Booking.com slevy

Booking sleva 20% pro členy programu Genius

 

Ušetřete až 20% v obchodě Booking.com. Platí pro vybrané ubytování pro členy programu Genius Level 3.

Booking sleva 15% pro členy programu Genius

 

Ušetřete až 15% v obchodě Booking.com. Platí pro vybrané ubytování pro členy programu Genius Level 2.

Booking

Booking.com je online vyhledávač ubytovacích zařízení. Ubytování na této stránce nejen najdete, ale rovnou také zarezervujete. Jde o jednu z největších vyhledávacích platforem zaměřujících se na ubytovací zařízení. Kromě toho, že si snadno a rychle najdete hotel, vyhledáte a rezervujete zde i letenky či letištní taxi. Stejně tak si můžete najít a zarezervovat auto v místě vaší dovolené, případně i vstupenky na různé památky a atrakce.

Obrázek

Jak ušetřit s Booking.com

Booking vám garantuje dorovnání ceny, jestliže stejné ubytování objevíte na jiných stránkách levněji. Nabídka od konkurence musí být ve stejném ubytovacím zařízení a na stejný typ ubytování. Levnější nabídka také musí být ve shodném termínu a splňovat totožné podmínky, a to včetně storno podmínek. Pro kontrolu poslouží platný odkaz na konkurenční nabídku.

Booking.cz nabízí sezónní a prázdninové nabídky. Vyrazit tak můžete například o jarních či zimních prázdninách, v období čínského Nového roku nebo o Vánocích. Najdete zde i nabídky Black Friday. Slevy na vás čekají také v případě, že jste členem věrnostního programu Genius.

Na hlavní stránce Booking.com jsou „Speciální nabídky“, kde najdete ubytování za nižší ceny. Jednoduchý způsob, jak získat Booking slevy, je zaregistrovat se k odběru newsletteru. Informace o novinkách, aktuálních nabídkách a Booking slevách vám budou chodit na e-mail. Jestliže si na portále Booking.com zarezervujete ubytování přes Tipli.cz, dostanete část peněz z nákupu zpět.

Jak získat slevový kupon Booking

Na stránkách Booking.com se pravidelně objevují Booking slevy, na které můžete narazit v průběhu celého roku. Slevové nabídky Booking vám budou pravidelně chodit na e-mail, stačí se přihlásit k odběru newsletteru.

Pokud cestujete pravidelně, můžete získat až 20% slevy díky věrnostnímu programu Genius. Do programu jsou automaticky zařazeni všichni, kteří mají zákaznický účet. Chcete-li mít přehled o nejnovějších informacích, sledujte Booking Facebook nebo Instagram.

Booking slevy – Black Friday

Booking se zapojuje do oblíbené slevové akce Black Friday, která se tradičně odehrává v listopadu. Jestliže se chcete vydat na dovolenou právě v tomto období, vyplatí se počkat a zarezervovat si díky Booking Black Friday ubytování levněji.

Abyste ušetřili, stačí v době konání Černého pátku sledovat stránky Booking.com, kde najdete všechny potřebné informace. V sekci „Sezónní a prázdninové nabídky“ najdete i nabídky Black Friday. Zde je pro vás připraveno ubytování až s 15% slevou.

Booking rezervace ubytování a další služby

Na stránkách Booking.com si vyhledáte a zarezervujete ubytování prakticky kdekoli na světě. Na webových stránkách společnosti jednoduše zadejte požadavky a během chvíle uvidíte všechny volné ubytovací kapacity. Rezervace ubytování je zdarma. Výhodou je, že si bydlení můžete zarezervovat klidně na poslední chvíli a nemusíte řešit dovolenou měsíce předem.

Kromě možnosti vyhledávat ubytování, Booking.com poskytuje i další služby.

  • letenky – vyhledávání a rezervace letenek
  • pronájem auta – rezervace auta v cílové destinaci
  • turistické atrakce – rezervace vstupenek na turistické atrakce a památky
  • letištní taxi – rezervace taxi z letiště na ubytování a naopak

Jak si rezervovat ubytování na Booking.com

Rezervace na Booking.com je snadná. Nejprve zadejte do vyhledávací lišty destinaci, kterou chcete navštívit. Výsledky můžete třídit například podle vzdálenosti od centra, ceny nebo průměrného hodnocení hostů. Recenze ostatních uživatelů najdete u každého pobytu. Můžete si přečíst, jak se předchozímu návštěvníkovi ve vybraném ubytování líbilo. Užitečné jsou také filtry, které ubytovací zařízení filtrují podle vašeho rozpočtu na noc, počtu osob, stravování, podmínek rezervace, vybavení pokoje nebo typu ubytování. Skvělou vychytávkou je také možnost vyhledávání přímo na mapě.

