Dárky pro muže do 500 korun

Tipy k nákupuNakupování  |  Tipy k nákupům 10. 11. 2021

Potěšte svého prince na svatého Valentýna! Vybírání toho pravého dárku občas dá zabrat, ale věříme, že společně to zvládneme raz dva – a klidně se s vámi vsadíme, že najdeme nějakou pecku do pětistovky.

Kdo jiný by měl vašeho drahého znát lépe než vy? Zamyslete se, jaký je, a vyberte dárek přesně pro něj – má duši muzikanta? Darujte mu příslušenství k jeho hudebnímu nástroji. Rád o sebe pečuje? Potěšíte ho vhodnou kolískou. Má v sobě kus rebela? Zkuste mu vybrat sexy spodní prádlo. Je spíš samotář a tráví hodně času u počítače? Udělejte mu radost nějakým bestsellerem nebo příslušenstvím k počítači.

Muziker pro všechny muzikanty

Pro něj - hudba

Ať už máte doma kytaristu, basáka nebo bubeníka – vhodné příslušenství pro něj jistě vyberete jedna dvě. Struny praskají v jednom kuse a paličky na bicí jsou na vyhození dřív, než si všimnete. Ukažte mu, že se zajímáte o jeho zájmy, a pozjišťujte, čemu dává přednost. A to ani nemluvíme o tom, že sluchátka se rozbíjejí v jednom kuse.

Nakoupit na Muziker

Kolínské z El Nino

Pro něj - parfémy

Určitě máte ráda, když váš partner hezky voní. Jestli i on dbá na svůj zevnějšek, jistě ho potěšíte kolínskou nebo vodou po holení. Jistě najdete to pravé, co se mu zalíbí.

Vybrat si na El Nino

Spodní prádlo z Trenýrkárny

Pro něj - spodní prádlo

Pohodlí především – a pokud jde o pánské spodní prádlo, platí to dvojnásob! Sama přeci nejlépe víte, co nejraději nosí. Najdete zde nejen pohodlné pánské spodní prádlo, ale i moderní plavky na společnou dovolenou!

Koupit na Trenýrkárna

Příslušenství k telefonu ze Smarty

Pro něj - mobily

Telefon u sebe jistě nosí pořád – co mu dát něco, s čím se o něj bude moci lépe starat? Třeba nabíječku do auta, speciální kryt, obal nebo unikátní potisk, který podtrhne jeho jedinečnost!

Koupit na Smarty.cz

Něco na čtení z Knihy Dobrovský

Pro něj - knihy

Sci-fi, fantasy nebo dokonce komiks? Co váš brouček čte na cestách autobusem a nemůže se od toho odtrhnout? Jistě mu uděláte radost třeba knižní předlohou jeho oblíbeného filmu. Nebo snad partnerskou společenskou hrou, abyste si trochu opepřili valentýnský večer?

Prolistovat Knihy Dobrovský

Něco na sebe z Pandemic

Pro něj - oblečení

Každý chlap potřebuje něco na sebe – pokud se ten váš nebojí dát najevo, jaký je třeba jeho oblíbený seriál nebo hra a hrdě nosit na hrudi jejich logo, Pandemic je tím pravým místem, kde mu vybrat dárek. Vtipné i cool potisky a příjemné materiály mu sednou a vy mu dáte najevo, že máte o jeho oblíbencích dokonalý přehled!

Nakoupit na Pandemic

Nebo už máte dárek dávno vymyšlený? Víte každý rok, co přesně chcete svému miláčkovi koupit? Podělte se s námi v diskuzi!

Související obchody

Muzikant.cz, Trenýrkárna.cz, Smarty, Muziker, Kytary.cz, Elnino, Pandemic, Knihy Dobrovský, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se