Hledáte experta na elektroniku? Představujeme CZC!

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Občas s výběrem správné techniky všichni potřebujeme poradit. Svěřte se do rukou českému eshopu CZC.cz – najdete zde různou elektroniku od fotoaparátů přes mobilní telefony až po notebooky nebo herní konzole v čele s PlayStation 4.

Český specialista na elektroniku – přesně to je CZC, neboli Czech Computer. Už od roku 1998 nabízí svým zákazníkům široký výběr především informačních technologií a nejrůznějšího příslušenství. Najdete zde více než 40 000 druhů produktů. O oblíbenosti internetového obchodu svědčí i celá řada ocenění (např. Křišťálová lupa v roce 2006, nebo ShopRoku 2014).

Internetový prodej jeho zakladatelé spustili už na přelomu let 1998 a 1999 na doméně CZC.cz. Od té doby otevřeli i více než 60 poboček ve všech krajích republiky.

Zajímá vás, co se ve světě CZC.cz právě šustlo? Začtěte se do CZC aktuálního letáku a budete vždy v obraze!

Nakupujte elektroniku na CZC levně! Povíme vám, jak!

I špičkovou elektroniku můžete sehnat za příznivou cenu a to nejen třeba v Okay elektro, Euronics ale i u CZC. Máme pro vás několik tipů, jak natrefit na CZC slevy:

  • Prohrabte se rozbaleným zbožím. Takové zboží je zcela v pořádku a nepoužité (bylo například použité na promo fotografie), jen kvůli rozbalení je neprodejné za původní cenu.
  • Nakupujte extra zboží s CZC slevovým kódem se slevou až 5 000 Kč! Podívejte se do sekce „Akce“ → „Extra slevy“. U vybraného zboží najdete exkluzivní slevové kódy CZC, které zadáte do příslušeného okénka v prvním kroku košíku.
  • Skočte si na některou z více než 60 poboček. CZC prodejny jsou rozeseté po celé České republice – určitě poblíž svého bydliště najdete nějakou, díky níž ušetříte za dopravu.

TIP: Chcete svou elektroniku nakupovat s cashbackem? Zavítejte do obchodu Kasa.

Způsobů, jak ušetřit s CZC je však mnohem více – jestli chcete vědět, jaké slevové akce a výprodeje probíhají, sledujte naši průběžně aktualizovanou stránku CZC slevových kódů.

Prohlédnout aktuální CZC slevy

Co na CZC najdete?

Mobilní telefony

Huawei, iPhone, Samsung nebo Xiaomi? Vyberte si spolehlivého společníka, který vás bude doprovázet každý den na každém kroku a nezasekne se při první příležitosti. Mobilních telefonů vám CZC nabízí celou řadu – od absolutních novinek až po osvědčené modely.

Toužíte po novém kousku, ale nechce se vám za něj utrácet celé jmění? Podívejte se do sekce „použité zboží“ - čekají tu na vás kousky, které jsou zcela v pořádku, ale nelze je prodat za původní cenu.

mobilní telefony
playstation 4

PlayStation 4 nebo XBOX?

Na CZC.cz najdete samozřejmě i nejrůznější herní konzole – od PlayStation 4 přes XBOX až po Nintendo. Probuďte v sobě gamera a užijte si odpoledne s některou z obrovského množství populárních her – od strategických přes sportovní až po střílečky. Nezapomeňte i na vhodné příslušenství, kterého vám CZC.cz nabízí požehnaně.

Notebooky i stolní počítače

Ať už jej používáte k práci nebo jen jako doplněk volného času, spolehlivý a rychlý notebook nebo stolní počítač jsou dnes pro každého téměř povinností. Pořiďte si takový, který bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám. Chcete na něm upravovat fotky, hrát hry, nebo jen brouzdat po internetu? Pořádně si rozmyslete, co od svého počítače vlastně očekáváte, než nějaký koupíte.

notebook

Nakupte na CZC ještě dnes!

Všechny CZC slevy netrvají věčně – proto se hned podívejte, zda právě nenabízíme takový slevový kupon, který by vám pomohl ušetřit na vašich nákupech elektroniky.

Získat slevové kupony CZC.cz

Související obchody

AliExpress, Smarty CZ, Okay.cz, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se