Žijte naplno! Buďte neustále v pohybu s NordBlanc

Tipy k nákupuMóda  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Chystáte se na výlet do přírody a chybí vám pohodlné a funkční oblečení? Outdoorová značka NordBlanc vás oblékne od hlavy až k patě. Najdete tu kvalitně zpracované oděvy odolné proti dešti, větru i zimě.

NordBlanc je česká outdoorová značka, které pomáhá plnit sny všem cestovatelům a dobrodruhům. Na trhu jsme jí mohli poprvé vidět v roce 2003, kdy vznikl skvělý nápad vyrábět rozmanité barevné oblečení pro všechny, kdo se rádi hýbou a tráví čas v přírodě.

Značka NordBlanc se neprodává jen u nás, ale pobočky sahají až do šesti evropských měst. NordBlanc se tak vypracoval mezi velké obchody, které prodávají outdoorové i sportovní oblečení a doplňky. Pestrý sortiment nabízí dámské, pánské i dětské oblečení. Zakoupíte tu i obuv, sportovní tašky a sluneční brýle. Buďte vybaveni na sezónu a vybírejte z velkého sortimentu oblečení na NordBlanc.

NordBlanc bundy

Dámská zelená outdoorová NordBlanc bunda s vnitřní podšívkou, vás schová před deštěm nebo větrem při letních procházkách. Lehko jí sbalíte do batohu a nezabere vám mnoho místa. Díky reflexním prvkům budete vidět na silnici i za šera. Nepromokavou, ale prodyšnou bundu koupíte na NordBlanc.cz se slevou za 2 291 Kč. Tato bunda bude ideální parťák na cesty.

nordblanc bunda
nordblanc bundy

Pánská bunda NordBlanc se skvěle hodí na běh, kolečkové brusle nebo v zimě na běžky. Přední díl a rukávy jsou pokryté vrstvou softshield, která chrání před profouknutím a drobným deštěm. Zadní díl zajistí dokonalou prodyšnost a regulaci tepla při sportu. Bunda je taktéž doplněna reflexními prvky, které vás ochrání po setmění, pokud se budete nacházet poblíž vozovky. Oblékněte si jí až půjdete ven a budete se cítit v bezpečí. Bunda NordBlanc je k dostání na eshopu za 1484 Kč po slevě.

Mikina Nordblanc

Powerfleecové mikiny jsou velmi oblíbené díku elastickému příjemnému materiálu, který se uzpůsobí vašemu pohybu. Vnitřní vrstva pomáhá zadržovat teplo, ale díky speciálnímu vláknu dryfor se nebudete potit. Mikina skvěle odvádí pot, rychle schne, ale za špatného počasí vás spolehlivě zahřeje. Můžete jí koupit za 597 Kč. Až ráno vylezete ze stanu, na trávě bude rosa a vám se po kůži rozeběhne husina...tak určitě nebudete litovat, že jste si sebou vzali právě tuto mikinu.

mikina nordblanc

Tip: Chystáte se místo do hor pod stan spíš na dovolenou k moři? I tak tu pro vás máme pár tipů, jak si ještě víc užít dovolenou u vody s inSPORTline výbavou. V obchodě inSPORTline naleznete také i veškerý sortiment sportovního a outdoorového vybavení.

boty nordblanc

NordBlanc boty

Hledáte pohodlné boty na pěší tůry nebo běháte po nezpevněných cestách. Boty Blaster mají samočistící a phylonovou podešev, která pruží při každém dopadu. Na povrchu mají dlouhotrvající membránu, která vaši nohu ochrání před vodou a větrem. Nenechte si ujít slevy NordBlanc. Boty koupíte na eshopu za 1896 Kč. Ale nenajdete tu jen plnou obuv. Na léto jsou potřeba i sandále, žabky a tenisky.

Tip: Uplatněte slevu až -25 % z nákupu na vybrané zboží. Navíc pokud nakoupíte nad 1 000 Kč budete mít dopravu zdarma. Nakupujte výhodně, oblečte celou svou rodinu a doprava zdarma NordBlanc bude krásný bonus.

NordBlanc Praha

Nordblanc má po České Republice víc jak 30 kamenných obchodů a poboček. V Praze můžete zajít hned na čtyři různá místa - Letňany, Zličín, Chodov a Štěrboholy. Vyberte si lokalitu, která je vám nejblíž a vyrazte se do prodejny podívat. Třeba tam natrefíte na oblečení, které už dlouho sháníte. Nebo vám nový sportovní kousek dodá další motivaci ke cvičení.

NordBlanc Brno

Také v Brně můžete navštívit obchod Nordblanc v nákupní zóně Olympia. Vydejte se nakupovat pohodlné sportovní oblečení. Na NordBlanc nenajdete nevkusnou funkční outdoorovou módu. Můžete vypadat stylově i se sandály a v trendy oblečení.

Outdoorové obchody

Nakupujte campingové vybavení, outdoorovou obuv a pohodlné oblečení výhodně! S Tipli vám poradíme jak ušetřit za nákup. Stačí se zaregistrovat na Tipli a nakupovat s cashbackem. Část peněz se vám vrátí zpět do vaší peněženky.

  • 4Camping.cz – najdete tu veškeré vybavení pod stan
  • Rock Point – nabízí kvalitní oblečení od známých značek
  • Husky – výroba oblečení i sportovního vybavení je šetrná k životnímu prostředí
  • Hanibal –stany na každý prázdninový výlet a outdoorové doplňky

Související obchody

4camping.cz, Sportega, Hanibal, D-SPORT

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se