Zlomila se hokejka? Poradíme, kde sehnat novou

Tipy k nákupuHobby a zábava 10. 11. 2021

Při náročném tréninku se často stává, že se hokejka zlomí. Mějte v rezervě další a užijte si s ní hru naplno. Věnujte čas tomu, jak vybrat hokejku. Zaměřte se na materiál, tvrdost, zahnutí čepele a držení hole. Se správnou hokejkou se střílí góly raz dva.

Výběr kvalitní hokejky zabere chvilku čas, ale vyplatí se koupit tu správnou. Abyste s hokejkou mohli dělat triky a nastříleli co nejvíce gólů, je důležité zaměřit pozornost na všechny její parametry.

Jak vybrat hokejku?

Začněte s tím, jakou ruku při držení hokejky máte níž a tak si vyberte stranu úchopu. Rozhodující je výška hole, která by bez bruslí měla sahat pod nos. Další parametry jsou flex - tedy pružnost hole, zahnutí čepele a materiál. Nezbývá nic jiného, než vyrazit na trénink a zkoušet, jak hokejka bude reagovat.

Máte přehled o probíhajících slevách?

Ušetřete při nákupu nákupu sportovního vybavení! Obchody na Tipli poskytují při nákupu cashbaback. Zaregistrujte se zdarma na Tipli a část peněz se vám vrátí zpět. Nenechte si ujít probíhající slevy a novinky.

Akční slevové kódy

Florbalová hokejka

Velmi lehká florbal hokejka se skvělou pružností. Přizpůsobuje se úchopu a při hře z ní nesklouznou ruce. Hokejka má konický tvar čepele, který lépe zadrží míček při dopadu. Materiál je grafit a sklolaminát. Můžete ji sehnat na Sportisimo eshop ve výrazném zeleném provedení za 549 Kč.

S touto hokejkou budete na hřišti bodovat!

florbalová hokejka

Tip: Na Sportisimo najdete i krásné sportovní oblečení a dámské nebo pánské boty Adidas. Vyrazte na trénink ve slušivém vybavení. Buďte fit a trendy!

hokejka a puk

Hokejka a puk

Dobrý hokejista potřebuje dobrou hokejku. To přesně poskytuje hokejka Bauer Vapor, která je odlehčená a lépe ovladatelná. Poskytuje rychlejší a ostřejší střely. Hokejku koupíte ve slevě za 1489 Kč.

Při tréninku se často prochladne, nepodceňte ani sportovní výbavu. Podívejte se na A3 Sport eshop, kde najdete pohodlné oblečení, termolahve a čepice.

Tip: Každý sportovec potřebuje vyvážený jídelníček. Připravte si tři bulgur recepty a obohaťte stravování. Bulgur příznivě přispívá na zažívání a dodává tělu minerály. Navíc není pro žaludek zatěžující a můžete si ho dát i před tréninkem. A po sportovním výkonu sáhněte po koktejlu s proteinem. Nastartujete tím metabolismus a podpoříte svaly v růstu. Vyzkoušejte smoothie recepty z ovoce a zeleniny.

Dětská hokejka

Na eshopu SportObchod.cz najdete hokejky i pro ty nejmenší. V kategorii žák koupíte například hokejku Fischer W250 za 299 Kč, která se hodí na hokejbal nebo inline hokej. Hokejka je lehká, ale odolná. Je vyrobena z překližky pro lepší pružnost, ale překvapí svou pevností.

Oblečte své dítko do sportovního oblečení z eshopu Altisport a zajistěte mu při hře maximální pohodlí s vybavením s ochrannými prvky.

dětská hokejka

Nakupujte kvalitní sportovní oblečení. Při sportu se musíte cítit příjemně. A nezapomínejte ani na bezpečnostní prvky. Podívejte se do obchodů s vybavením a nakupujte chytře pomocí cashbacku. Nakupujte s Tipli a část peněz se vám vrátí zpět!

Kde nakoupit sportovní vybavení?

  • Decathlon – veškeré vybavení, které dělá lidem sport dostupnější
  • SportsDirect – nabízí kvalitní oblečení od známých značek
  • inSPORTline – zacvičte si na posilovacích strojích a trenažerech
  • SportObchod – od sportovního vybavení a oblečení až po výživu

Související obchody

Sportega, inSPORTline, Hanibal, Hervis

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se