Znáte mBank a její skvělé internetové bankovnictví?

Tipy k nákupuFinance  |  Cestovní pojištění  |  Půjčky  |  Hypotéky 10. 11. 2021

Zanevřeli jste na svou starou banku? To ještě není důvod začít schovávat peníze do matrace. Mnohem lepším řešením je vyzkoušet některou z moderních bankovních institucí. Jednou z nich je i mBank, tak se o ní pojďte dozvědet více.

Už vás nebaví všechny ty poplatky, drahé vedení účtu, vysoké úroky nebo věčné návštěvy poboček? V tom případě pro vás bude mBank jako stvořená. Pyšní se totiž výjimečně dobrým internetovým bankovnictvím, jehož prostřednictvím vyřídíte snad úplně vše.

Založení mBank účtu je s Tipli ještě výhodnější

Ptáte se, proč zakládat účet právě u mBank? Důvodů je hned několik. Tím nejdůležitějším jsou ale poplatky, se kterými to u mBank opravdu nepřehánějí. Třeba založení a vedení osobního účtu mKonto máte zcela zdarma. Naopak za něj ještě můžete dostat peníze. Ne, neděláme si z vás legraci.

Získat můžete rovných 90 Kč. Stačí se jen do mBank prokliknout přes Tipli, založit si nový účet, a odměna je vaše.

Chci získat 90 Kč

mBank internetové bankovnictví

Pokud si přes nás účet založíte, otevírá se vám svět nevídaných možností. A skvělého internetového bankovnictví. To je velmi přehledné, intuitivní a přínosné. K dispozici máte seznam všech transakcí i velmi snadné vyhledávání.

Ale proč bychom vám to měli dlouze popisovat? Raději vás necháme nahlédnout do tajů internetového bankovnictví s povedeným videem přímo od mBank.

Zdroj: mBank.cz

Jak na bankovnictví aneb mBank přihlášení

Stejně snadné a přehledné jako samotné bankovnictví je i přihlášení. Protože si v mBank dobře uvědomují, jak je obtížné zapamatovat si dlouhá hesla, přichystali pro vás drobné vylepšení. Sami si můžete zvolit své přihlašovací údaje. mBank je zkrátka moderní banka.

K dispozici je samozřejmě i mobilní aplikace mBank, kterou lze stáhnout do telefonů s operačními systémy Android i iOS. Hledejte ji ve svém obchodě s aplikacemi.

mBank

TIP: Chystáte se vycestovat? Mrkněte na Tipli srovnávač cestovního pojištění a zjistěte, jak si vede mBank.

Půjčka mBank

Uvažujete i o půjčce, hypotéce, kontokorentu nebo o refinancování? Chcete se zároveň vyhnout vysokým poplatkům? Řešením je právě mBank. Tady neplatíte za zřízení úvěrového účtu, ani za předčasné splacení.

Vybírat poté můžete z několika různých úvěrů, mezi které patří třeba online půjčka mPůjčka Plus s úrokem 0 %. Zaplatíte jen poplatek ve výši 2 % z půjčené částky, a ani o korunu navíc. Při refinancování vám zase sníží úrok o 2 %. Pokud tedy chcete ušetřit, jste tady správně.

Kde najdete pobočky mBank?

Ačkoliv naprostou většinu úkonů zvládnete vyřešit sami z pohodlí domova, čas od času možná budete chtít navštívit pobočku. Slouží totiž jako poradenské centrum i místo, kde lze sjednat úvěr nebo hypotéku.

Pobočky mBank naleznete v Praze, Brně, Plzni i dalších větších městech. Jejich kompletní seznam najdete na webových stránkách mBank.

mBank kontakty

    Pokud budete mít jakékoliv dotazy, v mBank vás rádi uslyší nebo uvidí. Pokud se vám nebude chtít na pobočku, můžete je kontaktovat i telefonicky nebo e-mailem.

  • mLinka - s veškerými dotazy si poradí operátoři na telefonním čísle 222 111 999
  • e-mail - své dotazy můžete zasílat i na kontakt@mBank.cz

mBank a její působení na českém trhu

S mBank se čeští zákazníci setkali již v roce 2007. Tehdy nás všechny ohromila svým přátelským a inovativním přístupem, v jehož rámci přinesla třeba nový samoobslužný model bankovnictví. Díky němu můžete spravovat veškeré své bankovní operace zcela sami. Přes internet nebo telefonicky.

mBank

V mBank se svými zákazníky komunikují moderními způsoby, mezi než patří třeba sociální sítě. Tady zkrátka žádné neurčité dopisy nebo neustálé běhání na pobočky nehrozí. Tento úžasný a vstřícný přístup už oslovil více než půl milionu klientů, kteří mBank posunuli mezi nejvýznamnější české banky.

Související obchody

mBank, Generali Česká pojišťovna, Zonky

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se