Znáte pobočku Vivantis Florenc i další kontakty?

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Kam si můžete zaskočit pro radost z hezkého oblečení, kvalitní kosmetiky i příjemného parfému? Přece na prodejnu a výdejní místa české firmy Vivantis!

Česká firma Vivantis a.s. není jen e-shop. Jejich výrobky si můžete prohlédnout na kamenné prodejně Vivantis Praha nebo si je vyzvednou v jejich centrálním skladu v Chrudimi. Kde se Vivantis schovává?

Vivantis Praha

Jediné výdejní místo Vivantis, které funguje zároveň i jako prodejna, se nachází na pražském Florenci. Prodejnu Vivantis Praha Karlín Sokolovská najdete v obchodní pasáži Oasis a pohodlně se sem dostanete metrem (Florenc, trasa B/C), autobusem (na AN Florenc), tramvají (Florenc, č. 3 a 8) i automobilem (placené parkoviště od 20 Kč).

Můžete si zde nejen vyzvednout objednané zboží (vždy čekejte na potvrzovací SMS a e-mail), ale i si prohlédnout aktuální nabídku prodejny a nakupovat bez objednání. Nejčastěji zde najdete ty nejoblíbenější produkty.

vivantis florenc

Prodejnu Vivantis Florenc můžete navštívit v pracovní dny od 8:00 do 19:00 a v sobotu od 9:00 do 13:00.

A jaké jsou výhody výdejního místa a prodejny v Praze?

  • Objednáte-li si z e-shopu do 12:00, objednávku si zde můžete zpravidla vyzvednout už v 16.00 tentýž den.
  • Poplatek za osobní odběr je jen 29 Kč.
  • Můžete zde platit hotově i kartou.

Tipli TIP: Když si zboží objednáte online a prokliknete se na Vivantis přes Tipli, dostanete navíc peníze nazpět jako odměnu za váš nákup.

Vivantis Chrudim

Centrální sklad Vivantis se ale nachází v Chrudimi – a to na adrese Školní náměstí 14. Svou objednávku si zde můžete vyzvednout zcela zdarma. Na rozdíl od pražské pobočky však Vivantis Chrudim funguje pouze jako výdejní místo a ne jako prodejna.

A jaké jsou výhody výdejního místa v Chrudimi?

  • Objednáte-li si z e-shopu do 12:00, objednávku si zde můžete zpravidla vyzvednout už ve 14.00 tentýž den.
  • Osobní odběr je zcela bez poplatku.
  • Můžete zde platit hotově i kartou.

Další výdejní místa Vivantis

Svou zásilku z Vivantis si ale můžete vyzvednout i na dalších místech po celé České republice – ty už ale nespadají pod Vivantis. Jedná se o:

  • Uloženku, která má 81 poboček a poplatek za převzetí činí 59 Kč (u objednávek nad 2000 Kč zdarma)
  • výdejní automaty In Time, v nichž poplatek činí 59 Kč (u objednávek nad 2000 Kč zdarma)
  • výdejní místa PPL ParcelShop, v nichž poplatek činí 69 Kč

Co všechno na Vivantis najdete?

Na Vivantis seženete vše pro krásu i zdraví - od kvalitní kosmetiky populárních značek přes krásné parfémy až po slušivé oblečení a obuv. V jejich nabídce jsou ale i šperky, spodní prádlo a nejrůznější módní doplňky. Vivantis si hravě vezme do parády celou vaši garderóbu.

Kam se obrátit pro pomoc?

Nevíte si rady s objednávkou? Obraťte se na zákaznickou podporu Vivantis na telefonním čísle +420 468 006 315 nebo e-mailu info@vivantis.cz. Jsou tu pro vás od pondělí do pátku od 8:00 do 20:00 a o víkendu od 10:00 do 18:00.

Nakoupit na Vivantis

Související obchody

Vivantis

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se