Zdravé italské recepty: stáhněte si e-book zdarma

Tipy k nákupuRecepty 10. 11. 2021

Kdo by nemiloval italskou kuchyni! Lahodné a na přípravu často snadné recepty uchvátí. Stáhněte si zdarma e-book Italská kuchyně: zdravé recepty a vypravte se pod pokličku italských kuchařů. Začneme předkrmy, přes polévky se dostaneme k hlavním chodům a neopomeneme ani dezerty.

soutěž

V e-booku od Pestrého jídelníčku najdete vše, co pro vaření potřebujete. Tedy přesné ingredience i konkrétní postupy. Navíc se dozvíte spoustu zajímavých faktů o italské kuchyni, o kterých jste nejspíš doteď neslyšeli. Nezapomněli jsme ani na tipy pro vegetariány.

Pro stažení e-booku se stačí zdarma zaregistrovat na Tipli. Pokud již registraci máte za sebou, je potřeba se nejdříve přihlásit.

Ke stažení e-booku ZDARMA stačí poslední krok!Zaregistrujte se zdarma (stačí e-mail a heslo) a zobrazí se vám odkaz ke stažení.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se