Datart leták informace

Všechny platné Datart letáky na jednom místě! Datart leták pro tento i příští týden. Datart rozesílá letáky pravidelně 2x měsíčně do schránek všude, kde má prodejny. Datart letáky platí většinou dva týdny.

Kromě letáků Datart pravidelně rozesílá zákazníkům i Datart newsletter s akční nabídkou a také vydává magazín Moderní domácnost. U nás nejdete akční newsletter i Datart leták online.

Datart je maloobchodní prodejce spotřební elektroniky, který působí v České republice a na Slovensku. Prodejny spadají pod firmu Datart International. Historie společnosti se začala psát v roce 1990, kdy Datart založil Pavel Sláma s Pavlem Bádalem, Petrem Soukupem a Charlesem Butlerem. Nejprve se firma specializovala na dovoz a velkoobchodní prodej spotřební elektroniky, CD, VHS a MD nosičů.

V Čechách se nachází celkem 41 prodejen Datart a na Slovensku patnáct. Prodejny Datart jsou situovány ve velkých nákupních střediscích nebo v centrech větších městech jako je Praha, Brno, Ostrava, České Budějovice, Hradec Králové, Liberec, Plzeň a další města. Zboží můžeme kromě v kamenných prodejnách zakoupit i online na Datart e-shopu, který byl spuštěn roku 2005.

V elektro Datart zakoupíte televize, audio, video, fotoaparáty a kamery, telefony a navigace, tablety, notebooky, stolní počítače, velké spotřebiče, malé spotřebiče, kuchyňské potřeby, produkty na péči o tělo a zdraví, multimédia, hry, CD, DVD, příslušenství, drogerii nebo chytré produkty jako chytré hračky, nositelnou elektroniku, produkty pro chytrou domácnost, virtuální realitu, elektrovozítka a další různé vychytávky. Dvakrát do měsíce společnost vydává Datart akční leták, ve kterém najdete oblíbené zboží za akční ceny. Podobné nabídky najdete také v Okay letáku, Euronics letáku nebo Planeo letáku.

Datart leták také upozorňuje na nejnovější akce a slevy. Datart aktuální leták pro tento týden si můžete prolistovat na těchto stránkách. K dispozici je i aktuální Datart newsletter. Pokud se rozhodnete zboží zakoupit na Datart e-shopu, můžete na vybranou elektroniku a spotřebiče využít dopravu zdarma.

Kromě zboží Datart nabízí i služby jako je pojištění, prodloužené záruky, ekologickou likvidaci starých spotřebičů, pozáruční servis, instalaci spotřebičů a sporáků, aktivace nového počítače, nákup na splátky a další. Datart několikrát získal ocenění nejlepšího obchodníka v kategorii elektro v soutěži Obchodník roku.

Podobné obchody jako Datart s akčními letáky a katalogy

Pozor! Můžete přijít o exkluzivní kupóny a slevy pro obchod Datart.

Stačí se zaregistrovat a o žádné kupóny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se