Vyzdobte si svůj byt tapetami na zeď z AliExpress!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Zapomínáte občas na věci, které byste měli udělat? Máme pro vás skvělého pomocníka, jež problém hravě vyřeší! Tuto šikovnou věcičku a spousty dalších neotřelých doplňků najdete za babku na AliExpress.com, a navíc i s dopravou zdarma.

Pokud máte v bytě prázdná místa, která byste rádi něčím vyplnili, jenže se pořád nemůžete rozhodnout, co se vám vlastně líbí... Nebojte, společně to vyřešíme. V tipli jsme si pro vás připravili speciálních top pět šikovných tapet na zeď nebo na nábytek z AliExpress.com, jež si zamilujete - nejen kvůli vzhledu!

Pokud jste nováček, a nevíte, jak nakupovat přes internet - nevadí - jistě vám pomůže náš podrobný návod jak nakupovat na AliExpress. S jeho pomocí můžete naplno využít potenciál skrytý v online nakupování hezky v klidu a pohodně z domova.

3D tapeta na stěnu

  • Cena: 14.78 $ / 326 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Obrovská 3D tapeta přes celou stěnu, která se dle prodejce nejlépe hodí do velých prostorů jako je třeba obývací pokoj, ložnice, jídelna atd. Na plátně je vyobrazen pohled z apartmánu blízko pláže směrem do moře. Tato moderní tapeta je odolná proti kouři i vodě a bežnému prostředí (atmosferický tlak, pokojová teplota). V pokoji vykouzlí efekt svěžesti a navodí pohodovou atmosféru jako na dovolené.

Tapeta na zeď

Velká tapeta na zeď z AliExpress.com.

Jestli sháníte spíše něco menšího a nebo do prostoru, můžete se nechat inspirovat dekoracemi do bytu z dalších obchodů v našem článku.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Tento produkt je prozatím zhodnocen pouze jedním nakupujícím, zato ale plným počtem bodů. Zákazník prodejci děkuji, produkt ostatním doporučuje a zaroveň slibuje i další nákupy. Prodejce se jeví jako velice seriózní a důveryhodný nejenom díky ročnímu působením na AliExpress a s více než 350 fanoušky.

Zobrazit na AliExpress »

Tapeta alá školní tabule

Tapeta na zeď

Šikovná mazací tapeta z AliExpress.com.

  • Cena: 5.45 $ / 120 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Černá samolepící tapeta na zeď bude vašim perfektním pomocníkem, ať už si budete potřebovat vzpomenout na cokoli. Její využitelnost je obrovská pro celou rodinu - pohrají si s ní i děti, ale můžete zůstat klidní - vše se pak jednoduše smaže. Pokud máte již starší děti, lze na ni zapisovat třeba rozpis povinností, nebo jenom motivační sousloví či věty. Prodejce udává šířku 45 cm a výšku 2 m. Tapeta je z PVC (křídy nejsou součásti balení).

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Neuveřítelných 233 feedbacků s prozatím 22 realnými fotkami od zákazníků, svědčí o nesporné kvalitě produktu i poměrně rychlé dodací době. Prodejce je již v online obchodu ostřílený - již čtvrtým rokem působí na AliExpress a má přes 2700 sledujících. Navíc je pyšní témeř stoprocentním doporučením od jeho zákazníků.

Zobrazit na AliExpress »

Samolepící tapeta na nábytek

  • Cena: 9.49 $ / 209 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Další velice užitečná tapeta, která dokáže spolehlivě nahradit cenově méně příznivější produkt - zrcadlo. Samolepící zrcadlovou tapetu můžete přilepit jak na nabýtek, tak i na stěnu (je třeba počítat s možnými komplikacemi při odstraňování). Perfektně se hodí například do předsíně, pokoje nebo koupelny. Dle výrobce je z plastového materiálu o velikostech - 15x15 cm. Balení obsahuje 16 kusů samolepicí zrcadlové tapety.

Tapeta na zeď

Praktická zrcadlová tapeta z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Zatím je celkem 22 pozitivních hodnocení u tohoto produktu se třemi realnými fotkami od zákazníka. Nakupující si chválí kromě kvality a stejného designu, jež je na obrázcích, rychlé dodání a dobré zabalení produktu proti poškození. Důvěryhodný prodejce působí na AliExpress prvním rokem.

Zobrazit na AliExpress »

Fluorescenční tapeta

Tapeta na zeď

Fluorescenční tapeta z AliExpress.com.

  • Cena: 1.39 – 2.15 $ / 31 – 45 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22 – 41 dní

Další nepostradatelný a opravdu zajímavý doplněk je samolepící 3D tapeta měsíce, která po nasvícení svítí určitou dobu sama. Přesněji tedy po třiceti minutách vám bude 4 až 6 hodin svítit. Výrobce uvádí voděodolnost, odolnost proti působení kouře a běžného prostředí. Tapeta je dostupná ve třech velikostech - 5, 12 a 20 cm v průměru a je z PVC.

Hodnocení produktu: 4,6 z 5. Zatím má tento produkt celkem 22 pozitivních hodnocení bez reálné fotografie od jakéhokoli zákazníka. Nakupující si chválí ryhlé dodání a kvalitu potisku. Překvapeni byli pouze z velikosti, jež je prý menší než se na obrázcích zdá.

Zobrazit na AliExpress »

Tapeta "Music is life..."

Tapeta na zeď

Samolepící tapeta s nápisem z AliExpress.

  • Cena: 4.87 – 8.02 $ / 108 – 177 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 17 – 25 dní

Standardní moderní samolepící tapeta s anglickým nápisem "Music is life...Thats why our hearts have beats." je pro každého, kdo má rád hudbu, a hodí se na stěnu téměř každého pokoje. Prodejce nabízí dvě variace velikostí - 58x25 cm (velikost M) a 90x40 cm (velikost L). Tapeta je z vinylu.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Prozatím takto pozitivně hodnotilo celkem 22 zákazníků, kteří si pochvalují kvalitní obrázek, rychlé dodání, pěkný design, a tak doporučují prodejce dalším kupujícím. A není se čemu divit - zkušení prodejce působí na AliExpress již čtvrtým rokem s neuvěřítelnými 5352 sledujícími.

Zobrazit na AliExpress »

Související obchody

AliExpress, Dekortextil, eBay.com, eBay.co.uk, Dekorhome

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se