V jednotlivých ubytovacích zařízeních máte na výběr různorodé typy pokojů s různým uspořádáním postelí. Nejčastěji při vyhledávání na Bookingu narazíte na:

  • jednolůžkový pokoj
  • dvoulůžkový pokoj (s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi)
  • třílůžkový pokoj (různé možnosti uspořádání postelí)
  • apartmá (s určitým počtem ložnic a postelí)

Pokud jste si vybrali vhodné bydlení, pak ho stačí jen zarezervovat. Jestliže máte na Bookingu účet, provedete rezervaci na několik kliknutí. Následnou platbu nebo případné storno uskutečníte podle individuálních požadavků ubytování. Vše najdete přehledně v podmínkách vaší rezervace. 

Proč rezervovat ubytování na Booking.com

Služby Booking.com jsou pro uživatele zcela zdarma. Vždy platíte pouze danému ubytovacímu zařízení. To si také stanoví své platební podmínky – někde je vyžadována platba předem, za jiné platíte až na místě. Některá ubytování umožňují zaplatit část ceny předem a zbytek doplatit až po příjezdu.

U některého ubytování je možné rezervaci bezplatně zrušit, vždy si ale pečlivě přečtěte podmínky daného zařízení. Případné storno poplatky jsou určeny poskytovatelem a uvedeny v podmínkách vaší rezervace. V případě, že jste zvolili rezervaci s možností zrušení zdarma, pak vám nebude účtován žádný poplatek.

Booking Extranet je určený pro vlastníky hotelů nebo jiných ubytovacích zařízení. Jestliže se chcete stát součástí Booking.com, je pro vás určena právě služba Booking Extranet, díky které své ubytování zaregistrujete a následně spravujete. Registrace ubytování je zdarma. Vždy platíte až provizi z uskutečněného pobytu. Jestliže poskytujete na Bookingu své ubytování a chcete se na něco zeptat, podívejte do Centra podpory pro partnery.

Stáhněte si mobilní aplikaci Booking.com do telefonu a rezervujte si ubytování kdykoliv a kdekoliv. Vyhledávání je stejné jako přes počítač. Používat můžete různé filtry a zobrazíte si také recenze i fotografie konkrétních pokojů. V nastavení aplikace si lze změnit i měnu, ve které se vám nabídky budou zobrazovat. Booking mobilní aplikaci si stáhnete na Google Play nebo App Store.

Booking.cz

Stránky Booking.cz sice nejsou k dispozici, ale i tak můžete pohodlně hledat ubytování v češtině. Zadáte-li do vyhledávače Booking.cz, budete přesměrování na stránky Booking.com. Stránky jsou automaticky v češtině, pokud tomu tak není, snadno je do českého jazyka přepnete. V horní části stránky je znak vlajky, na ten klikněte a jednoduše si zvolte češtinu. Můžete si samozřejmě vybrat i další jazyky.

Booking Praha

Pokud rádi cestujete po České republice, podívejte se, jaké ubytování Booking nabízí. Vybírejte například z nabídky Booking Praha. Zvolte si třeba hotel v centru města a prozkoumejte nejznámější pražské památky, nebo vyberte ubytování v klidné lokalitě poskytující dostatek soukromí. Vyrážíte-li do zahraničí, nezapomeňte prostudovat nabídku ubytovacích zařízení v oblíbeném Chorvatsku. Na Booking Chorvatsko najdete to nejlepší bydlení pro vaši dovolenou.

Věrnostní program Genius

Poté, co si vytvoříte účet na Booking.com se automaticky stáváte členy věrnostního programu Genius. Tento bonusový program má tři úrovně. Vstup do dalších úrovní je podmíněn tím, že musíte během určené doby uskutečnit určitý počet pobytů. V první úrovni máte 10% slevu na rezervaci v ubytováních, která jsou do programu zapojena. Tuto slevu získáte ihned po vytvoření Booking účtu. 

V druhé úrovni na vás čeká až 15%sleva, snídaně zdarma a bezplatný upgrade pokoje. Této úrovně dosáhnete po uskutečnění 5 pobytů během 2 let. Ve třetí úrovni můžete získat až 20% slevu na ubytování, snídani zdarma, bezplatný upgrade pokoje a prioritní podporu při řešení potíží. Do třetí úrovně se dostanete po uskutečnění 15 pobytů v průběhu
2 let. To, jestli je ubytovací zařízení zapojeno do tohoto programu, poznáte podle loga s nápisem Genius.

