Jak vybrat správná sluchátka?

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Rozbila se vám sluchátka a sháníte nová? Investujte do dražších sluchátek, chraňte svůj sluch a přitom si vychutnávejte melodii vaší oblíbené písničky. Poradíme vám, jaká sluchátka se hodí k vašemu životnímu stylu. Ať už s nimi budete poslouchat hudbu, hrát hry nebo telefonovat.

Chcete si užít poslech vaší oblíbené písničky? Zahoďte levná sluchátka, která jste dostali zadarmo při koupi mobilu. Zejména pecky, které mohou výrazně zničit sluch. Chcete lepší kvalitu zvuku? Tak zainvestujte do dražších sluchátek. Neničte si ucho tím, že pro lepší kvalitu zvuku jen přidáte na hlasitosti.

Podle čeho vybrat sluchátka?

Základním typem jsou sluchátka s hlavovým mostem, týlním mostem nebo sluchátka do tvaru špuntů. Ale existuje mnoho dalších variant. Sluchátka vybírejte hlavně podle toho, na co je budete používat, z jakého by měli být materiálu, jaký mají konektor a podle jejich technických specifikací.

Nechcete utrácet tolik za sluchátka, ale potrpíte si na kvalitě zvuku? Máme pro vás řešení. Nakupujte pomocí cashbacku a část peněz z nákupu se vám vrátí zpět. Připravili jsme si pro vás pár obchodů, pomocí kterých můžete na cashbacku ušetřit.

Bezdrátová sluchátka

Happy Plugs designová sluchátka v růžové barvě. Můžete je sehnat na Vemzu ze skvělých 850 Kč. Nebudete se s nimi stydět vyrazit kamkoliv, protože jsou skvělým doplňkem. Mají vestavěný mikrofon, tlačítko pro příjem hovorů a ovládání hlasitosti. Sluchátka jsou kompatibilní se všemi druhy smartphonů a tabletů na trhu.

bezdrátová sluchátka
bluetooth sluchátka

Bluetooth sluchátka

Na eshopu Mironet.cz najdete řadu bluetooth sluchátek. Například červená W2 bezdrátová sluchátka za 300 Kč. Můžete si je vzít sebou cestou do školy nebo na sport. Neomezují vás žádné kabely a výdrž baterie je 2-4 hodiny. V balení dostanete i vyměnitelní silikonové špunty.

Herní sluchátka

Sluchátka s ergonomickým designem ocení každý náročný hráč. Jsou ideální na dlouhé hraní her na PC díky polstrovaným náušníkům. Můžete je sehnat na CZC.cz za 899 Kč. Melodii dodávají hluboké basy a vyvážený zvuk ve středních i vysokých frekvencích.

herní sluchátka
Sluchátka beats

Sluchátka Beats

Podívejte se na Alza.cz vyberte si z řady sluchátek Beats. Na vývoji většiny modelů, se podílí i známý producent Dr. Dre. Kvalitnější sluchátka od Applu si ani nejde přát. Tato sluchátka vydrží až 22 hodin na jedno nabití a pořídíte je za 8 990 Kč. Užijete si z nich nadupanou hudbu těmi nejkvalitnějšími tóny pro vaše ucho.

Sluchátka sony

Modrá sluchátka s mikrofonem a bassovým boosterem. Pomocí tlačítka lze zapnout či pozastavit hudbu, kterou zrovna posloucháte. Nebo zvednou či položit hovor. Seženete je na Zoot za 899 Kč. S těmito cestovními sluchátky budete mít čistý a silný zvuk.

sluchátka sony
Sluchátka s mikrofonem

Sluchátka s mikrofonem

Sluchátka s mikrofonem, které díky Maghook technologii přichytíte kamkoli, jsou ideální pro sportovce. Na Smarty.cz jsou k dostání bezdrátové in-ear sluchátka za 1 290 Kč. Můžete si je vzít i do vody. Díky vestavěnému mikrofonu vyřídíte hovor i během cvičení.

Ušetřete s Tipli pomocí cashbacku

Nakupujte s Tipli a část peněz se vám vrátí zpět! Zaregistrujte se zdarma na Tipli a ušetřete jedním kliknutí.

Dokupte další mobilní nebo počítačové příslušenství, abyste byli vybavení a ovládali moderní technologie. Navštivte další elektro obchody. Ať už sháníte elektro spotřebiče nebo jen doplňky k zařízení. Nakupujte s námi a ušetřete.

Další elektro obchody

Související obchody

Smarty CZ, ZOOT, Mall.cz, Vemzu, Mironet.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se