Dárky pro muže na Vánoce

Tipy k nákupuVánoce  |  Ostatní 4. 3. 2024

Obdarujte muže tím správným dárkem, který jej potěší. Blíží se Vánoce, a to je ideální možnost k tomu, abyste vybrali vhodný dárek pro muže. Pokuste se vymyslet něco nového za pomoci této inspirace, která se vám může hodit.

Došla vám inspirace a potřebujete začít nakupovat dárky na Vánoce? Existuje skupina lidí, která dárky vybírá už nějaký čas dopředu. Druhá skupina lidí vše nechává na poslední chvíli. V takových případech poté koupí i něco, co není příliš vhodné. Nemají moc času, a proto sáhnou po první věci, která se jim bude hodit. Jestliže chcete zvolit pro nějakého muže ideální dárek, snažte se hledat brzy, abyste měli dostatek času.

Obrázek

Někdo by si mohl myslet, že vybrat dárek pro muže není nic snadného. Většinou pro vás nebude problém, když daného muže dobře znáte. Pokud totiž víte, jaké má rád vůně, styl oblékání, čemu se věnuje ve volném čase nebo jaké sporty sleduje, máte trochu výhodu. Díky těmto znalostem totiž lze vybírat v určitých kategoriích. 

Vybírejte podle jeho zájmů

Když se zamyslíte nad tím, čemu se věnuje ve volném čase, budete mít hned několik tipů, podle nichž lze dále hledat. Jestliže je to vášnivý sportovec, určitě ho potěšíte dárkem, který bude mít určitou spojitost s jeho oblíbeným týmem nebo sportem. Dobrodruhovi věnujte poukaz na výlet a kutilovi nářadí. V potaz berte vždy jeho zájmy a také věk. V případě, že si nejste jistí, zvolte univerzální dárek pro muže. Tím je nejčastěji parfém, kvalitní MCT olej, hodinky nebo skvělá kniha.

Obrázek

Pánské hodinky

V této době můžete zakoupit klasické hodinky nebo ty, které jsou chytré. Mnoho lidí preferuje spíše chytré, ale najdou se i ti, kteří mají rádi klasické hodinky. Tento dárek lze považovat i za univerzální, a proto jej můžete darovat i muži, u kterého nevíte, čemu se věnuje ve volném čase. V případě, že se jedná o blízkého člověka, máte větší možnost zjistit, kterou variantu má raději a podle toho se rozhodnout při výběru. Širokou nabídku klasických hodinek nabízí obchod UrbanStore.cz. Chytré modely vybírejte na Smarty CZ.

Obrázek

Holící strojky a zastřihovače

Lidé jsou v dnešní době velmi pohodlní a mají rádi, když si mohou práci ulehčit. Jedním z pomocníků do života je i holící strojek nebo zastřihovač. Holení žiletkou zabere mnohem více času a námahy než použití tohoto přístroje. Většina dnešních holících strojků je nabíjecích a je možné je vozit i s sebou na cesty. Díky tomu se muž může oholit i na veřejných toaletách před schůzkou, když to v pohodlí domova nestihl. Jestliže chcete mít opravdu velký výběr mezi kvalitními produkty, podívejte se do obchodu Philips. 

Obrázek

Mobilní telefon nebo tablet

Každý rok vychází mnoho nových modelů mobilů a tabletů, jež můžete zakoupit každému muži. Velká část mužů miluje moderní technologie a často si přejí dostat nějaké chytré zařízení, které je novinkou na trhu. Obdarujte například vašeho partnera / manžela novým mobilním telefonem, který si tajně přál. Vybírat můžete na Okay.cz.

Obrázek

Dárky pro pivaře a milovníky vína

Pivo patří do života mnoha mužů, a proto najdete i hodně dárků, které jsou pro pivaře vhodné. Například helma s úchyty na dvě plechovky, ze kterých vedou ohebná brčka, je jistě dobrým darem na volné večery. Otvírák, půllitr, oblíbené pivo, oblečení s motivy piva nebo poukaz na návštěvu do pivovaru ocení každý správný pivař.

Obrázek

Jestliže muž, kterého chcete obdarovat, má raději víno, máte také hodně možností. Vybírat lze mezi oblíbenými víny, poukazem na degustaci vín, nové skleničky, otvírák nebo oblečení s motivem vína. V několika obchodech lze také vybírat degustační balíček, v němž naleznete malé lahvičky s vínem, abyste mohli ochutnat více druhů.

Pánské oblečení

I muži nosí rádi stylové oblečení. Někteří z nich si dávají na svém stylu hodně záležet a nosí pouze jejich oblíbené značky. Pokud víte, které značky to jsou, máte možnost od nich vybrat různé kousky oblečení. Jestliže nezáleží na oblíbené značce, můžete zvolit oblečení, které víte, že mu chybí. Muži často potřebují nové spodní prádlo, trika, kraťasy, tepláky nebo mikiny. Všechny tyto produkty naleznete v mnoha obchodech a díky tomu máte velký výběr. Ty nejstylovější kousky mají v obchodě About You, Answear nebo na Footshopu.

Obrázek

Poukaz na adrenalinový zážitek

Dobrodruhové neradi sedí doma a rádi si vyrazí za zábavou nebo adrenalinem. Pokud váš známý nevydrží v klidu na místě, podívejte se po poukazech na dobrodružství. V této době existuje mnoho firem, které nabízí lidem řízení sportovních a luxusních vozidel, jízdu tankem, řízení velkých strojů, skok padákem nebo bungee jumping. Všechny tyto zážitky zanechají v člověku velkou vzpomínku, na kterou už jen tak nezapomenou.

Obrázek

Společný zážitek

Obdarovat vašeho partnera / manžela lze i společným zážitkem. Tento dárek si poté užijete společně a zažijete hezké chvíle, které nelze ničím nahradit. Udělejte si společnou dovolenou, vypněte mobilní telefony a užívejte si pouze jeden druhého. Díky společné dovolené v zahraničí nebo při pobytu ve wellness si odpočinete a upevníte vztahy. Chvilková změna prostředí prospěje každému páru, který sklouzává do stereotypu. Doplňkem společného zážitku může být i společný MCT olej nejen pro podporu metabolismu.

Související obchody

Answear, Smarty CZ, Okay.cz, Footshop, UrbanStore.cz, Philips, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se