Mountfield je přední evropský prodejce zahradní techniky, bazénů, vybavení pro dům a zahradu. Historie firmy se začala psát v roce 1991, kdy byla v Milovicích u Prahy otevřena první prodejna. Společnost založil Ivan Drbohlav. V současné době v Čechách a Slovensku najdeme 74 prodejen Mountfield. Roku 2016 Mounfield odkoupila čínská firma Eurasia Development Group Limited.

Maskot společnosti je Béda Trávníček, který se zrodil v roce 1995. O rok později Mounfield přišel s oblíbeným Kolem štěstí. Pokud na Mountfiled pobočkách nakoupíte, od roku 1996 si můžete před platbou zatočit kolem a vytočit si slevu. Pokud budete mít štěstí, odnesete si zboží úplně zadarmo.

Na Mountfiled pobočkách můžete zakoupit zahradní techniku jako sekačky, zahradní traktory, křovinořezy, čerpadla, motorové pily, dále hadice, nářadí oleje, zahradní nábytek a grily, bazény, kamna, sporáky, kotle, sauny, vířivky, krmiva pro vaše domácí mazlíčky a další. Akční ceny vybraného zboží vždy najdete v aktuálním Mountfield letáku nebo katalogu. Kromě prodejen lze zboží zakoupit i online na Mounfield e-shopu, který byl spuštěn v roce 2001. Pro věrné zákazníky je připraven věrnostní program se kterým získáte řadu odměn, slev a výhod. Mrkněte také, co nabízí Obi leták, Bauhaus leták nebo Hornbach leták.

Kromě zboží Mounfield nabízí zákazníkům i své služby. Každá prodejna slouží i jako servis. V obchodě si tedy můžete nechat prohlédnout nebo opravit stroj nebo dokoupit náhradní díly a příslušenství. Zakoupený stroj vám v Mounfieldu také pomohou sestavit a zprovoznit. Kromě toho na vás na prodejnách čeká vyškolený personál, který vám ochotně pomůže s výběrem. Mounfield má otevřeno každý všední den od 9:00 do 18:00 a o víkendu do 17:00.

O oblíbenosti obchodu svědčí i řada ocenění například Nejdůvěryhodnější značka roku 2016 v kategorii Zahradní technika nebo CZECH SUPERBRANDS 2016. Mimo se firma často objevuje v žebříčku 100 nejlepších firem v České republice.

Podobné obchody jako Mountfield s akčními letáky a katalogy

Pozor! Můžete přijít o exkluzivní kupóny a slevy pro obchod Mountfield.

Stačí se zaregistrovat a o žádné kupóny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se