodítka

Alltoys Motorka červená

Jak zabavit malé raubíře

Tato dětská motorka je určená dětem od 2 let. Výška sedátka je 25 cm. Plastová motorka je navíc dodávána s externími samolepkami pro osobité dotvoření designu. značka Alltoys patří mezi největší distributory hraček v České republice.

TIPLI TIP: Doplňte si objednávku na 1 000 Kč a dopravu máte ZDARMA! Z aktuálních akcí obchody Proděti.cz vybíráme například slevu až 23 % na rostoucí nábytek Halmar.

Bino Odrážedlo - Krteček

Jak zabavit malé raubíře

Toto odrážedlo s oblíbeným krtečkem je určeno dětem už od 1 roku života. Užijí si ho ale jenom do 4 let, což je doporučený věk, kdy by děti měly multifunkční chodítko pro usnadnění nácviku chůze přestat používat. Originální česká značka Bino vyrábí kvalitní dřevěné hračky, které vyváží do celého světa.

TIPLI TIP: Výhodou chodítka je veselý hrací aktivity panel s mnoha aplikacemi, který podpoří vývoj motorických schopností dítěte a naučí ho větší šikovnosti.

Weina Odrážedlo roadster

Jak zabavit malé raubíře

Nejoblíbenější hračka dětí odrážedlo 2v1 je určeno dětem od 12 do 36 měsíců. Hračka povzbuzuje děti k neustále aktivitě, pomáhá vývoji svalů a rozvíjí koordinační schopnosti. Značka Weina dává největší apel na bezpečnost dětí, což se odráží v důsledné konzistenci výrobků.

TIPLI TIP: V rámci režimu PUSH & WALK může dítě rukojeť použít jako chodítko.

Hopsadla

John Hopsadlo pony Sunshine

Jak zabavit malé raubíře

Toto hopsadlo si vaše dítko zamiluje na první pohled. Je určeno dětem od 3 do 6 let. Nosnost je až 25 kg! Značka John je německá společnost, která se zaměřuje především na nafukovací hopsadla v populárních motivech

TIPLI TIP: Dětská hopsátka mají rehabilitační a sportovní funkci. Hopsadla dětem slouží ke skákaní a tím ke zpevnění pohybového aparátu, k jednoduchému cvičení na protažení svalů nebo k sezení.

John Hopsadlo Hledá se Dory

Jak zabavit malé raubíře

Kulaté hopsadlo je určeno dětem od 3. Vyrobeno z PVC. Průměr hopsadla je 45-50cm. Značka John je německá společnost, která se zaměřuje především na nafukovací hopsadla v populárních motivech.

Související obchody

Proděti.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se