Dárky pro ženy na Vánoce

Tipy k nákupuVánoce  |  Ostatní 6. 12. 2023

Výběr vánočního dárku pro ženu není jen tak. Některou rozhodně nepotěšíte praktickým dárkem, naopak jiné dámě vykouzlí úsměv na tváři. Nechte si dostatek času a zamyslete se nad tím, co by jí skutečně udělalo radost. Pro inspiraci jsme pro vás přichystali několik tipů, se kterými rozhodně nešlápnete vedle.

Nepřemýšlejte dlouho nad tím, které dárky podarujete nějaké ženě. Postačí vám, když se inspirujete některými tipy, s nimiž určitě zabodujete. Většina dámského pohlaví má dlouho dopředu vymyšlené dárky k Vánocům, které by si přály. Občas si stačí v průběhu roku poznamenat, když se žena zmíní o tom, co by si přála.

Obrázek

Parfém, aby krásně voněla

Téměř každá žena používá nějaký deodorant nebo parfém. Podarujte jí její oblíbenou vůni nebo vyzkoušejte koupit takový parfém, který bude vonět i vám. Na trhu se vždy nachází nejoblíbenější parfémy, jež dámy používají. Díky tomu nemusíte chodit do parfumerie nebo drogerie a hledat vůni, jež vás osloví. Dárky pro ženy lze nakupovat i s pomocí internetu a hodnocení ostatních nakupujících. Velký výběr parfémů naleznete například v obchodě Notino. 

Obrázek

Dámské šperky

Ženy mají mnoho možností, při kterých mohou nosit šperky. Nejčastěji nosí prstýnky, náušnice, náramky nebo řetízky. Díky těmto doplňkům dodají celkovému outfitu větší styl. Nejčastěji je využívají při společenských událostech, jako jsou plesy, firemní večírky nebo jiné večerní akce. V obchodě lze zakoupit i takové šperky, které lze nosit celý den, aniž by si je večer museli před koupáním sundat. To ocení hlavně praktické ženy. Různé typy šperků lze vybírat například v e-shopu About You.

Obrázek

Kabelky a jiné nezbytné tašky

Některé slečny / dámy si rády kupují nejnovější modely kabelek od jejich oblíbených značek. Jestliže jí chcete pomoci rozšířit její sbírku, pořiďte jí kabelku, kterou ještě nemá. Ženy rády střídají tašky podle toho, kam se zrovna chystají. Na schůzku nebo do kavárny si častěji berou dražší kabelku než například do práce. Pokud vaše známá nebo přítelkyně / manželka nosí pouze jednu kabelku, zkuste sledovat to, jaké kabelky vám v obchodech ukazuje s tím, že se jí líbí. Poté jí můžete koupit jednu náhradní, kterou si vezme, až se jí původní rozbije nebo přestane líbit. Krásné kabelky lze vybírat například v Deichmann nebo na ZOOT.

Obrázek

Dámské hodinky klasické/chytré

Některé dámy preferují spíše klasické hodinky než ty chytré. Zajímejte se o to, jestli preferuje spíše klasické hodinky nebo má raději moderní technologie. Po zjištění výsledku budete vědět, které z nich koupit. Velice vám pomůže i to, že každý výrobce chytrých hodinek vydává téměř každý rok nový model. Jestliže víte, že má model z minulého roku, pořiďte jí ten novější, který má více funkcí nebo je něčím vylepšený. Klasické hodinky vybírejte například na UrbanStore.cz. Velký výběr chytrých hodinek mají na Smarty CZ.

Klasické hodinky lze také zakoupit, ale mnoho lidí nyní přechází hlavně na moderní technologie. Pokud byste se i tak rozhodli pro normální hodinky, vybírejte například podle značky, kterou má daná osoba ráda. 

Obrázek

Kosmetika a péče o tělo

Dámy o sebe rády pečují a potřebují k tomu mnoho kosmetiky. Většinou postačí, když nahlédnete do jejího kosmetického stolečku nebo se zaměříte na krém, který nanáší každý večer na své tělo. Díky tomu si zjistíte všechny výrobky, které každým dnem používá. Určitě ji poté potěší, když uvidí, že jste se zajímali o její věci a pořídili jí nové. Většina žen je zvyklá, že svému partnerovi přímo fotí nebo posílají odkazy na kosmetiku, kterou by rády dostaly. Pokud zapojíte trochu vlastní iniciativy, bude mnohem více překvapená. Široký výběr kosmetiky nabízí například obchod Krasa.cz, kde jsou navíc připraveny i Krása.cz slevy na spoustu vybraných produktů. 

Obrázek

Přístroje na úpravu vlasů

Péče o vlasy je jednou z prvních věcí, které na sobě žena upravuje hned po ránu. Zatímco některé si pouze učešou vlasy a stáhnou je do culíku, tak jiné vezmou k ruce kosmetiku a přístroje, díky kterým si vytvoří například vlny. Kulmy pro navlněné vlasy lze vybírat v obchodě Vivantis. Téměř každá používá alespoň občas fén na vlasy. Široký výběr mají například v e-shopu Pilulka. Nejčastěji je to z toho důvodu, že si potřebuje vyfoukat mokré vlasy, aby byly brzy suché a ona mohla vyrazit na cestu. Pokud byste raději použili žehličku, podívejte se po ní v obchodě Datart.

Obrázek

Předplatné oblíbeného časopisu

I přesto, že velká část populace si čte noviny hlavně online a zdarma, časopisy se musí stále platit i v elektronické podobě. Některé ženy rády zůstávají u klasiky, kterou jsou časopisy v papírové podobě. V případě, že byste jej zakoupili raději v elektronické podobě, lze si vybrat i digitální předplatné některého z časopisů. 

Obrázek

Klasická kniha

Knihy v papírové podobě stále nevyšly z módy. Lidé pořád milují vůni papíru a knihu ve fyzické podobě. Zajděte si do prodejny knih nebo vybírejte na internetovém e-shopu v některé z prodejně knih. Lidé mají vždy oblíbené nějaké žánry a stačí přijít na to, který to je. Někdy pomůže zjistit i autora, od kterého si vybírají knihy nejčastěji. V případě, že by se vám nepodařilo zjistit tyto informace, vyberte nějakou humornou. Vtipy a zábava vždy potěší. Velký výběr od všech autorů a různé žánry naleznete v obchodě Knihy Dobrovský.

Obrázek

Sportovní vybavení

O shození několika kil a dodržování některých diet se snaží spíše ženy než muži. Podpořte některou ženu ve vašem okolí a podarujte jí sportovní vybavení nebo doplňky. Mezi nimi naleznete například sportovní oblečení, obuv, činky nebo jiné přístroje na cvičení. Vhodným dárkem je i zakoupená permanentka do posilovny nebo na nějaké hodiny cvičení. Kvalitní vybavení lze vybírat v obchodě BezvaSport nebo na SportObchod.cz.

Související obchody

Vivantis, Sportega, Smarty CZ, Pilulka.cz, Krasa.cz, ZOOT, Knihy Dobrovský, Notino, DEICHMANN, UrbanStore.cz, Datart, Bezvasport, Sephora, About You

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se