Astratex podprsenky: 5 podprsenek, které musí mít každá žena

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Podprsenka musí sedět jako ulitá. Jakmile se ramínka zařezávají, košíčky jsou moc těsné nebo po sobě podprsenka zanechává otlačené pruhy na kůži, něco je špatně. Vyberte si správnou velikost i typ podprsenky Astratex v eshopu Astratex.cz.

Chcete si pořídit nové podprsenky Astratex, ale neznáte svoji velikost? Před výběrem byste se měla přeměřit a nevybírat metodou pokus-omyl. Nezapomeňte také, že různé značky mohou mít lehce odlišné číslování velikostí.

Podprsenky Astratex - Jak vybrat tu pravou?

Na Astratex.cz najdete podprsenky pro každou příležitost - od romantického rande přes den strávený v kanceláři až po čas trávený v posilovně. Vybrali jsme pro vás ty nej!

1. Podprsenky Astratex - push-up

Potřebujete hezky vytvarovat a zvětšit objem poprsí do některých šatů nebo trička? Zkuste push-up podprsenku! Udělá své kouzlo i v případě, že se chcete hezky obléknout pro svou lásku – vyzkoušejte například gelovou podprsenku push up a uvidíte, že budete neodolatelná!

push-up podprsenky

Push up podprsenky Astratex se postarají o váš svůdný dekolt. Na foto (zleva): Podrsenka Debbie Push-up (689 Kč), Podprsenka Vestia (599 Kč), Podprsenka Isabell (899 Kč), Podprsenka Gossard (1 739 Kč)

2. Podprsenky Astratex - sportovní

Sport může být pro prsa utrpení - zvlášť pokud k vám příroda byla štědrá. Dbejte na výběr pevné sportovní podprsenky, která vám umožní se hýbat bezbolestně a pohodlně. Nezapomínejte i na to, že se hodně zpotíte a sportovní podprsenka by proto měla být prodyšná. Ideální volnou je bavlněná sportovní podprsenka.

sportovní podprsenky

Sportovní podprsenku větších velikostí koupíte na Astratex.cz. Na foto (zleva): Podprsenka Shock Absorber (1 529 Kč), Podprsenka Cindy (819 Kč), Sportovní podprsenka (1 768 Kč), Podprsenka Shock Absorber (1 529 Kč)

3. Podprsenky Astratex - bez výztuže

Pokud jste s tvarem a velikostí svého poprsí spokojená, máte vyhráno. Podprsenky bez výztuže vypadají skvěle a navíc jsou i pohodlné.

podprsenky bez výztuže

Krajkové podprsenky bez výstuže koupíte na Astratex.cz Podprsenka Jeanne (759 Kč), Podprsenka Susanne (779 Kč), Podprsenka Naomi (1 069 Kč), Podprsenka Daniela (539 Kč)

4. Podprsenky Astratex - bez kostic

Astratex podprsenky bez kostic jsou ideální, pokud vám kostice nejsou pohodlné nebo vás tlačí. Hezky drží tvar a mnohem lépe se přizpůsobí tvaru vašeho těla.

Podprsenky bez kostic

Podprsenky bez kostic levně koupíte na eshopu Astratex.cz. Na foto (zleva): Podprsenka Gossard(1 191 Kč), Podprsenka Roxanne (729 Kč), Podprsenka Clyte (649 Kč), Podprsenka Wonderbra (1 149 Kč)

5. Podprsenky Astratex - kojící

Když se těšíte z nového přírůstku do rodiny, máte na starosti plno věcí. Nákupu nové podprsenky se ale nevyhnete, neboť prsa v průběhu těhotenství procházejí celou řadou změn. Proto nezapomínejte na své pohodlí, které vám dopřeje právě kojící podprsenka Astratex.

kojící podprsenky

Kojící podprsenka Astratex vám dopřeje to pravé pohodlí. Na foto (zleva): Podprsenka Nancy (779 Kč), Podprsenka Adelita (789 Kč), Podprsenka Rosalia (759 Kč), Podprsenka Letizia (819 Kč)

★ Získejte slevu 200 Kč na nákup z Astratex

Každý den pro vás hledáme nové zajímavé slevy a kupony na českém internetu. Dnes jsme objevili slevu 200 Kč na Astratex.cz, která by se vám mohla líbit.

Získat slevu 200 Kč

Související obchody

Astratex.cz, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Lindex

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se