Zažijte dobrodružství, postavte nový svět, hrajte Minecraft!

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Přeneste se do světa kostiček a postavte z nich cokoli chcete. Možností je spousta. Zažijte dobrodružství a napínavou hru. Ale hlavně zapojte fantazii a budujte nová místa. Užijte si neomezená pravidla a buďte originální.

Minecraft je jedna z nejoblíbenějších her na PC, ve které se staví neuvěřitelný imaginární svět. Stačí jen zapojit fantazii a postavit z kostek nádherné místo. Hráči spolu navzájem soupeří a zažívají napínavé dobrodružství.

Ve hře je neomezená svoboda pohybu. Otevřený prostor umožňuje mnoho možností. Principem je hýbat s kostkami, které představují různé materiály a mají jiné vlastnosti. Z některých postavíte vodopád, z jiných seno pro koně ve stáji. Svět z kostiček vás uchvátí!

Minecraft HRY

Není to tak jednoduché, jak se zdá. Minecraft hry se liší podle čtyř úrovní obtížnosti. Během hry si hráči pomáhají nebo společně bojují proti příšerám. Kdo přežije?

Ve hře se pravidelně střídá den a noc. Ve dne hráči mohou obchodovat s vesničany a starat se o zvířata. V noci se pouští do boje s příšerami.

minecraft

Minecraft servery

Pronajatý server umožňuje informační podporu k nainstalování všech pluginů, automatické zálohování a spolehlivou webovou administraci. Hostované Minecraft servery poskytují prostor, kam hráči mohou nahrát vytvořený svět, pokud na to nemají přizpůsobený počítač.

Minecraft Xbox One

Nechte se inspirovat na Key4You, kde zábava nikdy nekončí. Hru může hrát i více hráčů najednou. Cílem je stavit, bořit nebo dobývat nová místa. Stačí jen nainstalovat Minecraft na Xbox a naplno se ponořit do hry.

Nakupujte hry levněji na Euronics. Pořiďte si Minecraft za 399 Kč. Ušetřete navíc díky cashbacku 3,5 % z nákupu!

minecraft hry
minecraft hry

Minecraft - Nintendo Switch

Na eshopu Alza najdete řadu Minecraft herních úrovních. Hra je ve dvou verzích - Creative a Survival mode. V jednom hráči staví překrásné budovy a v druhém bojují v podzemním světě o přežití. Vyrobte si vlastní zbraně a brnění a přežijte do dalšího dne!

Hra je k dostání za 799 Kč. Využijete 30 % slevu pro studenty a získejte Minecraft levněji.

Sony PlayStation 4 Minecraft

Podívejte se na Sony PlayStation 4 Minecraft hru na Euronics za 599 Kč. S pomocí cashbacku ušetříte až 3,5 % z nákupu!

Hráči jsou součástí neuvěřitelného 3D světa. Rozvíjejí představivost, smysl pro plánování a prostorové vnímání. Díky síti PlayStation Network si hru zahraje až osm hráčů. Jste dost kreativní na to, abyste postavili nádherný svět i v podzemí?

minecraft hry

Kupte si domů některou z dimenzí kostiček Minecraft. Počítačová hra s kostkami je jednoduchá. Stačí si jen zapamatovat ovládání tlačítek. Ve hře nejsou žádná limitující omezení až na fantazii. Když kreativita dojde, stačí se inspirovat u ostatních hráčů, kteří veřejně sdílí hru na internetu.

Ušetřete díky cashbacku

Nakupujte s Tipli a ušetřete peníze. Podívejte se na další obchody s elektronikou, ve kterých najdete zajímavé PC hry. Nakupujte výhodně s cashbackem a určité procento z nákupu dostanete zpět.

Další obchody s elektronikou

Související obchody

Smarty CZ, Okay.cz, Conrad, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se