Zachyťte zážitky z cest! Jak koupit GoPro na Ebay levně?

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Hodně cestujete? Chcete mít kameru, která zachytí všechny zážitky z dovolené i sportovních událostí? Pořiďte si kameru GoPro! Levně ji seženete na Ebay, kde je elektroniky nepřeberné množství za nízké ceny. Jak vybrat GoPro a jak při jeho nákupu ušetřit?

GoPro kamery jsou snem většiny cestovatelů a outdoor sportovců! Kdo by totiž nechtěl mít své zážitky zachyceny. Pomocí lehké kamery, která je odolná vůči vodě, prachu a vejde se do kapsy, si nyní uchováte každý životní moment zaznamenaný. Navíc díky cashbacku ušetříte i stovky korun!

Kvalitní a odolné kamery za nízké ceny

Rozdíl mezi klasickou kamerou a GoPro je právě v jeho využití. GoPro totiž díky jeho odolnosti využijete kdekoli. Za špatného počasí se nemusíte bát deště, při hrátkách ve vodě mu žádná vlna neublíží. Dokonce i adrenalinové zážitky jako rychlou jízdu nebo skok padákem natočí i ve full HD. GoPro levně seženete na Ebay.com.

Jak díky cashbacku na Ebay ušetříte?

Na Ebay ušetříte oproti českým obchodům často závratné částky. Navíc díky využití cashbacku získáte až 2 % z nákupu zpět! Jak to funguje? Poradíme, jak nakupovat na Ebay a získat peníze zpět.

  1. Zaregistrujte se na Tipli.cz. Registrace je zcela zdarma!
  2. Proklikněte se na Ebay a vyberte si GoPro, které nejlépe vyhovuje vašim požadavkům.
  3. Uskutečněte objednávku a Tipli vám přes cashback vrátí část peněz z nákupu zpět na účet!
Nakoupit s cashbackem »

Akční kamera GoPro HERO 4

První GoPro kamera se zabudovaným displejem je i v nabídce Ebay. Ovládání je mnohem jednodušší než dřív - stačí poklepat na obrazovku nebo po ní přejet prstem. Video natáčí v režimech 1080p60 a 720p120 a fotí 12Mpix fotky rychlostí 30 snímků za sekundu. Ke kameře dostanete další příslušenství jako 8GB SD kartu, držák na helmu a kolo a pás k upevnění kamery na hruď. Doba dodání je do 30 dnů.

Běžná cena na Ebay
Cena s cashbackem
Běžná cena na Ebay4 913 Kč
Cena s cashbackem4 850 Kč
gopro hero4 z ebay
Koupit kameru GoPro HERO 4 »

TIP: Když už bude váš výkon zaznamenán, ať u toho také dobře vypadáte! Omrkněte tipy na sportovní oblečení Ebay.

Akční kamera GoPro HERO 5

gopro hero 5

S touto kamerou budete natáčet videa až ve 4K rozlišení a pořizovat statické snímky díky 12Mpix fotoaparátu. Skvělým plusem je vysoká stabilizace i v případě natáčení z ruky. Kamera se ovládá komfortně prostřednictvím dotykového displeje nebo za pomocí hlasu. Samozřejmě s ní jde natáčet pod vodou - až do hloubky 10 metrů. Součást balení je 15 kusů doplňků, které usnadní natáčení. Například pás na hruď, stativ, selfie tyč a další. Doba dodání je do 30 dnů.

Běžná cena na Ebay
Cena s cashbackem
Běžná cena na Ebay8 929 Kč
Cena s cashbackem8 813 Kč
Koupit kameru GoPro HERO 5 »

TIP: Nejste spokojeni se zbožím, které z Ebay dorazilo? Nemusíte se bát složitého domlouvání. Poradíme, jak na reklamace Ebay.

Kde ještě nakoupit GoPro se slevou?

Věděli jste, že cashback od Tipli se dá využít i při nákupu GoPro v těchto obchodech? Začněte nakupovat chytře!

  • MALL.cz - Velká nákupní galerie, kde seženete od elektroniky přes hračky až po oblečení. Cashback z Tipli až 4 %.
  • Euronics - Kvalita, cenová dostupnost a profesionální přístup. Tím se řídí eshop Euronics, který má na Tipli cashback až 3,5 %.
  • Kasa.cz - Vše na jednom místě. Kasa.cz nabízí jak elektronické zboží, tak nábytek, oblečení, i parfémy a kosmetiku. Za nákup na tomto eshopu získáte zpět až 4 % z celkové částky nákupu.
Zobrazit další Elektro a PC obchody »

Související obchody

AliExpress, GearBest, FotoŠkoda, Zaful, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se