Shrnutí výhod u jednotlivých úrovní:

Úroveň 1

  • 10% sleva

Úroveň 2

  • 10-15% sleva
  • snídaně zdarma u vybraných pobytů
  • upgrade pokoje zdarma u vybraných pobytů

Úroveň 3

  • 10-20% sleva
  • snídaně zdarma u vybraných pobytů
  • upgrade pokoje zdarma u vybraných pobytů
  • prioritní podpora

Po dosažení určité úrovně můžete výhody, které jsou s ní spojené, využívat už navždy. Nemusíte se tedy bát, že byste o ně po nějakém čase přišli. Všechny slevy jsou uplatňovány automaticky, nemusíte se o nic starat. Stačí si vybrat pobyt s modrým logem Genius. Prioritní podpora znamená, že budete mít k dispozici přímé spojení na operátora zákaznické linky. Díky tomu můžete rychle a snadno konzultovat či změnit vaší rezervaci.

Obrázek

Booking slevové kódy, které jste zmeškali

Booking.com slevový kód -20% na ubytování

25.02.2024

Poslední šance! Black Friday slevy 30% a více! Booking.com

29.11.2023

Vybrané pobyty o 10 % levněji od Booking.com

01.02.2024

Slevy minimálně 30% na bleskové nabídky od Booking.com

08.12.2023

Až 30% slevy na ubytování od Booking.com

01.02.2024

Pozdní dovolená s 15% slevou na Booking

04.01.2024

Ušetřete 15 % (i více) se sezónními nabídkami

01.06.2022

Sleva minimálně 15 % na prázdninové pobyty na Booking.com

19.08.2020

Sleva minimálně 15 % na letní pobyty na Booking.com

31.08.2020

Sleva 20 % na pobyty v Praze na Booking.com

31.03.2020

Co je to Booking.com?

Booking.com je online rezervační portál, který je určen k vyhledávání a rezervaci bytových zařízení. 

Jak ušetřit na Booking.com?

Abyste ušetřili při výběru na Booking.com, podívejte se do kategorie "Speciální akce". Dále můžete na Booking.com ušetřit tak, že budete sledovat sezónní nabídky. Booking.com nabízí všem zákazníkům dorovnání ceny, pokud byste našli u konkurence levnější ubytování ve stejném hotelu, termínu, stejný typ ubytování a také musí mít totožné podmínky pro ubytování i pro storno.

Jak zaplatit za rezervaci vytvořenou na Booking.com?

Pokud si přes Booking.com zarezervujete pobyt, existují 3 možnosti, jak za něj zaplatit. V první variantě je možné, že po vás poskytovatel služby bude požadovat platbu po příjezdu do ubytovacího zařízení. Druhou možností je, že bude požadovat platbu předem. Poslední možností je, že Booking.com zpracuje vaši platbu poskytovateli předem a ujistí se, že poskytovatel služby platbu obdržel.

Recenze Booking

Karel Š.

27.02.2024 5.0

Pavlina P.

19.02.2024 5.0

SPOKOJENOST. Není co vytknout.

Radek K.

08.02.2024 5.0

Obchody, kde vás odměníme

Booking - rezervace ubytování

Online rezervační portál Booking je určený k vyhledávání a rezervaci ubytovacích zařízení. Najděte si hotel, penzion, hostel nebo apartmán rychle a snadno na přehledných stránkách Booking.com. Na portále si vyhledáte a zarezervujete nejen ubytování, ale i letenky, letištní taxi, auto nebo lístky na atrakce a památky v místě vaší dovolené. Díky věrnostnímu programu Genius získáte Booking slevy a při cestování tak jednoduše ušetříte.

Booking v jiných zemích

Přesměrování proběhlo úspěšně.

Připsání odměny na váš účet

Po provedení nákupu odměnu připíšeme do 48 hodin.

  • Přesměrování do obchodu

    Přesměrování už máte úspěšně za sebou.

  • Nákup v obchodu

    Proveďte nákup vámi vybraného produktu.

  • Připsání odměny na váš účet

    Jakmile provedete objednávku, odměnu vám připíšeme do 48 hodin na váš účet na Tipli.

Pozor! Můžete přijít o exkluzivní kupóny a slevy pro obchod Booking.

Stačí se zaregistrovat a o žádné kupóny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se