AliExpress Big Summer Sale - nakupte ve velkém letním výprodeji!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress  |  Nakupování 10. 11. 2021

Chcete nakoupit levně na AliExpress? Nenechte si ujít až 70% slevy během AliExpress Big Summer Sale! Nakupte s námi při velkém letním výprodeji v AliExpress a dozvíte se nejen základní informace o akci, ale také jak ušetřit co nejvíce peněz během letních výprodejů na AliExpress!

AliExpress letní výprodej je největším výprodejem na AliExpressu v letních měsících. Výprodej se dělí na dvě části: první etapa výprodeje proběhne 20. - 26. srpna 2018 a hlavní výprodej bude probíhat 27. - 31. srpna. Koupit ve slevě můžete nejen oblečení a doplňky, ale například kuchyňské náčiní, klimatizaci či smartphone. Až 70% výprodej se týká většiny produktů a kategorií. Ulovte tu nejlepší slevu i vy!

Ušetřete během výprodejů na AliExpress maximum díky Tipli!

Kromě slev, které dosajují až 70 %, můžete ušetřit díky cashbacku velkou část peněz z již zlevněného zboží! Jak? Kombinujte velké výprodejové slevy s cashbackem! Stačí nakoupit na AliExpress přes Tipli a odměna z nákupu až 10 % je vaše!

Nakoupit na AliExpress s cashbackem

TIP: Nikdy jste nenakupovali na AliExpress, nebo je pro vás angličtina překážkou? Nezoufejte! Přinášíme tipy, jak na AliExpress česky.

AliExpress PRESALE 20. - 26.8 2018

Během této první etapy výprodeje máte jedinečnou šanci užít si dvojnásobnou slevu ve srovnání s běžnou cenou. Jak to funguje? Nejdříve zaplatíte 10 % z ceny zboží a v průběhu hlavního výprodeje doplatíte zbytek, na který však budete mít další slevu až 70 %.

Co všechno můžete během AliExpress Big Summer Sale pořídit s velkou slevou? Výprodej se vztahuje na všechny kategorie zboží, takže se nemusíte omezovat! Co třeba nový smartphone, tablet či sportovní oblečení?

Příklad: Jak ušetřit během PRESALE výprodeje?

AliExpress sluchátka

Tato sluchátka stála původně 50$. Během první etapy výprodeje byly zlevněny na 20$. Zanecháte tedy 10% depozit (=zarezervujete si zboží) z již zlevněné ceny = 2$. Zbytek z ceny produktu zaplatíte během hlavního Aliexpress výprodeje. Nezapomeňte, že na zbytek ceny produktu může přibýt další sleva!

Koupit na AliExpress

TIP: S návodem jak nakupovat na AliExpress bude nakupování na Ali hračka!

AliExpress Big Summer Sale 27. - 31.8.2018

Hlavní výprodej se v překladu nazývá "Všechny druhy kupónů". Co to znamená? Během hlavního výprodeje můžete kombinovat všechny druhy slevových kupónů, které získáte.

Kupóny získáváte například jen za to, že se zaregistrujete. Další kupóny můžete získat za doporučení AliExpress kamarádům či rodině, během různých akcí, které AliExpress pořádá, například během AliExpress Day. Jak kombinovat kupóny, abychom ušetřili co nejvíce?

Příklad: Jak kombinovat kupóny během výprodeje na AliExpress

Karel se přihlásí na AliExpress. Po přihlášení získá jako nový uživatel slevový kupón několik dolarů z celého nákupu, např. slevu: 4$ z 20$ a 6$ z 49$. AliExpress ho zajímá, tak ho sdílí se svými přáteli. Někteří se přihlásí také a Karel získá kupón ve výši 4$ z 30$.

Karel si chce koupit sluchátka, která stojí normálně 60$. Díky letnímu výprodeji jsou nyní za 50$. Prodejce navíc nabízí slevový kupón 4$ z 50$ ceny zboží. Když Karel zkombinuje všechny čtyři kupóny, zjistí, že zaplatí pouze 36$!

Nezapomeňte využít slevy na AliExpress, které jsme pro vás v Tipli připravili! Kombinujte slevy s 10% cashbackem a zboží na AliExpress s velkými letními slevami bude za pakatel!

Související obchody

AliExpress, Kasa.cz, Bonprix, Mall.cz, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se