Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Tipy k nákupuAkční nabídky a výprodeje 17. 7. 2023

Týden uplynul jako voda a proto vám přinášíme další tipy na obchody, v nichž ušetříte peníze. Po výprodejích jsme koukali všude možně a tak vám nyní představujeme TOP 5 obchodů, kde nejsnáze ušetříte peníze. A že jich je!

Tento týden máme pro každého něco - elektroniku, parfémy, spodní prádlo i fantastickou připomínku Černého pátku na Kasa.cz Black Monday - pokud si nevyberete tam, pak už nikde. Připraveni? Pojďme se podívat na 4 tipy, jak si přivydělat peníze z pohodlí domova.

Black Monday na Kasa.cz

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Známý internetový obchod Kasa.cz vyhlašuje válku obyčejným a chmurným pondělím! Hned na začátku týdne odstartovalo na Kasa.cz Black Monday. Že vám to nic neřiká? Black Monday je takový mladší brácha Black Friday. Tento marketingový pojem začalo mnoho firem využívat pro falešné slevy a doprodej zboží z celoročních výprodejů. To ale není případ Black Monday na Kasa.cz!

Nepropásněte svoji šanci a získejte nový telefon, notebook, kuchyňského robota nebo vybavení pro dílnu a zahradu s 10% slevou. Pro uplatnění slevy zadejte slevový kód: KASA10BM v prvním kroku objednávky. Sleva bude automaticky odečtena. Na nic nečekejte a běžte rovnou ke Kase.

Jít rovnou ke kase

Plnější tvary? Na Astratex není problém!

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Známý e-shop se spodním prádlem Astratex.cz nezapomíná na dámy s plnějšími tvary. Kromě nabídky spodního prádla všeho druhu nabízí také až 35% slevy. A to už koupě nové podprsenky opravdu stojí za zvážení :-). Když navíc objednáte DNES v hodnotě nad 799 Kč, máte dopravu ZDARMA! Vemte přípravu na jaro z gruntu.

Klik na Astratex

Folly.cz oslavuje Den žen 2017

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

A je tu opět náš oblíbenec Folly.cz. My si prostě nemůžeme pomoc, ale on je to vážně sympaťák. Akce tohoto obchodu nás nepřestávají bavit. Jaká akce na nás čeká tento týden? Sleva 10 % na přírodní kosmetiku. Produkty z e-shopu Folly jsou unikátní, neuvěřitelně voňavé, jedním slovem dokonalé. Udělejte radost mamince, babičce a nebo jednoduše sobě. Proč? Protože si to zasloužíte!

Oslavit Den žen na Folly

Bestsellery na Douglas s 50% slevou

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

Začíná jaro, což znamená jediné. Vyměnit těžký a kořenitý parfém za lehký jarní vánek. Už vás slyšíme. Copak ty peníze tisknu, abych si co 3 měsíce měnila parfém? Souhlasíme, že značkové parfémy nejsou levnou záležitostí. Ale o parfumerii Douglas bychom nepsali jen tak pro nic za nic, že?

Parfumerie Douglas přichází s další voňavou slevou. Pro tento týden si přichystala bestsellery mezi parfémy a nabízí vám je rovnou s až 50% slevou. Už dlouho pokukujete po vůni Lancôme, Giorgio Armani, Dior nebo snad Chloé? Teď nastal váš čas! Vyberte si "tu svou" a provoňte se do jara.

Klik pro nový parfém na Douglas

Nová pánská vůně na Notino

Akce týdne: 5 tipů, kde ušetřit peníze

A u parfémů ještě chvíli zůstaneme. Aby si u mužská část čtenářů přišla na své představujeme nekonvenční novinku WoW od značky Joop. Pánský parfém Joop seženete už od 699 Kč na Notino. Stačí jedna kapka a stanete se neodolatelným. Co říkáte. Nestojí to za vyzkoušení? :-)

Klik na Notino

Související obchody

Astratex.cz, Kasa.cz, Folly, Douglas, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se