DIY dárky: 4 tipy na rychlé a levné dárky k Valentýnu na poslední chvíli

Tipy k nákupuValentýn 10. 11. 2021

Už máte pro vaši druhou polovičku dárek na Valentýna? Ne? Nezoufejte, přinášíme vám rychlé a levné tipy na DIY dárky na Valentýna.

Valentýn je tady! Letos vychází 14. února, den zamilovaných na středu, takže se hoďte do gala a svého milého nebo drahou obdarujte originálním dárkem z lásky.

4 tipy na DIY dárky k Valentýnu:

Jak na DIY dárky - tedy dárky, které sami vyrobíte během chvilky? Mrkněte na naše tipy na dárky, které vyrobíte z pohodlí domova.

1. DIY bomby do koupele

Šumivé bomby krásně voní, jsou hezké a z napuštěné vany vám udělají království relaxace. Seženete je třeba na NOTINO (bývaleé Parfums), ale protože je tenhle valentýnský speciál zaměřen na DIY, ukážeme vám, jak si vytvořit své vlastní.

Návod na vlastnoručně vyrobené dárky - vlastní šumivé bomby do koupele. Zdroj: Markéta Venená

2. Důvody, proč tě miluji

Tenhle dárek ocení hlavně ženské publikum. Je to milé, pozorné a hlavně romantické. Dárek je na přípravu hrozně jednoduchý. Roztříháte si papírky na jednotlivé proužky a popíšete je originálními důvody, proč svého partnera milujete. Pak je vložíte do ozdobené sklenice a dárek z lásky je na světě.

diy dárek - sklenice s důvody proč tě miluju

Sklenice s důvody, proč Tě miluji je jednoduchý způsob, jak vyrobit dárek na poslední chvíli.

3. Fotodárky k Valentýnu

Darujte vzpomínku na společné chvíle v podobě fotodárku. Skvěle se hodí pro páry, které spolu nejsou tak často a fotodárek jím alespoň zkrátí chvíle, kdy spolu nemůžou být.

fotodárek polštář, fotokniha z vlastních fotografií, fotodárek tričko

Fotodárky jako originální dárky k Valentýnu. Zleva: Polštář (od 199 Kč), fotokniha (od 299 Kč), triko s potiskem (od 149 Kč)

Obchody, kde koupit fotoknihy levně:

  • Empik foto - internetový obchod Empikfoto.cz nabízí fotoknihy a další fotodárky, které zajisté vykouzlí úsměv na tváři.
  • Foto Škoda - e-shop Foto Škoda má nejen velikou nabídku profesionálních fotoaparátů, videokamer a příslušenství, ale poskytuje i fotoslužby
Koupit fotodárek

4. DIY jedlé dárky aneb Láska prochází žaludkem

Dopřejte své lásce sladkého Valentýna a vyrobte ji jedlý dárek z čerstvých jahod a čokolády. Zabere vám to pár minut, ale úsměv vaší polovičky vydrží ještě dlouho potom. Na jahody v čokoládě budete potřebovat: jahody, špejle, 2 druhy čokolády, posypání na ozdobu

jedlý dárek k Valentýnu - jahody v čokoládě

Nejlepší jedlé dárky pro muže? Zapomeňte na nákladaný hermelín nebo víno, zkuste jahody v čokoládě. Zdroj: Pinterest

A co vy a váš Valentýn? Máte vlastní tipy na originální dárky z lásky? Podělte se s námi v diskuzi:)

Související obchody

Košík.cz, Tchibo, Notino, Vemzu, Empikfoto

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se