Zbavte se akné jednou provždy s Face-up!

Tipy k nákupuKrása a zdraví 10. 11. 2021

Akné už dávno není jen jeden z prvních příznaků začínající puberty – čím dál tím častěji trápí i dospělé, kteří z teenagerovských let už dávno vyrostli. Jak se akné nadobro zbavit?

Každá žena by nejraději byla krásná bez sebemenší námahy – zkrátka vylézt z postele a jen tak bez make-upu vyrazit do světa. Ale bohužel ne každá z nás má tak ideální pleť. Kruhy pod očima, vrásky, sem tam pupínek nebo pihy máme snad všechny. Investice do líčidel dosahují astronomických částek a v koupelně kvůli všem těm lahvičkám a líčidlům není k hnutí. A to ani nemluvíme o tom, jak dlouho trvá se každé ráno nalíčit a pak večer to zase všechno dostat dolů. Máte toho už dost? My taky! Jdeme s tím něco udělat.

Představujeme Face-up!

Kdyby tak existovala kouzelná hůlka, která by vám mávnutím od akné pomohla, říkáte si? Ale ona existuje – a vyvinuli ji čeští vědci. Jmenuje se Face-up a s 90% úspěšností vás akné definitivně zbaví – a to v pubertě i v dospělosti. První výsledky se dostaví po 1-3 týdnech používání.

face-up

Jak to funguje?

Face-up působí na vaši pokožku magnetickým polem, které zasahuje jen 5 mm pod pokožku. Rozhodně tak žádným způsobem neohrozí vaše zdraví. Zrychluje metabolismus kůže a zabírá na čtyřech frontách - tlumí výdej kožního mazu, zrychluje hydrataci pokožky, zvyšuje pružnost a v důsledku vyrovnává nerovnosti pleti.

Jak přístroj používat?

Face-up je kompaktní a můžete si ho vzít s sebou i na cesty. Používejte ho každý den jen deset minut a první výsledky se dostaví už po týdnu. Nemusíte přitom omezovat žádné další aktivity jako je solarium nebo opalování (které nesmíte podstupovat v případě jiných léčebných metod). Můžete ho používat akutně i preventivně a rychlejších výsledků dosáhnete, budete-li jej používat ráno i večer.

akné srovnání

Článek vznikl ve spolupráci s redakcí casopisprozeny.cz

Související obchody

Face-Up!

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se