AliExpress tipy - obraz, sportovní kalhoty, puzzle

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Užíváte si lednové výprodeje? A co kdybychom vám řekli, že kvůli extra nízkým cenám nemusíte cestovat obchodními centry a vláčet se s pěti taškami na každém rameni? Vydejte se s námi na virtuální exkurzi na největší čínské online tržiště AliExpress. Bez igelitek a klidně v teplákách.

Tento týden jsme pro vás na AliExpress objevili dechberoucí dekorace do vašich příbytků, pohodlné kalhoty pro nadšené sportovkyně, něco na hravé potrápení dětských mozečků a nástroj pro "wow efekt" vašeho účesu. Vše jako vždy za částky, které byste v tuzemských prodejnách museli minimálně zdvojnásobit.

Čtyřdílný obraz

AliExpress tipy

Nádherný vícedílný obraz barevného stromu rozjasní váš byt i vaši mysl, kdykoli se na něj podíváte. Připomene vám, že na každém období je něco krásného. A návštěvy z něj budou u vytržení. Obraz je dostupný je ve třech různých velikostech. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 164 Kč

Dámské kalhoty na cvičení

AliExpress tipy

Pohodlí je zásada číslo jedna, nejen při cvičení. Pokud se necítíte příjemně v upnutých legínách, jakkoli se vám je snaží vnutit většina obchodů se sportovním zbožím, dejte přednost volnější variantě. Na výběr je černá, šedá nebo fialová barva. Hodnocení prodejce: 4,9 z 5.

Koupit na AliExpress za 638 Kč

Dětské dřevěné puzzle

AliExpress tipy

Dřevěné puzzle jsou evergeen. Trénují logické myšlení i trpělivost a hodí se pro malé šikuly od 3 let. Vybírat můžete z dvaceti zvířecích motivů, každý obrázek se skládá z devíti kousků. Za AliExpress cenu si domů můžete bez výčitek pořídit celou zoo. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 28 Kč

Skleněné svícny

AliExpress tipy

Závěsný skleněný svícen vykouzlí jedinečnou atmosféru ve vašem interiéru, na terase i na zahradní party. A pokud si s drahou polovičkou letos plánujete říct své ANO, rovnou si přidejte poznámku do svatebního diáře. Balení obsahuje dvanáct svícnů. Hodnocení prodejce: 4,8 z 5.

Koupit na AliExpress za 425 Kč

3D kartáč na vlasy

AliExpress tipy

Začátek plesové sezóny vyzývá k tomu, abychom obrátili pozornost ke svým vlasům. Pomocí 3D kartáče netradičního tvaru vytvoříte perfektní účes pro každou příležitost, a to i ze zplihlých nebo nepoddajných vlasů. Nebudete věřit vlastnímu zrcadlu. Hodnocení prodejce: 5 z 5.

Koupit na AliExpress za 32 Kč

Tipli tip: Jste nejistí v angličtině a jazyková bariéra vás odrazuje od nákupu? S námi se nebojte vlka nic. Víme a poradíme, jak na AliExpress česky.

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se