Tesco aktuální letáky na příští týden

Kupa výhod a radost z dobrých věcí s Tesco Clubcard

Kupa výhod a radost z dobrých věcí s Tesco Clubcard

Každý rád využije nabídky chutných a kvalitních potravin za výhodné ceny. Mějte radost z dobrých věcí a nakupujte v Tescu ještě levněji díky zákaznickému programu Clubcard. Čtěte dál a zjistěte, jaké výhody a další slevy vám nákup s touto kartou přinese!

Archiv letáků

Informace o letácích Tesco

Všechny platné Tesco letáky na jednom místě! Řetězec vydává letáky pravidelně 1x týdně. Tesco letáky platí většinou od středy do úterý a vydávají se samostatné letáky pro velké hypermarkety, malé hypermarkety nebo supermarkety.

Kromě letáků Tesco nepravidelně vydává i tematické katalogy, které se vztahují k aktuálnímu období. Na papírový leták se můžete vykašlat, protože u nás naleznete online leták Tesco.

Tesco obchod

Tesco - historie a vývoj obchodu

Tesco je britský obchodní řetězec, který kromě potravin nabízí i spotřební zboží, pohonné hmoty nebo finanční a telekomunikační služby. Tesco působí ve dvanácti zemích Evropy a Asie. Ve Velké Británii je v současné době Tesco největším obchodním řetězcem. S Tesco otevírací dobou budete spokojeni. Jsou tu pro své zákazníky od rána do noci.

Společnost byla založena roku 1919 obchodníkem Jackem Cohenem. Na českém trhu se firma objevila v roce 1996 a nyní v České republice provozuje hypermarkety (Praha, Ostrava, Olomouc, ...), supermarkety, Tesco Extra (Praha, Brno, Plzeň, ...), Tesco Expres, čerpací stanice, obchodní centra, jako je například Tesco OC Eden v Praze, nebo spoustu pasáží Tesco. Po ČR najdete opravdu velké množství poboček a v některých městech, jakými jsou např. Praha nebo Brno, nejen jednu. Kromě čerstvých potravin v obchodech Tesco najdete drogerii, elektro, hračky, domácí potřeby nebo oblečení. Akční ceny produktů najdete na akčním letáku Tesco, na který jste si již určitě zvykli stejně jako na letákovou nabídku Kaufland, letáky Billa či novinky v letáku Albert. Kde nejlépe nakoupit, vám poradí Kupi Tesco letáky. Klidně ale zůstaňte na Tipli, kde pro vás máme připravené akční letáky ze všech oblíbených obchodů.

Tesco - privátní značky za super cenu

Tesco jako první zavedlo svou privátní značku. Nyní můžeme v obchodech najít celou řadu privátních značek, jako jsou Tesco Value, Tesco Finest, F&F a další. Tesco Value obsahuje zboží s nejnižší cenou. Pod Tesco Finest  se řadí produkty nejvyšší kvality jako například vyhlášená vína nebo čokolády s vysokým podílem kakaa.

F&F pod sebou ukrývá dámské, pánské a dětské oblečení, obuv i doplňky. Můžete se těšit na kvalitní zboží za příznivou cenu a velké sezonní výprodeje, kde pořídíte stylové kousky se slevou až 70 %. Často také probíhají další akce na různé vybrané zboží, jako jsou například plavky, džíny, zimní bundy nebo třeba kabelky a vybraná obuv. 

Tesco - kvalitní služby pro zákazníky

Díky službě Tesco online umožňuje nákup i přes internet přes Tesco e-shop. Po objednání si můžete nákup vyzvednout na výdejním místě nebo využít rozvoz zboží až domů. Dále Tesco nabízí finanční a mobilní služby. Nakupovat tak můžete na splátky nebo si u Tesca můžete zařídit hotovostní půjčku. Společnost také svým zákazníkům poskytuje předplacenou kartu Tesco Mobile.

Řetězec má také svůj program pro věrné zákazníky. Za každých utracených 10 Kč získáte jeden bod při použití karty Tesco Clubcard při placení. Body pak můžete vyměnit za Clubcard poukázky a slevové kupóny. Abyste nepromeškali žádnou akci a měli svou věrnostní kartu včetně speciálních odměn vždy po ruce, je tu pro vás také  Clubcard aplikace. V ní najdete exkluzivní bonusy a nabídky nebo na vás například čeká dárek k narozeninám a jiná překvapení.

Pokud si lámete hlavu s dárkem, můžete využít Tesco poukázky. Koupit je můžete v hodnotách 50, 100, 200 nebo 500 Kč. Lze je uplatnit ve všech prodejnách Tesco po celé ČR a mají platnost 2 roky. Nově navíc řetězec nabízí také elektronické Tesco poukázky.

Hello Tesco

Mimo mnoho jiných služeb a akcí, které si pro své zákazníky připravilo, vám Tesco nabídne i spoustu tipů, triků a hlavně receptů na svém Tesco blogu. Pokud jste fanoušky zdravého životního stylu, najdete zde velké množství příspěvků, které vám pomůžou i poradí, a získáte novou inspiraci na chutná a zdravá jídla. Řetězec prostřednictvím blogu  Hello Tesco  také představuje jednotlivé potraviny a jejich původ, abyste si vždy mohli být jistí, že se k vám dostane jen to nejlepší zboží.

Nadační fond Tesco

V roce 2009 řetězec založil Nadační fond Tesco, který podporuje neziskové organizace. Posledním projektem Nadačního programu byl program Vy rozhodujete, my pomáháme zaměřený na podporu lokálních neziskových a příspěvkových organizací. Zákazníci Tesca vybrali již 270 vítězných projektů, které společnost podpořila grantem ve výši až 30 000 korun. Celkem Tesco darovalo na projekty přes 5 milionů Kč.

Podobné obchody jako Tesco s akčními letáky a katalogy

Skutečně chcete přijít o  175  zpět z ceny nákupu v obchodě Tesco?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se