Zázrak jménem spánek: stáhněte si e-book zdarma

Tipy k nákupuTipy k nákupům 10. 11. 2021

Snažíte se zhubnout či nabrat svaly, ale bez úspěchu? Na vině je dost možná nekvalitní spánek. Proto jsme si pro vás připravili e-book Zázrak jménem spánek, který si můžete stáhnout zcela zdarma. Pokud bojujete s tím, že ani po půlnoci nemůžete zabrat, nebo jste už po ránu unavení a bez energie, čtěte dále.

E-book vytvořený ve spolupráci s Pestrým jídelníčkem slouží jako kompletní průvodce pro zdravý spánek. Dozvíte se v něm, proč mohou chronické problémy se spánkem vést k ukládání tuků i jak se na spánek dívá neurověda.

Konkrétní tipy vám pomohou večer snázeji usnout. Již dávno přitom neplatí poučka, že by se před spaním nemělo jíst. Zjistěte, které potraviny a návyky je na noc vhodné zařadit do vašeho režimu. Kvalitní spánek je totiž nedílnou součástí zdravého životního stylu.

K získání e-booku se stačí zdarma zaregistrovat na Tipli. Pokud již jste registrovaní, přihlaste se.

Ke stažení e-booku ZDARMA stačí poslední krok!Zaregistrujte se zdarma (stačí e-mail a heslo) a zobrazí se vám odkaz ke stažení.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook
E-book zdarma

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se