Získejte World of Warcraft předplacenou kartu!

Tipy k nákupuHry 10. 11. 2021

Počítačovou online fantasy hru World of Warcraft určitě znáte. Tato PC hra na hrdiny o více hráčích drží podle Guinessovy knihy rekord za nejpopulárnější MMORPG hru. Chtěli byste mít WoW věci doma? Našli jsme pro vás 5 různých produktů s World of Warcraft tématikou.

Blizzard Entertainment je společnost, která vyvinula jednu z nejúspěšnějších online her dnešní doby. Firma nelenila, a tak kromě nejrůznějších dílů herní série vydala i knihy, deskové hry a další zboží. Zjistěte, kde různé WoW produkty získáte výhodně, snadno a rychle.

World of Warcraft

Hrajete rádi různé PC hry, ale ještě stále jste nevyzkoušeli nejúspěšnější onlinovku? Zahrajte si na hrdiny s dalšími hráči online hru World of Warcraft. Získejte celou sérii WoW za 1 599 Kč. Pokud jste členy Key4you tento produkt koupíte jen za 1 552 kč!

V balíčku najdete kompletní sérii World of Warcraft od roku 2004. Hra je určena pro všechny nové hráče této úspěšné počítačové MMORPG hry. Součástí je mimo kompletní balení i 30 dní hracího času.

World of Warcraft

Kompletní sada World of Warcraft z Key4you

Hodnocení produktu: Kompletní balíčky známé série World of Warcraft nakoupili spousty zákazníků, kteří jsou s produktem velmi spokojeni. Na internetových stránkách online obchodu Key4you je produkt ověřen a doporučen klienty. Kompletní balíček z tohoto obchodu můžeme jedině doporučit.

Využijte cashbacku díky Tipli!

Díky Tipli.cz ušetříte skoro v každém obchodě. Tipli cashback vrací peníze z původního nákupu nazpět! Nakoupíte s Tipli a dostanete část peněz z nákupu na váš účet. Chcete cashback využít, jenomže nevíte jak? Zjistěte více o tom, jak Tipli cashback funguje.

» Jak cashback funguje? «

Každý správný hráč musí mít perfektní hrací vybavení. Můžete ho pořídit například na Alza.cz. V případě, že nebudete spokojeni, Alza obchod zajišťuje rychlý průběh reklamací. Zjistěte, jak na Alza reklamace snadno a rychle.

Warcraft

karta

Předplacená karta WoW z Czc.cz

Pokud už WoWko máte doma, ale vypršel vám online herní čas, kupte si předplacenou kartu na Czc.cz za 799 Kč. Známou online hru World of Warcraft není třeba představovat. Hitovka posledních let v MMORPG hrách je akční, zábavná i propracovaná. Jako každá z těchto online her bývá zpoplatněna. Poplatky se platí kreditní kartou. Další variantou pro úhradu herních poplatků je produkt „předplacenka“. S předplacenou kartou hrajete WoW až 60 dnů neomezeně (kartu aktivujete kódem). Ponořte se do Warcraft světa a užijte si i vy předplacenou kartu.

Hodnocení produktu: Předplacená karta z internetové obchodu Czc.cz byla prozatím ohodnocena 19 zákazníky. Celkové hodnocení produktu je 89 %. Klienti si chválí rychlé jednání obchodu a nápad, díky kterému, můžete získat herní čas bez použití kreditní karty.

» Zobrazit na Czc.cz «

Prohlédněte si aktuální Czc.cz leták, který ulehčí obtížný výběr nejprodávanější elektroniky na českém trhu.

