Back to school aneb Ušetřete za školní pomůcky

Tipy k nákupuRodiče a děti 10. 11. 2021

Hola hola, škola volá! Do jaké třídy se letos se svými dětmi chystáte? Vypravujete prvňáčka nebo páťáka? Ať už vám ze seznamu školních pomůcek chybí cokoli, pomůžeme vám to najít!

Prázdniny jsou skoro u konce a děti se zase brzy vrátí do školy. Začnou psát domácí úkoly a psát písemky. Jak jim deset měsíců povinností co nejvíce zpříjemnit? Přeci pomůckami, které si zamilují!

Aktovka pro prvňáčky

Jde vaše ratolest v září poprvé do školy? Pak volte jednoznačně aktovku! Aktovka má na rozdíl od batohu vyztuženou celou zadní plochu a lépe se v ní rozkládá váha na celou plochu zad – pro prvňáčky je tak mnohem zdravější. Při výběru dbejte i na to, aby se aktovka dítěti líbila – stráví s ní minimálně rok, dva a bude se více těšit do školy, pokud si ji zamiluje.

školní aktovka

Batoh pro starší děti

V dalších ročnících už s aktovkou nepochodíte – vaše dítě si určitě bude přát batoh, protože ho mají i ostatní děti. Kvalitní školní batoh vydrží celou řadu let, dejte si tedy záležet, aby dítěti vyhovoval – a dejte pozor na sezónní potisky, které se dítěti do půl roku omrzí.

školní batoh

Penál na všechny pomůcky

Penál bude mít vaše dítě před sebou po celý školní rok – a určitě nebudete každý rok kupovat nový. Tak ať je cool a vejde se do něj všechno, co správný školák potřebuje – od tornáda přes nůžky až po celou paletu pastelek.

penál

Vybavení penálu od nůžek po pastelky

Nůžky, lepidlo, propiska, tornádo, tužky, fixy, pastelky, guma, ořezávátko. Co všechno nesmí vašemu školákovi v penálu chybět?

pastelky

Kupte všechno v jednom balíku

Chcete na nákup potřeb pro školáka vyzrát? Kupte všechno od školního batohu přes penál až po pytel na přezůvky v jednom setu. Ušetříte spoustu času s výběrem a vašemu dítěti k sobě bude všechno ladit.

školní sety Vybrat školní set na Mall.cz

Související obchody

SEVT, Mall.cz, Knihy Dobrovský

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se