Zkuste Wolt - rychlý rozvoz jídla v Praze a Brně

Tipy k nákupuJídlo  |  Rozvoz jídla  |  Hobby a zábava 1. 7. 2022

Hlad? A ani trochu chuti nebo času sami něco vařit? Máme jednoduché řešení! Mobilní aplikace Wolt vám umožní vychutnat si jídlo bez práce a starostí, kdekoliv budete chtít. Poradíme vám, jak jídlo přes Wolt objednat a přidáme tipy, jak to udělat ještě levněji.

Představte si situaci, kdy se vrátíte po dlouhém dni domů, vyčerpaní a hladoví, ale to poslední, co se vám chce, je začít něco vařit. Nebo jste celý den v práci a nemáte čas zajít si na oběd? Vyzkoušejte rozvoz jídla Wolt! Objednat si můžete přes webové stránky, nebo využít mobilní aplikaci. Pro nové zákazníky máme navíc slevu 100 Kč.

Wolt – jídlo, na které máte chuť!

Objednat si jídlo se službou Wolt neznamená, že byste se museli uchýlit ke kompromisům. Vybrat si totiž můžete z více než 4 000 restaurací ve 39 městech napříč celou Evropou. Máte chuť na japonské sushi nebo srbské rizoto? Sbíhají se vám sliny na poctivou českou kuchyni? Chcete vyzkoušet netradiční exotiku? S Wolt je jen na vás, čemu dáte přednost.

Získejte slevu na první objednávku

Chcete Wolt vyzkoušet, ale nevíte, jestli budete spokojení? Abychom vám rozhodování usnadnili, máme pro vás exkluzivní slevu na první objednávku. Využijte Wolt promo kód a ušetřete 100 Kč.

Vyzvednout slevu »

Aplikace Wolt: Jídlo na pár kliknutí

Nejrychlejší a nejsnadnější způsob, jak si objednat jídlo z restaurace kamkoliv budete chtít, je aplikace Wolt. Objednávka vám zabere asi 2 minuty, pokud si ovšem dokážete vybrat z té spousty restaurací. A jakmile jednou vyplníte platební údaje a svou adresu, bude budoucí objednávání ještě rychlejší.

Navíc můžete sledovat polohu kurýra s vaším jídlem. Živě. Snadno se tak se tak přesvědčíte, že jede na správné místo. Zároveň vidíte i odhad doby doručení. Nelekejte se ale, pokud kurýr nezamíří přímo k vám; někdy vyřizují více objednávek během jedné cesty.

Wolt - Aplikace pro rozvoz jídla

Nemusíte ale mít mobil, abyste mohli používat Wolt. Objednávku v pohodě provedete i na počítači, normálně přes webový prohlížeč. Stránky se v počítači zobrazují jen trochu jinak rozložené.

Jak si objednat na Wolt

Než si objednáte rozvoz jídla až domů, je potřeba se na Wolt zaregistrovat. Udělat to můžete přes Facebook, ale také klasicky pomocí emailové adresy. Heslo si ale žádné nevolíte, protože přihlášení později probíhá pomocí bleskového odkazu z e-mailu. Nakonec zadáte telefonní číslo, které souží ke zvýšení bezpečnosti, a případně i Wolt promo kód, pokud nějaký máte.

Výběr restaurace

Nejprve si vyberte, ve kterém jste městě. Díky tomu, že Wolt funguje po celé Evropě, nemusíte využít jen rozvoz jídla Praha, ale objednat si můžete klidně i na dovolené nebo na pracovní cestě v zahraničí.

V Česku jsou k dispozici zatím dvě lokality:

  • Wolt Praha
  • Wolt Brno

Nebydlíte tam, kde Wolt doručuje?

Chcete si nechat doručit jídlo v jiném městě, než ve kterém funguje služba Wolt? Pak vyzkoušejte českou alternativu Dáme Jídlo! Funguje velice podobně, najdete ji ale ještě v dalších 8 městech.

Zjistit více o Dáme Jídlo.cz »

Je jen na vás, jestli budete objevovat všechny restaurace, nebo zadáte svou přesnou adresu a vybírat budete místa ve vaší blízkosti. S výběrem restaurace vám pomůžou fotografie a popisky jednotlivých podniků, které se společností Wolt spolupracují.

Objednání jídla

Zaujala vás restaurace, bistro nebo jiný podnik? Přidejte si jídlo do objednávky:

  1. Klikněte na název restaurace a vyberte si jídlo z menu. To je roztříděné do kategorií, takže budete mít výběr jednodušší.
  2. Vyberte si pokrm pomocí modrého tlačítka „Přejít k objednávce“ (ve webovém prohlížeči počítače „Přidat do objednávky“). Můžete také rovnou nastavit počet porcí a další parametry.
  3. Zvolte způsob doručení. Vybrat si můžete dovoz jídla domů (do práce, do parku…), osobní odběr nebo jeho snězení v dané restauraci.
  4. Nastavte čas doručení. Jídlo si lze objednat až na 6 dní dopředu. Ale samozřejmě i „co nejdříve“.
  5. Jakmile budete mít vybráno vše, klikněte na modré tlačítko „Dokončení“.
  6. Vložte Wolt promo kód. Máte-li Wolt slevu, zadejte ji nyní.
  7. Zvolte typ platby, resp. zadejte údaje z platební karty.
  8. Jídlo si objednejte pomocí tlačítka „Potvrdit naplánovanou objednávku“.
Rozvoz jídla Wolt

Doručení objednávky

Během objednávky si zvolíte, kdy a kam chcete jídlo doručit. Počítejte s tím, že příprava pokrmu a také jeho doručení nějakou dobu zaberou, proto si objednejte raději v předstihu. Na to, jak dlouho k vám jídlo poputuje, má vliv hlavně vytíženost restaurace a také například doprava ve městě.

Získejte 100 Kč slevu na první objednávku!

Stále váháte, jestli služby Wolt využít? Možná vám v rozhodování pomůže naše Wolt sleva. Stačí rozkliknout odkaz a ihned získáte Wolt promo kód se slevou 100 Kč!

Získat Wolt promo kód »

Související obchody

SushiTime.cz, Chefshop, Alkohol.cz, Hamham.cz, Atoto.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se