Warcraft kniha

První kniha (s měkkou vazbou) ze série Warcraft vás zasvětí do úchvatného fantasy světa. Získáte ji za 259 Kč v knihkupectví Knihy Dobrovský. Kniha Warcraft - Den draka provede světem Azerothu a tvory všeho druhu. Děj poklidné harmonie a života v míru ukončí příchod armády Plamenné legie. O nadvládu nad královstvím soupeří draci, orkové, trolové i goblini. Pokračováním zjišťujete, že jde zatím pouze o část obrovských zápletek, které nakonec rozhodnou o osudu Warcraft. Přečtěte si, jestli svět Azerothu ještě spatří vycházející slunce.

kniha

Kniha Warcraft - Den draka z Knihy Dobrovský

Hodnocení produktu: Warcraft knihu den draka celkem zatím zhodnotili čtyři čtenáři. Kniha získala celkové hodnocené 4,1 z 5. Zákazníci si chválí příběh, který je úvodem do světa Warcraft i rivalitu mezi rasami, nebo nedůvěřivost vůči čarodějům. Obchodníka s dlouholetými zkušenostmi na českém knižním trhu zcela doporučujeme.

» Zobrazit na Knihy Dobrovský «

Rádi trávíte víkendy u počítače hraním online her? Zkuste změnu. Pozvěte své přátele na nejlepší hry na ps4 a užijte si konec týdne trochu jinak!

Peněženka World of Warcraft

peněženka

Peněženka WoW z Fantasyobchod.cz

Vkusná a nepřehlédnutelná. Peněženka s motivy z PC hry World of Warcraft. Vhodná pro každého nadšence, který chce zároveň zůstat šik i elegantní. Prodejce udává velikost 10,5 x 9,5 cm. Materiálem je kvalitní koženka. Peněženka klasického tvaru se jednoduše otevírá. Obsahuje šest slotů na karty. K dispozici je pořadník na papírové bankovky. WoW peněženka je vyrobena v černé barvě s nápisem "The Alliance". Pokud upřednostňujete Hordu, můžete vybírat zboží s jejími znaky. Potěšte se a kupte si ji za 374 Kč!

Hodnocení produktu: Koženkovou peněženku s motivy WoW prozatím ohodnotilo celkem 21 zákazníků. Produkt získal celkové hodnocení 4 z 5 hvězdiček. Nakupující si pochvalují kvalitu i design. Internetové obchod Fantasyobchod.cz můžeme doporučit.

» Zobrazit na Fantasyobchod.cz «

Potřebujete vypnout a užít si pár dní volna? Vyhraďte si chvíli jen pro sebe a zahrajte si ty nejlepší hry na PC.

Warcraft movie

Nechte se unést fantastickým světem Azerothu a shlédněte film Warcraft: První střet.

Warcraft: První střet je fantasy snímek původem z Ameriky, který vychází z obou sérií Warcraft i pozdější World of Warcraft. Natočil ho britský režisér D. Jones. Film trvá celých 123 minut. Poprvé byl uveden do kin v roce 2016. Dle ČSFD má 73 %. Na eshopu Amozon.de koupíte snímek Warcraft: První střet za 310 Kč. S Tipli navíc můžete získat dopravu zdarma!

warcraft movie

Film Warcraft: První střet z Amazon.de

Rádi trávíte večerní chvíle v kině s přáteli? Užijte si filmové zážitky v Cinema City!

Trailer k filmu Warcraft: První střet

Zdroj: YouTube

Hodnocení produktu: Celkem tento produkt ohodnotilo zatím 2 807 zákazníků. Celkové hodnocení je 4,2 z 5 hvězdiček. Nakupující si pochvalují dobrou cenu a kvalitu. Obchodníka můžeme jedině doporučit.

Kde nakoupit oblíbené PC hry a další produkty?

  • Czc.cz – Jeden z největších ryze českých obchodů s elektronikou. Získáte slevy až 60 000 Kč na rozbalené zboží (navíc s dopravou zdarma).
  • Key4you – Internetový obchod s herním zbožím. Získáte až 5% slevu na produkty.
  • Knihy Dobrovský – Jedno z nejrozšířenějších knihkupectví na českém trhu. Získáte dopravu zdarma a cashback až 3,5 %.
  • Fantasyobchod.cz – Internetový obchod se zbožím z fantasy světa. Získat můžete slevy až 86 % na vybrané produkty.
  • Amazon.de – Největší eshop na světě, na kterém nakoupíte téměř cokoli. Získáte dopravu zdarma.

Související obchody

Okay.cz, Mall.cz, Digital24.cz, Imago.cz, electronic.star

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se